Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra ! [White-List][PvP][OtherDrops] NOWA EDYCJA ! Masz szanse Królować na serwerze !

CovallGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick- XxSebeQxX
Wiek- 14
Mutacja- Tak.
Ts / skype - Ts'a mam ;)
Cos o sobie- Jestem osobą, która lubi gnębić noobków ;) Jestem wyrozumiały, potrafię zachować zimną krew. Nienawidzę kradzieży i żebraków ;)
Dlaczego Ty- Hmm, może dlatego aby umilić innym grę w większym gronie ;) Poza tym nikt nie powinien mieć problemów z grą ze mną ;)

graphic.png

Opublikowano

Nick-TediHD

Wiek-13

Mutacja-Nie

Ts / skype -TS

Cos o sobie- Lubie Ciastka

Dlaczego Ty- Bo lubie ciastka

Niedodany.

Zakpiłeś sobie z podania.

Opublikowano

Nick-turbox323
Wiek-13
Mutacja-nie
Ts / skype -ts
Cos o sobie-Jestem fajny i utrzciwy nie lubie krasc, znam sie na grze
Dlaczego Ty- Szukam fajnego servera o takim typie bardzo bym chcial dolaczyc napewno niebedzie zemna klopotow

Opublikowano

Administracja to gimbusy nie polecam!

To że jest nowa edycja i nie ma Cie na wh to nie znaczy że masz nas wyzywać od gimbusów :)

To że chodze do 3 Klasy Gimnazjum nie oznacza tego że możesz mną pomiatać :)

Kto tu jest gimbusem to jest::

Cytat z pierwszej edycji.

Imie:Kamil

Coś o sobie:Mam na imię Kamil i mam 14 lat lubię grać w piłkę nożną.

Doświadczenie:od 1.5

Dlaczego Ty:Szukałem takich serwerów ,ale niestety tylko hamaki :<

Nick:McKamilPL

Polecam chodzić częściej do szkoły :)

Opublikowano

Nick- SebQu
Wiek- 13 lat.
Mutacja- Nie, lecz nie mam piszczącego głosu, w ręcz przeciwnie niektórzy oceniali mnie po głosie na 15/16 lat. :)
Ts / skype - Jest/ axon2-seba
Cos o sobie- hm... dużo tego... Mam 13 lat, jak widać wyżej, z nicku pewnie można się domyśleć jak mam na imię (Sebastian :O). Chodzę do 1 klasy gimnazjum. Interesuję się Informatyką oraz podróżami. Słucham wszystkiego co wpadnie w ucho lecz moimi ulubionymi rodzajami są: Reggae, Rock, Metal.
Dlaczego Ty- Lubię takie serwery gdzie nie ma miliard pięćset sto dziewięćset slotów, można grać zespołowo oraz przyjemnie ;) Jestem nieśmiałą osobą lecz jak się poznamy to czuje się swobodnie. :) Staram się pomagać każdemu komu mogę, lecz mam słabe nerwy, więc uwaga :D Takie ostrzeżenie... :)

Cześć :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nick- Szymciox13
Wiek- 14
Mutacja- Można powiedzieć, że tak i nie :P, ale na pewno piskliwego głosu nie mam.
Ts / skype - Posiadam to i to (skype- szymciox333 )
Cos o sobie- Jestem Szymon z czego wynika mój nick. Lubie serwery Skyblockowe i KM2, i KM3. Gram w Siatkówkę i Piłkę nożną. Nienawidzę kraść i griefować.
Dlaczego Ty- Ponieważ jak na swój wiek jestem ogarnięty :) Przynajmniej nie zachowuję się jakoś nie przyzwoicie. Szukam serwerów KM i chciałbym na niej zagrać. Jak już mówiłem wyżej ,,Nienawidzę kraść i griefować''

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Nick- Mikimag18
Wiek- 14
Mutacja- raczej
Ts / skype - tak i tak
Cos o sobie- Jestem Mikołaj lobie grać w mc i szukam właśnie takiego serwera.
Dlaczego Ty- Zawsze chciałem zagrać na takim serwerze. Jestem miły i potrafię grać i pomagać innym.

Opublikowano

Nick- Domi2533
Wiek- 13
Mutacja- Nie, ale nie piszcze!
Ts / skype - Nic z tego nie mam :(
Cos o sobie- Jestem Dominik, możesz mnie pamiętać Covall z poprzedniej edycji! ;)
Dlaczego Ty- Lubie serwery typu KW! I nawet, nawet ładnie buduje!

Nick- SebQu
Wiek- 13 lat.
Mutacja- Nie, lecz nie mam piszczącego głosu, w ręcz przeciwnie niektórzy oceniali mnie po głosie na 15/16 lat. :)
Ts / skype - Jest/ axon2-seba
Cos o sobie- hm... dużo tego... Mam 13 lat, jak widać wyżej, z nicku pewnie można się domyśleć jak mam na imię (Sebastian :O). Chodzę do 1 klasy gimnazjum. Interesuję się Informatyką oraz podróżami. Słucham wszystkiego co wpadnie w ucho lecz moimi ulubionymi rodzajami są: Reggae, Rock, Metal.
Dlaczego Ty- Lubię takie serwery gdzie nie ma miliard pięćset sto dziewięćset slotów, można grać zespołowo oraz przyjemnie ;) Jestem nieśmiałą osobą lecz jak się poznamy to czuje się swobodnie. :) Staram się pomagać każdemu komu mogę, lecz mam słabe nerwy, więc uwaga :D Takie ostrzeżenie... :)

Cześć :)

Siemka SebQu możesz mnie pamiętać z serwera Kwadratowy Obled miałeś tam ze SwiR dom na drzewie ;)

Opublikowano

Nick- MaroMC

Wiek- 17
Mutacja- Nie
Ts / skype - Skype: mateusz.sklypee
Cos o sobie- Każdy wolny czas spędzam na grze.Jestem spokojny i potrafie sie zachowac.
Dlaczego Ty- Lubię grac na tego typu serwerach.

Opublikowano

Nick-Teyo
Wiek-13
Mutacja-Tak mała
Ts / skype -Ts a także SKype
Cos o sobie-Jestem przyjacielski nie robie komus na zlośc,nie lubie ludzi co rozwalają i podkradają.A także lubie grać w mc i jestem ogarnięty.
Dlaczego Ty-Ponieważ lubie mc,a także ładnie buduje im więcej ludzi ogarniętych tym lepiej :D

Można prosić o szybką odpowiedż?

Opublikowano

Nick-Zelacks
Wiek-14
Mutacja-Nie :<
Ts / skype -Posiadam i to i to ;]
Cos o sobie-Jestem miłym i ogarniętym graczem , lubie grać zespołowo :)
Dlaczego Ty-Ponieważ nie griefuje , nie czituje , lubie się rozerwać na takich serwerach :>

Jeszcze mam pytanie , czy to jest sezon 3 czy 2 ?

Opublikowano

Nick- Enigmane

Wiek- 16

Mutacja- Mam

Ts / skype - Mam oba

Cos o sobie- Jestem zajebisty .

Dlaczego Ty- Bo jestem zajebisty.

Niedodany..

@Wszyscy dodani zaraszam na TS !!!

IP:178.217.191.229:6410

Domi Ciebie dodam jak wbijesz na TS..

Opublikowano

Nick-GixoPL
Wiek-14
Mutacja-Tak
Ts / skype -TS
Cos o sobie-Gram w minecrafta 2.5 roku , lubie muzyke , gram na gitarze akustycznej .
Dlaczego Ty-Jestem ogarniety lubie serwery kwadratowej masakry , lubie wspulpracowac

Opublikowano

Nick -Kafciu4

Wiek -13

Mutacja - Nie :/

TS/Skype - Posiadam oba.

Coś o sobie - Jestem, Kuba. Interesuję się informatyką i sportem. Gram w drużynie piłkarskiej i lubię gry komputerowe.

Dlaczego ty? - Jestem ogarnięty, lubię współpracować z innymi graczami i dobrze się bawić :).

Opublikowano

Nick-skajpaj
Wiek-15
Mutacja-tak
Ts / skype -mam
Cos o sobie-mam 15 lat lubie grac w gry
Dlaczego Ty-nie wyzywam sie nie obrazam chętnie pomagał innym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...