Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Najlepsze czołgi do zarobku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdemu gra się czymś lepiej czymś gorzej. Mi osobiście dobrze gra wolverinem, a co do M3Lee można nim grać jak typowym medem i objechać cięższe HT or nie tak żwawe TDki.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

tia gruby pancerz ale przegrywa z T1 HT czy z Churchillem. Ale coś ubogo napisane to no ale masz + za napisanie i przy okazji popraw go.

Chyba cie coś boli ja wysolowałem kw-1 4 czołgi były tam 2 kw-1 jeden hetzer jeden t-28. Robisz sidescrap nwm czy dobrze napisałem i większość 5 się dinguje od cb proste.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coż każdym czolgiem którym się lubi grać zawsze się jakoś wyjdzie na + ... Ja bym jeszcze dodał żeby ogólnie oszczędzać pociski ktore mamy i nie sztrzelać w powietrze a "magazyn" w miejscu spawnu rozjezdzać niż stroncać pociskiem.

P.s.

Mi się dobrze zarabia na moim naleśniku ( ELC AMX ) na ktorym mam chyba z 60-70% trzeciej perki / umiejętności . I za jedna przecietna przegrana z 20k a przy dobrej nawet wiecej + czasami może być sprzyjajaca mapka ( przed pachem np. cichy brzeg ; po jeszcze mnie nie rzuciło w takiej kombinacji ) :p

signature.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najszybszy zarobek jest premkami 8t :) Znczy szybszy bo najszybszy to kupienie dużej ilości złota i wymiana za kredy ;p

Polecam również type t-34 (5t chiny) te 10-30k z każdej bitwy, świetna szybkostrzelność, pancerz potrafi coś odbić,

2000 post!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Krótko, zwięźle i na temat i takie poradniki to ja lubię :) Ani dużo czytania, ani dużo pisania :)

Dodał bym tylko ile wyciąga na godzinę każdy z tych czołgów.

sseekj.jpg

Opublikowano

Poradnik dla początkujących w sam raz. Ale i tak + za chęci.

Zostanę sponsorem. Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dofinansowania projektu a okaże się on ciekawy jestem w stanie zasponsorować część lub jego całość.

Opublikowano

Ja nie napiszę ile wyciąga w godzinę,bo tego się nie da tak obliczyć.Są bitwy lepsze kiedy dostaniesz więcej hajsu i bitwy gorsze gdzie dostaniesz mniej hajsu.I to dodatkowo zależy jak grasz.Więc...

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

T1 HT najlepszy pod tym względem, 30k na bitwe z premką. :P

Kv-1 40k bez premki :>

Opublikowano

Kv-1 40k bez premki :>

oj Juri rozumiem ze kw 1 to Twoj ulubiony czolg ale skoncz juz go tak faworyzowac

40k bez premki to by musiala byc epicka bitwa albo event +50% do zarobkow

zawsze gdy gdzies pojawia motyw zarabiania V tierem to musisz napisac jakies przesadzone wyniki co nie przystoi modowi

860331433165800174608.png

Opublikowano

tia gruby pancerz ale przegrywa z T1 HT czy z Churchillem. Ale coś ubogo napisane to no ale masz + za napisanie i przy okazji popraw go.

proszę cię nie ośmieszaj się, widać że mało w to grasz i mało się znasz, churchill i t1 rzadko przebija wieżę kw, za to w drugą stronę wieża churchilla jest śmiesznie łatwa do przebicia od frontu (cienki nie pochyły pancerz), z t1 jest już lepiej ale haubica kw robi swoje.. oczywiście jeśli nie umiesz grac to przegrasz kw z byle t49 który będzie cię okrążał i powoli wykańczał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...