Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] [Zmodyfikowany Survival] Po śmierci gracza, na jego miejscu spawnuje się zombiak z jego rzeczami! >> ArmaCraft (Serwer a'la Starożytna Kraina)

HevyNation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:TheYama
Staż MC:Od wersji 1.2.1
Coś o sobie:Jestem Dominik , jestem uczciwą i przyjazną osobą lecz gdy ktoś mnie zdenerwuje potrafię być ostry :D
Kontakt:Jeśli będzie trzeba podam gg :)

l3mon.png
Opublikowano
Nick: Wujo7PL

Staż MC: rok

Coś o Sobie: Lubię sport (pływanie,piłka nożna/ręczna)Interesuję się Ratownictwem wodnym ;]

Kontakt: Tutaj PW na forum. Jeśli ktoś ma Steam ScreaM221. ;p

Opublikowano

Nick : Kolan.

Staż MC : Około 2 lata.

Coś o sobie : Z każdym potrafię się dogadać i jestem spoko

(nie mam pomysłu co napisać dalej)

Kontakt :
GG : 4848485

Opublikowano

Widze, że nie zostalem dodany. Więc jeszcze raz proszę o dodanie mnie. Jestem ogarniętym graczem, mój nick w mc to KamilBrzoza123. Bardzo podoba mi się wasz pomysl servera i chcialbym u was pograc

Pozdro

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nick: Bkg112mpl
Staż MC: 3lata
Coś o sobie: Moje hobby to kwiaty. Po co mam tu cos pisac skoro i tak nikogo to nie obchodzi...
Kontakt: Nie bede podawal osobą trzecim

Opublikowano

Nick:Virus
Staż MC:Na oko z 2 lata będzie
Coś o sobie: O mnie ? Hmm ... Jestem nerdem
Kontakt:skype adrianosek6 jeśli server ma TS lub VT to też mnie tam będzie można znaleźć

Opublikowano

Imię: Wiktor

Nick: MrMazak

Coś o mnie: jestem doświadczonym graczem w różnę gry np minecraft

W minecrafta gram 3 lata

Kontakt: Skype: wiktor789321 ts3 nie posiadam

Opublikowano

Nick:Oemdzi
Staż MC: 2 lata
Coś o sobie:Jestem kolezenski , nie grifuje i nie przeklinam. Staram sie zachowac kulture
Kontakt:skype: nostalekociak

Opublikowano

Zapisaliście się na serwer, a w ogóle na nim nie gracie. Dlatego wszystkich którzy ani razu nie weszli na serwer lub weszli ale na sekundę, usuwam z whitelisty!

Opublikowano

Nick: Calezz
Staż MC: ok 2 lat
Coś o sobie: Nazywam się Nikodem, lubię grać w siatkówkę, ucze się programować :D

Kontakt: Skype minekalezz, posiadam TeamSpeak3

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Nick:Oemdzi
Staż MC: 2 lata
Coś o sobie:Jestem kolezenski , nie grifuje i nie przeklinam. Staram sie zachowac kulture
Kontakt:skype: nostalekociak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...