Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bulid pod Surę BM'a

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jaki bulid powinienem stosować na sura BM od razu uprzedam ,że chce grać na PL i chodzi o taki uniwersalny dobry do pvp jak i pvm.

Proszę nie usuwać tego tematu moderatora ponieważ w tutach są same stare poradniki z 2010/2011 !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Hmm. Powiem Ci tak. Niezależnie od tego z którego roku jest poradnik nic nie zmienia. :) To jest praktycznie to samo. Nic sie nie zmienia.

http://www.mpcforum.pl/topic/273181-tutsura-bm-od-zera-do-pvp-mastera/

I tu masz link do tematu wystarczyło poszperać. Nic sie nie stało jeżeli jest z 2011 roku ponieważ pewnie jest aktualizowany przez Autora. Pozdrawiam.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Statystyki: 2 int : 1 wit (czyli dwa razy w inteligencję, raz w witalność, dwa razy w inteligencję, raz w witalność, itd.)

Umiejętności: Mroczna Ochrona --> Mroczne Uderzenie --> Ognisty Duch --> Mroczna Sfera --> Ogniste Uderzenie --> Duchowy Cios (to podstawowy build, zarówno pod PVM, jak i PVP)

Opublikowano

Bmem nie ma buildu do pvm, bo jedynym skilem którego używasz w expie jest ochronka :)

Czyste PvP:

Ochronka>Duch>Mroczne>Sfera>Duchowy/Ogniste

Bardziej pod wojny itp. :

Ochronka>Mroczne>Sfera>Ogniste/Duchowy>Ogniste/Duchowy

Ja mam BMa 69 lvl 4xM9+ i szczerze powiem że zamieniłbym ducha na ogniste albo duchowy :) Ale z moim buildem w PvP postać dosłownie miota, duch bije w dobrych przeciwników 1/3 sfery jakoś, a uderza co 3 sekundy - więc dps dużo lepszy. Po prostu na wojnach się nie przydaje, bo jakoś słabo trafia :p Wybór należy do Ciebie, ale warto się zastanowić co stanowi priorytet :) Mogę jeszcze dodać, że duch jest kłopotliwy kiedy bijesz się między mobami albo kogoś na wolnym itp. Dobry jest tylko w PvP.

Opublikowano

Heheheh jakby to mój build na BM'a wyglądał tak:
2 int, 1 vit
na 35 lvl miałem wymaksowane ochronkę i ogniste, wbijałem je na G i przy okazji dropiłem :> potem mroczne sfera i duch ostatni. Czemu tak? bo to jest uniwersalne nie wiem mówcie co chcecie grało mi się tym zajebiście oczywiście czemu ochronka i ogniste? bo jak siedzisz na koniu machasz mieczem, schodzisz ogniste i po spocie :D
pozdrawiam :>

no escape from the mass mind rape

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...