Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [WYSTARTOWAL] [MODYFIKACJE] [ZNANI YOUTUBERZY] [NOLIF, DUSSIA, MULTI] RPG] [LAUNCHER] [DEDYK] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 875
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przewidziany start serwera (o ile wszystko pójdzie po mojej myśli) to gdzies 18-19 jutro niestety dzisiaj nie ma możliwości bo brakuje kilku plików i patchera a efa nie ma nigdzie więc jutro kolo 19 czekamy na was

:)

Opublikowano

Przewidziany start serwera (o ile wszystko pójdzie po mojej myśli) to gdzies 18-19 jutro niestety dzisiaj nie ma możliwości bo brakuje kilku plików i patchera a efa nie ma nigdzie więc jutro kolo 19 czekamy na was

:)

Yhh ale przynajmniej pogramy w Weekend : d Lepsze to niż nic :p Teraz pozostaje czekać do 18 : d

Opublikowano

Z mojej strony powiem tyle, że startu możecie sie spodziewać jak nie w tym tygodniu to na pewno w następnym bo efga porwali kosmici. Koniec kropka(.)

mca.png
Opublikowano

Z mojej strony powiem tyle, że startu możecie sie spodziewać jak nie w tym tygodniu to na pewno w następnym bo efga porwali kosmici. Koniec kropka(.)

Hehe dobre :) pewnie go zbadają i wpuszczą :) a efee wtedy postawi server

Troszkę znam efee z innych serverów i wiem że serwer powstanie na pewno ! jak nie dziś to jutro lub po jutrze ale powstanie .

Pozdrawiam Nathan (Czipendejs)

xmMfHrm.png
Opublikowano

Czekam, czekam z niecierpliwościa.

Tak mi się prezentacja spodobała że chyba z wrażenia nie będę całą noc spać :q

A najbardziej te 70 biomów i czary :D

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

A moza wiedziec ile bedzie modow i jakie sa mody (wiem co daja ale jak sie nazywaja) ?

Opublikowano

Szkoda tylko że mapa to gotowiec ... ;/

Nie mogliście zrobić swojej ?

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Jak zamierzasz wyzywać od gotowca, najpierw podaj ip serwera na którym jest ta mapa (przed premierą tego) albo link do download.

Opublikowano

1.Apropo nazw modów na serwerze to wszystkie są napisane przez nas w 100%(czyt. na razie to efeg większość napisał a ja sie opierdzielam)

2.Mapa to nie gotowiec, jakiś kawałek nie jest w 100% nasz ale prawdopodobnie będzie z biegiem czasu rozwijana o kolejne lokacje etc.

mca.png
Opublikowano

Czekamy na efeego :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Mam nadzieję że będzie dziś. Jeszcze tylko kilka godzin :)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

1.Apropo nazw modów na serwerze to wszystkie są napisane przez nas w 100%(czyt. na razie to efeg większość napisał a ja sie opierdzielam)

Serio?

Widziałem mody na tarcze i różdżki itd na innym serwerze. Mogę paczkę modów na której są te bronie,tarcze różdżki itd.

PS. Wy dodaliście autorskie czary czy przypisaliście sobie np Drewnianą Różdżkę z czarami natury

Opublikowano

Łoooooooo już 4 strony :D

Wszystko nasze nie jest, ale jeżeli ktoś udostępnia mody, jakieś naprawdę dobre, to trudno ich nie używać

Nasze mody stanowią tylko w tym jakiś procent, pózniej będą updaty, jakiś system klas, czary także pózniej sie da, bo nie są dokończone

Opublikowano

Serio?

Widziałem mody na tarcze i różdżki itd na innym serwerze. Mogę paczkę modów na której są te bronie,tarcze różdżki itd.

PS. Wy dodaliście autorskie czary czy przypisaliście sobie np Drewnianą Różdżkę z czarami natury

Przecież bd miał mody jak ściagniesz aktualizacje z lunchera!!

Opublikowano

Łoooooooo już 4 strony :D

Wszystko nasze nie jest, ale jeżeli ktoś udostępnia mody, jakieś naprawdę dobre, to trudno ich nie używać

Nasze mody stanowią tylko w tym jakiś procent, pózniej będą updaty, jakiś system klas, czary także pózniej sie da, bo nie są dokończone

Efee Przybyłeś! : D

Mhmm To jak z Tymi Vipami dla Bobów będzie ? Czy to nadal Aktualne tzn z Dostaniem Vipa : d

Opublikowano

Podajcie godzinę startu ;3

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...