Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Ludoworks Olsta - Cap 135 | PVE | Profesionalalny Team | Dużo Eventów

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wie czemu nie dostaje silków ??

Już dostaje :) ale przez pierwsze 4h gry nie dostawałem

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś wie jak tu wygląda pvp ? z skilami 130 na 14dg set ?? Bo nie chce tracić czasu na gre :(

Bo w mojej ocenie na serwie będą latały same S/S i spear nuki

@UP

Tak działa

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Serwer off? :(

Nie działa mi stronka. Znacie powód..?

Kiedy otworzą server?

Opublikowano

Skile są na 135 lvl... wiele skili dostajesz dopiero po wbiciu tego właśnie lvl'a. Co do samego pvp się nie wypowiem bo jeszcze nie wyprowadziłem moich postaci na maksymalny lvl. Serwer nie jest w pełni SROR jest to połączenie SRO i SROR np. bless działa po zmianie broni, ciężko powiedzieć czy DMG blade'a i glavii został zwiększony itd. Narazie nic więcej na ten temat nie mogę powiedzieć, gdy będę miał więcej czasu aby zagrać i ogarnąć to napewno podzielę się informacjami.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy tylko mi jak próbuję się zalogować pisze , że konto zostalo zablokowane?

Nie nie tylko tobie mam ten sam problem i nie wiem ocb. Dodam też ze nie używałem żadnych botów itd

Opublikowano

Nie miałem od kilku dni możliwości gry, czasu.

Nie wiem jak możecie grać na serwerze którym zarządzają złodzieje.

Można troszkę jaśniej ? Pomówienia bez dowodów podchodzą pod paragrafy... :P A tak na poważnie możesz dogłębniej opisać swój post ? Jestem ciekawy co też takiego administracja wyprawia. Inni userzy zapewne również.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaiste kto grał pamięta jak się zakończył Overlimit huh?

Tam ktoś powyżej pisał odnośnie złodziejstwa, zaiste Apricis został otwarty, masa ludzi zakupiła silki, a serwera aktualnie nie ma.

Pojawi się w przyszłości? Możliwe jednak nikomu pieniądze zwrócone nie zostaną.

Ten server upadnie tak samo jak Overlimit gdy tylko team napełni swoje kieszenie.

Opublikowano

@ExtremeX

Kolega wyżej wyjaśnił wszystko.

Btw. na zagranicznej scenie jest takie powiedzenie:

"Good edits, soon die "

A i Olsta to zmieniona nazwa Over-Limit.

Opublikowano

Według mnie takie sro to dno, dlaczego ludzie wprowadzają nowe capy i wyższe, nowe skille ( które mają takie same wyglądy, możliwe że tylko jedno combo zmienią. A takto ten skill jest słabszy od tego np na 110). A pozatym, wyższe capy - większa nuda. I dlatego według mnie sro upadło właśnie przez takie capy, takie privy to porażka, żadnej zabawy w niej nie ma. Nawet na pvp - Wizard doleci do Ciebie, i co zrobisz? Spłyniesz na hita, tak samo rogue lub nuker,bow. A te nowe wyglądy broni? Porażka, dodają jakieś nowe bronie. Które wyglądają brzydko i nie pasują do sro :) Już wole ten cap 120, niż 135. Masz 90k hp, i co? Żaden potwór Cię nie zabije, bezsensowne. Tak jak kolega napisał, zarządzają tym serwerem złodziejem - mogę się z tym zgodzić. A nawet jak nie wierzycie, przekonacie się sami. Jak zarobią kase i go zamkną. :) Takie moje zdanie.

Ale tak czy siak, życzę powodzenia Serwerowi. Good Luck.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Wiesz ja nie grywałem na Overlimit więc się w tym temacie nie orientuję, aczkolwiek coś mi się obiło o uszy. Takie wyjaśnienie na pewno pomoże szukającym priv'a podjąć decyzję gdzie zagrać. Ps. Nigdy nie wydałem ani grosza na zagraniczne priv'y. No może na polski serwer coś tam zapłaciłem ale w słusznym celu. Niestety serwer padł a był jednym z najlepszych na jakich grałem a szkoda. W sumie i tak długo wytrzymał :P Serwer to nie akcja charytatywna, musi się przynajmniej zwrócić. Dziękuję za objaśnienie całej sytuacji. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Jeszcze odradzałbym gre z tego powodu że Haze jest w teamie. To dzieciak który płacze jak ktoś inny zrobi lepszy serwer od niego. I oczywiście hakuje go :)

Opublikowano

Macie jakas gildie pm me w grze Lukasz

A pamietam overlimit ciagly ddos

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...