Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Najlepsze czołgi do zarobku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 wielka prośba:

zmień "tiera" na TIERU !!!!! jest to naprawdę okropne a nie wiem czy ktokolwiek ci już zwrócił na to uwagę !!

Opublikowano

1 wielka proźba:

zmień "tiera" na TIERU !!!!! jest to naprawdę okropne a nie wiem czy ktokolwiek ci już zwrócił na to uwagę !!

A zwrócił ci ktoś uwage na "Proźba"? -.-

Opublikowano

Błędy popełnione przez innych użytkowników, zgłaszajcie im poprzez prywatną wiadomość a nie za pomocą posta.

76561198001815076.png
Opublikowano

Co do premium to jak chodzi o exp to faktycznie +50%
Ale z kasą jest inaczej! ...Wyjaśniam:

Różnice zmieniają się w zależności od poziomu, podaję przybliżone liczby po bitwie na niskim tierze.

Powiedzmy że zarobimy 10k a z premium 15k, tyle że po bitwie kupujemy amunicję (przypuśćmy) 1.5k i naprawiamy czołg 3.5k
Nasz faktyczny zarobek wynosi bez premium 10k-1.5k -3.5k =5k a z premium 15k -1.5 -3.5 =10k (różnica 100%)

Do tego załóżmy że mamy czołg premium, na którym wynagrodzenie dostajemy podwójnie i wychodzi nam:
15k x2 -1.5k -3.5k =25k a to już poważna różnica porównując do 5k zdobytych całkowicie za darmo (250%)

*jeśli coś pomyliłem to skorygujcie, chciałem tylko pokazać jak robią z nas głupich

Opublikowano

Hmm. kv 1s do zarobków jest okropne! więcej na minus niż na plus ;> jak coś to czołgi premium jak ktoś pakuje kasę w gre a jak nie to kv 1 albo wszystkie inne v tiery :)

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszym czołgiem do zarabiania i ogólnie grania w wot jest kv1 mam nim 1000 bitew w tym 600 wygranych średnia killi ponad 2 na rundke ten czołg jest pro nie mówie że jest o wiele lepszy od t1ht czy churchila ale przy ogarnietym graczu i kątowaniu pancerza mam co chwile stalową ściane rekord kill 10 oczywiście używam działo 85mm + mechanizm dosyłający,ulepszony system naprowadzania i wentylacja obecnie załoga 100% i 2 perki 100% a trzeci dzisiaj zaczołem na 5 tierach same nooby grają wyjeżdzajać na nawet 3 havy 5 tieru raczej zawsze wygram churchil jest cienki po 100hp zabiera wiec nie ma ze mną szans dzisiaj grając na VII tierach (jedyna 5 w grze) ubiłem 4 IS tigera tigera p i kw1s grajac na premiumie zarabiam 1 mln na dzien tylko nim (obecnie w garażu KW1 i IS7) kiedyś miałem stuga też dobry ale nie aż tak fajny i przyjemny czołg w osobistej statystyce wot NUMBER 1

SigUserBG.png

Opublikowano

Po co się rozdrabniać , wpisz wszystkie czołgi , jakie tylko są , bo X też zarabiam i mógłbym śmiało powiedzieć że bardzo rzadko jestem X na minusie.

Opublikowano

Zarabianie nie zależ od poziomu czołgu czy rodzaju kase dostaje sie za obrażenia tyle samo kasy dostaje M4,KW1,STUGIII itd tylko np kw1 łatwiej wiecej zadać do zarabiana polecam tylo i wyłącznie V tiery takie jak STUGIII KW1 BDRG1B CHURCHIL M4SHERMAN PZIV SU85 T-34 M7 T49 WOLVERIN T1HT TYPE T-34 jak dla mnie najlepsze jeśli ktos potrzebuje duzo kasy i ma w dupie statystyki polecam mediumy lecimy na scauta i walimy wszystko po drodze najlepej jeszcze wbić sie taranem w arte prawie za każdym razem to sie udaje m7 czy innymi medami z premiumem z 3 średnimi jekies 3 mln na dzien spokojnie

SigUserBG.png

Opublikowano

Możecie powiedzieć co to znaczy "tier"? dotychczas nie miałem stycznośći na forum WoTa więc nie znam pewnych skrótów jakich wy używacie więc proszę o wytłumaczenie co oznaczają w WoT'cie

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Hmm. kv 1s do zarobków jest okropne! więcej na minus niż na plus ;> jak coś to czołgi premium jak ktoś pakuje kasę w gre a jak nie to kv 1 albo wszystkie inne v tiery :)

Nie pisz takich glupot bo sporcik dobrze zarabia wystarczy trafic minimum 2/3 razy z dmg i jestesmy na plus

dopisz jeszcze is/is2 bo tez mozna ladnie zarobic

stockowym is2 (mialem tylko 2 drugie dzialo reszta podstawowa) zarobilem w 1 dzien 900 tysi na czysto gdy byla promocja i zarabial o 30% wiecej czyli bez promcji bylo by ok 690 tys a gram bez premium

dodaj jeszcze typ t-34. typ 58, t49 i hellcata (choc ten w 8.3 bys strasznie zezowaty ale nie wiem nie wiem jak w 8.4) ktore tez bez problemowo wyciagaja ponad 10/15k

860331433165800174608.png

Opublikowano

Możecie powiedzieć co to znaczy "tier"? dotychczas nie miałem stycznośći na forum WoTa więc nie znam pewnych skrótów jakich wy używacie więc proszę o wytłumaczenie co oznaczają w WoT'cie

Tier=pzoiom pojazdu np. VIII

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...