Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Ludoworks Olsta - Cap 135 | PVE | Profesionalalny Team | Dużo Eventów

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie czy wy naprawde nie kumaci jesteście? Postawienie z powrotem Apricis zajmie im 2-3 dni. Ludoworks Apricis działa , tylko oni chcą kase za Olstę i dlatego nie włączą Apricis. Nie róbcie donate bo prędzej czy później oni wyłączą serwer i napiszą na forum international że dostali hacka. Ja sam nawet zrobiłem donate na Apricis i dalej moich itemów nie mam.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapraszam do gildi pm w grze WarCrow lub Mavercik11

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Nie rozumiem jak można tak psuć tą świetną grę jaką jest silkroad online.
Na ISRO exp był tak niski, a mimo to była na nim masa ludzi, przedstawiciele wielu narodowości grali na nim z radością.
Nie rozumiem na co komu jest rate x555 o.O
Gdzie tu jest sens gry i radość po wbiciu każdego poziomu ?
Tutaj ktoś tylko, gdy wejdzie do gry wchodzi do jakiegoś party odchodzi od komputera na kilka godzin i po powrocie ma max. lvl ...
Chciałbym uprzedzić też wykonawców serwera, że gdy gracz wbija maksymalny poziom i zdobędzie wymarzony set ( + zrobi jeszcze ze 2 inne postacie ) to nie ma co robić i najczęściej opuszcza serwer. Więc czy nie lepiej jest zrobić serwer z capem takim samym lub nawet mniejszym i exp / sp rate max. 20-30 ?
Wtedy gracze będą musieli natrudzić się trochę aby wbić maksymalny poziom, będą szukać gildi oraz unii. Rozwinie się bardziej wzajemna pomoc, party czyli sposób expienia na którym bazuje gra przy małym exp rate. Na pewno nie brak będzie graczy z Polski jak i zagranicznych kolegów.
Tym co tu napisałem nie chcę wam robić jakiejś anty-reklamy żeby gracze u Was nie grali, wręcz przeciwnie daje wam tylko radę, bo widzę że stać Was na wykonanie dobrej roboty i umilenie czasu graczom przy Waszym serwerze. Sądze, że pomogę Wam w jakiś sposób tym co napisałem i przemyślicie sobie niektóre sprawy dotyczące serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...