Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Mordor(Kwadratowa Masakra #1 + #3)

bkw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiek(Wymagane:14):14
Mutacja:Tak
Imię:Jakub

Nick:GixoPL
Dlaczego Ty:Jestem ogarnięty , potrafie wspułpracować oraz lubie Minecraft'a.
Doświadczenie:Dwa i pół roku gry w Minecraft'a

Opublikowano

Wiek(Wymagane:14):14,5 :D
Mutacja:Zaczątki
Imię:Michał Wojciech Crafter Creeper 3 :?

Nick:przewoz20011
Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Tego jeszcze nikt nie wie ... Ogarnięty jestem , potrafię się nawet ogarnąć .. Nie wiem sami zadecydujcie ..
Doświadczenie:Niezłe , lecz zależy wczym ... W budowaniu ?? Nieźle ... W PvP ? Nawet daje radę, Parkour ? Krew NoLife :D ... Wszystko inne ? Sami ocenicie .... Lecz jeżeli wam chodzi ile jestem w MineCraft .. Jestem od wersji InvDev ... Kiedy MineCraft raczkował w pieluszce ..

Opublikowano

Wzór podania:
Wiek(Wymagane:14): 13... Uwierz mi, nie raz taki 13-latek ma więcej oleju w mózgu od dorosłego człowieka ; )
Mutacja: Tak
Imię: Krzysiek

Nick: Frothize
Dlaczego Ty: Chciałbym spróbować czegoś nowego, poczuć ten... klimat, tą dobrą zabawę, poznać nowe (miejmy nadzieję) wspaniałe osoby oraz oczywiście wspaniale się bawić!
Doświadczenie: Zależy w czym doświadczenie, ktoś może grać w Minecraft'a tydzień, a może być bardziej doświadczony od osoby, która gra 3-4 miesiące. Osobiście nie wiem co tutaj napisać, a więc napiszę jedno: W Minecraft'a gram 1,5 roku.

Opublikowano

Wiek(Wymagane:14): 14 :)
Mutacja:Niestety :<
Imię:Kuba

Nick:Zelacks
Dlaczego Ty: Ponieważ jestem miłym i ogarniętym graczem , lubie grać zespołowo , nie czituje i nie griefuje ;]
Doświadczenie:Gram od wersji 1.2.2 chyba :D myśle że wystarczające :>

Opublikowano

Wiek(Wymagane:14):

16
Mutacja:

chyba mam
Imię:

Adrian

Nick:

Enigmane
Dlaczego Ty:

Dlaczego Ja ? hmm jest wiele powodów dlaczego ja powinienem dostać się na ten serwer . Jestem Spoko gościem nie spinam dupy o byle co nie ma zemną problemow potrafię grac w grupie jestem uczciwy i często pomagam innym , jednym słowem jestem zajebisty i do tego skromny :DxD

Doświadczenie:

Spore nie pamiętam ile to już czasu w tym kwadratowym świecie spędziłem.

mca.png

Opublikowano

Mutacja: W toku około 50% za mną

Imię: Oskar

Nick: kosnej

Dlaczego ja?: Ogladalem duzo odc., umiem sie bawic itp. grac i podchodzic do gry na poważnie! Ogarniam gre w 99,9%

Doświadczenie: Umiem dobrze walczyc, planowac, przemieszczac sie ,budowac

Mam nadizeje ze wam sie podobam i ze mnei przyjmiecie piszcie na pw :)

Jestem 16 letnim, rozwijającym się youtuberem :D , Lajkujac, komentujac i subskrybujac moj kanal, doceniasz moje starania i motywujesz mnie do dalszego dzialania! :), dziekuje

Link do yt:

https://www.youtube.com/channel/UCKf075gUW2Z9fBmanwlKCIw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...