Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech ktos poda sklad Husarii ( ze mna oczywiscie :D) I skype xD

Skype marcinjakimow

Sklad chwilowo dobierany :)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Ludzie nauczcie się czytać proszę :) bo takie spamowanie o informacje które już znajdują się w poscie jeste bez sensu.

Co do serwera wszystko gites, ale mogli byście zaoferować ludziom TS, na którym mogli by sobie pogadać a tak że komunikowac się z administracją o ile go nie posiadacie ( nie widze nigdzie info) z własnego doświadczenia wiem że dużo duuuużo łatwiej jest komunikować się z adminami za pomocą TS, a nie chatu,bo często jest on zaspamiony no chyba że macie jakiś plugin który umożliwia Administraci / opom na sprawdzanie jakąś komendą próźb graczy

Na serwie chętnie sobie zagram :) bo ładnie się zapowiada

(Wszelkie problemy z moją pisownią prosze pisać na PM a nie w temacie) Tak jak by co :)

Opublikowano

Ludzie nauczcie się czytać proszę :) bo takie spamowanie o informacje które już znajdują się w poscie jeste bez sensu.

Co do serwera wszystko gites, ale mogli byście zaoferować ludziom TS, na którym mogli by sobie pogadać a tak że komunikowac się z administracją o ile go nie posiadacie ( nie widze nigdzie info) z własnego doświadczenia wiem że dużo duuuużo łatwiej jest komunikować się z adminami za pomocą TS, a nie chatu,bo często jest on zaspamiony no chyba że macie jakiś plugin który umożliwia Administraci / opom na sprawdzanie jakąś komendą próźb graczy

Na serwie chętnie sobie zagram :) bo ładnie się zapowiada

(Wszelkie problemy z moją pisownią prosze pisać na PM a nie w temacie) Tak jak by co :)

MCnieb mówił że konfiguruje i kupuje tsa.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Ale ruch, ponad 40 osob czeka na serwer, oby był dziś bo znowu nie będę spał całą noc.

A zreszta nawet jak bedzie to i tak nie będę spał tylko grał :P

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

a co ten serwer dziś on ?? ja sobie wbiłem tak se ;d

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Dajcie launchera zobacze i ide spać ...... piwko może jeszcze sie wypije i fajrant

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...