Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zatrzymac graczy na serwerze RPG + surv?

Dziabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ma ktoś jakiś pomysł by zatrzymać graczy na owym serwie ? Co Cię trzyma na danym serwerze. Rozdawałem supervipy na 10 dni i nic to nie dało. Może jakieś ciekawe pomysły ? Jest mały spawn (można sobie zobaczyć na serwie dsminecraft.csrv.pl) Mały spawn ponieważ miało być, że do miasta trzeba odbyć wędrówkę. Miasta jednak jeszcze nie ma lecz miała być to forma update. Kiedyś miałem serwer, ale to na 1.2.4 jeszcze. Nie było problemu z graczami, ponieważ non stop było +10/10. Za interesujące pomysły daje plusiki :)

Opublikowano

Musisz dać coś od siebie dobry pomysł , jakieś konkursy/zabawy.

Pamiętaj też że zależy to od "dni.Chodzi mi o to że jak są np. wakacje to więcej ludzi gra niż jak jest szkoła.

Choć najważniejszą rzeczą jest dobra reklama jeśli dużo zauważy twój serwer to załóżmy że 25 % zostanie

Opublikowano

Na serwie było po 17 osób kilkakrotnie lecz teraz aby pograć to przychodzi paru. Eventy robię lecz słabe ponieważ jest mało osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...