Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wybić się z niskiej dywizji ?

MamFarta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie umiesz wyjść z brązu to oznacza że na więcej się nie nadajesz i bym grał tylko normale albo od instalował grę.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jebłem padłem na pysk. Widziałem parę dobrych komentarzy ale reszty nawet nie czytaj... Chcesz się wybić z b(ileś tam do s coś) pierdol tych noobów co masz w team jedź moją zasadą. Nie patrz co pickuje twój team nie suchaj ich bądź tak zwanym troll picki'em pickuj swojego maina i tyle ja tak robiłem do b1 tam musiałem sie juz wysilić nieco bardziej. Ale prawda taka w b1 masz wiekszych noobów jak w b3 czy b4 a w s5 tam są dopiero nooby. A i czytałem ze na 1win 2-3 lose. musisz być koxem stary w brązie skakałem między dywizjami b5-b3 b3-b1 a obecnie mam 10 winów z rzędu w s4 więc pozdro jak na 1 win 2-3 lsoe. A btw. jak masz dzieci co piszą mid or feed top or troll możesz pisać takie zdanie u mnie działa "If u like low mmr. , always noobs, trolls in team and u love bronze go troll/feed(wymienne zależy co dziecko napisało)" i zazwyczaj kruszeją jeden twardy mi się trafił na to zdanie co i tak poszedł trolla ale to jeden na setki to dobry wynik wybij sie chłopie. A i czytałem że tam graj po 22 to nie jest zasada ale coś w tym prawdy jest chociaż niektóre dzieci grają lepiej i są bardziej ogarnięte od dorosłych więc to aż taka mocna zasada nie jest. Jest tylko jedna zasada nie graj 4-6 nic nie ugrasz raz tak grałem bo spać nie mogłem i 5/5 przegrane nawet normale o carrowaniu można zapomnieć 

Opublikowano

Innego wyjścia nie widzę, nauczyć się lepiej grać.
No i jak up grać dla przyjemności ja gram z myślą zawsze że, w enemy są trole :P

Specjalista
Opublikowano

Olej flamerow, graj swoje ale kiedy masz serie to powodzenia ;D Graj postaciami na które bronz nie umie grać.

Opublikowano

Ja polecam metodę spam champów tzn takich typu kha zix, karma i nidalee, mają niskie cooldowny i ze swoich skilli je*ią nawet 500+ nawet jeśli nie jesteś nafeedowanym.

Kup sobie te 3 postacie, ogarnij je, i graj tak:

Karmę polecam na supporta/troche ap i na bota ew mid :)

Nidalee to samo tylko ona full ap na bota i mida

Kha zix ad cooldown jungla mid i top.

Ja dzięki ogarnięciu nidalki i karmy wyszedłem z brąz 3 do silver 5 Pozdro :*

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...