Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrivWarum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No No Fajny Serwerk Polecam Lepszy niż Nevios oraz Nadius ale pozatym co tu gadać o Neviosie i Nadiusie jak to dno mają maszynę za 200 zł i team Nieogarnięty Więc Polecam Waruma Pozdrawiam Serdecznie .

Hehe dobry Joke ;) Nieogarnięty team ? Wiesz kto rozpakował "clienta nie do rozpakowania" waruma? O maszynach też pojęcia nie masz ^^Wogule o niczym pojęcia nie masz. Nadius raz padł po ddosie :) I nwm czy wiesz ale jest tam coraz więcej ludzi :)

PS. wiesz kto ddosował nadiusa i neviosa? Siedzisz właśnie w ich zapowiedzi misiaku :)

26108245347158446011.jpeg

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zeby widziec całe forum musisz sie zarejstrować ...

Ty głupi jesteś a jak bym napisał post jak bym nie miał konta?

Opublikowano

Prezentacja 10/10, serwer wydaje się fajny! Zasysam Clienta:)

Edit: Załosne jest te pobieranie Clienta. Zostałem mi 30% wyszłem na dwór przychodzę za kilkanaście minut a tu mi się od nowa pobiera i jest 20%! Co za zal!

Opublikowano

Hehe dobry Joke ;) Nieogarnięty team ? Wiesz kto rozpakował "clienta nie do rozpakowania" waruma? O maszynach też pojęcia nie masz ^^Wogule o niczym pojęcia nie masz. Nadius raz padł po ddosie :) I nwm czy wiesz ale jest tam coraz więcej ludzi :)

PS. wiesz kto ddosował nadiusa i neviosa? Siedzisz właśnie w ich zapowiedzi misiaku :)

Rozpakowal locale i rooty..? i co z tego ? to nawet nie mialo zabezpieczen tylko zmienione kodowanie ...

mówiolem o bince lacznik.dll jak to rozpakujecie zwróce honor ...

I nie piero... ze my ddosujemy te servery bo to nie prawda ..

68888487823051815750.png

Opublikowano

Rozpakowal locale i rooty..? i co z tego ? to nawet nie mialo zabezpieczen tylko zmienione kodowanie ...

mówiolem o bince lacznik.dll jak to rozpakujecie zwróce honor ...

I nie piero... ze my ddosujemy te servery bo to nie prawda ..

Nie chce się tu kłócić ale dostał się również do binki :)

"I nie piero... ze my ddosujemy te servery bo to nie prawda .." - Pamiętam jak dziś jak pewna osoba (nie powiem kto bo po prostu nie mam takich informacji kto to był) opowiadała o wpsaniałem maszynie jakiej to wy nie macie i wystarczy lekki ddos i serwer leży. :) ps. ddos podobno po znajomości z niejakim "Brutusem"

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

Ze zmianą bonów każdy musi zmierzyć się sam. Co to za frajda z gry kiedy program zmienia bonusy za ciebie?
Dzięki temu rozwiązaniu Będziecie bardziej zadowoleni ze swojego Ekwipunku.
Pokaż jakim jesteś dzielnym poszukiwaczem przygód ! Stań oko w oko w wielkim
Chuck-Sale'em i pokaż innym , że to ty dzięki cięzkiej pracy i poświęceniu czasu jesteś najlepszy !

Nie potrzebny ci zaden BS Tutaj bony Wchodzą Prawie Maxymalne !

kłamiesz!!!:D bo chyba po 55-61 sr odrazu nie będzie wbijać;D

już sciągam serwer spoko sasori widze starasz się napewno wbije max lvl tutaj:D

Opublikowano

Superr Serwerek nie to co Nevios dziad TU przynajmniej Administracja jest Superrr Polecam Warto Pograć :)

Opublikowano

Superr Serwerek nie to co Nevios dziad TU przynajmniej Administracja jest Superrr Polecam Warto Pograć :)

Żenujący jesteś ... Piszesz cały czas o tym serwerze . Admini super? Ddosują Neviosa cieciu więc jak ma tamten stać? Lizanko dupki czy co bo nie czaje co ty sobą reprezentujesz.

58057433.jpg

Opublikowano

UP Trochę kultury!
Serwer fajny, ale jeden minus. Za dużo ulepek i błąd, że na każdy poziom broni np +1 +2 +3 potrzeba ulepki! Polecam serwer!

Opublikowano

Nie chce się tu kłócić ale dostał się również do binki :)

"I nie piero... ze my ddosujemy te servery bo to nie prawda .." - Pamiętam jak dziś jak pewna osoba (nie powiem kto bo po prostu nie mam takich informacji kto to był) opowiadała o wpsaniałem maszynie jakiej to wy nie macie i wystarczy lekki ddos i serwer leży. :) ps. ddos podobno po znajomości z niejakim "Brutusem"

bUHAHAH .. rozwaliles mnie tym koles binke rozpakował nawet terenzo nie mógł rozpakować ... i rozpakował jakoś nie widzialem :)

ddos i padamy ? Tez dobre dziwne ze ddosowalo nas juz tyle serwerow z ukrytych ip ktore i tak mamy i wiemy kto ;) wiec nie mów mi że słaba maszyna jak nie wiesz ogarze ;D

68888487823051815750.png

Opublikowano

Dajcie launchera to zagram.

PS. Nick Ga z Naruto?- Sasori :D

"Można wejśc Do Komnaty Amaterasu" Jeszcze jakieś wątpliwości?:D

Również nie widzę żadnych screenów ale mam inny problem , ściągnąłem klienta i po włączeniu wyskakuje taki oto błąd.

1363807495-U381985.jpg

Wie ktoś o co chodzi

Fajny folder po prawej stronie...

"Swichbot v3"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...