Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wykaż się sprytem - odnajdź logo

Gość Stim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat do pytań i wątpliwości.

Posty spamerskie, wyrażające swoje odczucia o konkursie będą karane.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Który mod będzie chował?

Ten na którego padnie.

Jest na trzech więc któryś z nas :)

kiedy sie to zacznie?

4.03.2013

Opublikowano

Tutaj też zostanę zdyskwalifikowany? Czy muszę ładnie poprosić? ;)

Co do konkursu (żeby to nie było za spam) To pozdrowienia szukać jednego loga na 307 stronach! Tematów to jakieś ~6k

Opublikowano

Ktoś pierwszy doda odpowiedź, ja skopiuję i nagroda. Beka.

Opublikowano

Widać, że czytanie ze zrozumieniem Wam się kłania.

Będą podawane wskazówki!

Np. Logo zostało ukryte. Szukajcie między stroną 21 a 26.

Opublikowano

Fajnie, że jest inicjatywa konkursu, szkoda, że konkurs polega na byciu najszybszym i na FARCIE, a nie na umiejętnościach, czy pomysłowości.

Gdyby chociaż był na porządny poradnik, czy przydatną aplikację. Ale niestety moderator jest taki, a nie inny.

Nie każdy jest tu programistą.

Do tej gry nie ma o czym pisać poradników, większość byłaby zdublowana królewiczu drogi.

Opublikowano

Widać, że czytanie ze zrozumieniem Wam się kłania.

Będą podawane wskazówki!

Np. Logo zostało ukryte. Szukajcie między stroną 21 a 26.

Wychodzi na to samo :D Tylko w mniejszej skali

5 stron :

1 strona = 30 tematów

30 tematów = ~450 postów

To teraz trochę matematyki

5*30=15*450=6750 postów do przeszukania haha Beka. xD

Cwarniarstwo polaczków nie zna granic.

5%

Haha jebnij się w czoło stimuś bo nadużywasz swoich praw.. Piszę prawdę a ty boisz się krytyki więc karny kutas dla Ciebie - tak to zrozumiałem.

Odkąd awansowałeś wkurwiasz mnie cały czas!

A ja zdejmuję, bo za co te 5%? -.-

Anony.

Opublikowano

ZmkAg pisz do administracji bo dał Ci warna bezpodstawnie - to w końcu temat do dyskusji, a co do wypowiedzi stima, że nie każdy jest programistą nie oznacza, że nie można dać czegoś innego.

Opublikowano

Jeżeli ktoś znajdzie będzie musiał podać link do tematu tak ?

Link do konkretnego postu.

Można go zdobyć o tak:

http://scr.hu/0ja4/i8ib5

ZmkAg pisz do administracji bo dał Ci warna bezpodstawnie - to w końcu temat do dyskusji, a co do wypowiedzi stima, że nie każdy jest programistą nie oznacza, że nie można dać czegoś innego.

Niech pisze, GM tu był i jakoś mu nie zdjął :)

W pierwszym poście jest napisane - nie wyrażamy opinii, zażalenia odnośnie konkursu na PW.

TEMAT TYLKO DLA OSÓB, KTÓRE MAJĄ JAKIEKOLWIEK WĄTPLIWOŚCI ODNOŚNIE KONKURSU, PYTANIA ETC.

Opublikowano

Ale zrobił całkiem porządne kalkulacje i wszystko przedstawił, a Ty po prostu nie możesz znieść tego, że ktoś stwierdził normalnie, że konkurs jest robiony na siłę ?

Bo tutaj liczy się tylko szczęście, a nie to jakie ktoś ma umiejętności, bądź inwencje twórczą.

Nie wiem dlaczego 5%? Urażona duma? Pokazanie kto jest kim ?

Daj i mi 5% bo ostatnie 20% jakie dostałem były niesłuszne i też mi zdjęto.

Po to jest ten temat, aby nie spamować w temacie z konkursem, a mimo to konstruktywnej krytyki się boisz.

Dlaczego prawda tak niektórych boli? Ja sięprzyznaję nic nie robię u mnie w dziale bo nic się nie dzieje, i chyba o to chodzi, a nie na siłę wpychanie chłamu w gębę i rozkazać typu cieszcie się może golda dostaniecie, który i tak nic nie daje, oprócz większej skrzynki na wiadomości.

Nie wiem za co masz mentora, naprawdę.

I żeby nie było, że offtop będę mądry i wspomnę coś :

Jak często będziecie te loga wstawiać ?

Macie już np. wyznaczone, że podczas trwania będzie xx wstawionych ?

@kombass - Mój/Nie mój dział, ale mam prawo wyrazić opinię, a jeżeli twierdzisz inaczej to wikipedia i definicja słowa forum, a jak nie zrozumiesz to będziesz pisał takim piórem jak harry potter, a definicja Ci na czole się pokaże

Opublikowano

Fajnie, że jest inicjatywa konkursu, szkoda, że konkurs polega na byciu najszybszym i na FARCIE, a nie na umiejętnościach, czy pomysłowości.

Wydaje mi się że jesteś KidModem w innym dziale tak ? Więc To niestety nie ty odpowiadasz za wymyślanie konkursów w dziale Darkorbit.... będzie konkurs w twoim dziale, tam sobie mów że jest źle

Gdyby chociaż był na porządny poradnik, czy przydatną aplikację. Ale niestety moderator jest taki, a nie inny.

Nie każdy jest tu programistą.

Do tej gry nie ma o czym pisać poradników, większość byłaby zdublowana królewiczu drogi.

Racja, nie każdy jest tutaj programistą ... konkurs byłby wtedy dla max 4 osób a programy by się tyczył właściwie HT skylabu szybkiego logowania na DO .... naprawdę przydatne

Wychodzi na to samo :D Tylko w mniejszej skali

5 stron :

1 strona = 30 tematów

30 tematów = ~450 postów

To teraz trochę matematyki

5*30=15*450=6750 postów do przeszukania haha Beka. xD

Cwarniarstwo polaczków nie zna granic.

5%

Haha jebnij się w czoło stimuś bo nadużywasz swoich praw.. Piszę prawdę a ty boisz się krytyki więc karny kutas dla Ciebie - tak to zrozumiałem.

Odkąd awansowałeś wkurwiasz mnie cały czas!

A ja zdejmuję, bo za co te 5%? -.-

Anony.

Odkąd awansował to w dziale wkońcu coś się dzieje , drugi konkurs za jego modowania w dziale ... no ale tak to już w tym dziale jest

tut = hejt

konkurs i dobre chęci = hejt

Moim zdaniem konkurs został dobrany bardzo dobrze, każdy z nas ma równe szanse więc walka będzie wyrównana . Jeśli komuś się on nie podoba to nie bierzcie w nim udziału i nie zawracajcie tu gitary i żyjcie tak jakby ten temat ani konkurs dla was nie istniał ....

Jak narazie tyle ode mnie

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

1 logo dzień.

Nie, nikt nie czuje się urażony.

Nie chce brać udziału to jego problem.

Nie boje się żadnej krytyki, ja mam gdzieś te wasze hejty.

Są tu również użytkownicy, którym się podoba no ale oczywiście, konkurs za trudny = hejt.

No bo przecież wy chcielibyście konkursy na zrobienie SSa z mapy i wygrać golda.

Dałem jedynie przykład jak będzie wyglądać wskazówka w wy mi zaczynacie robić jakieś wielkie obliczenia z kosmosu..

Opublikowano

Wolałbym konkurs polegający na napisaniu w 200-800 słowach historii powstania 3 frakcji w Dark Orbit niż szukania loga co wskazuje tylko na szczęście, a nie na to kto jaki trud włożył w konkurs.

Opublikowano

Wolałbym konkurs polegający na napisaniu w 200-800 słowach historii powstania 3 frakcji w Dark Orbit niż szukania loga co wskazuje tylko na szczęście, a nie na to kto jaki trud włożył w konkurs.

Ooo widzisz , ładna sugestia którą można wykorzystać w następnym konkursie :)

Ale wracając do rzeczy: Spokojnie panowie, konkurs jest kto chce bierze udział kto nie chce nie bierze i co za problem ? Nie podoba się to miejcie to gdzieś a nie hejty i flamewary zbędne

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jeżeli ktoś wygra to i tak będą komentarze typu "ustawione", "kolega stim, anony." itp.

Tak samo jak było z konkursem kamieniarza .... niestety zawsze znajdą się osoby które nie umieją przegrywać :(

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się że jesteś KidModem w innym dziale tak ? Więc To niestety nie ty odpowiadasz za wymyślanie konkursów w dziale Darkorbit.... będzie konkurs w twoim dziale, tam sobie mów że jest źle

Racja, nie każdy jest tutaj programistą ... konkurs byłby wtedy dla max 4 osób a programy by się tyczył właściwie HT skylabu szybkiego logowania na DO .... naprawdę przydatne

Odkąd awansował to w dziale wkońcu coś się dzieje , drugi konkurs za jego modowania w dziale ... no ale tak to już w tym dziale jest

tut = hejt

konkurs i dobre chęci = hejt

Moim zdaniem konkurs został dobrany bardzo dobrze, każdy z nas ma równe szanse więc walka będzie wyrównana . Jeśli komuś się on nie podoba to nie bierzcie w nim udziału i nie zawracajcie tu gitary i żyjcie tak jakby ten temat ani konkurs dla was nie istniał ....

Jak narazie tyle ode mnie

Prawda = hejt?

Podchodząc do wszystkiego według Twojej myśli, to wszyscy przymknęli oko na Twojego fake'a i na to, że tylko on Cię bronił.

@topic

Ile stron może być maksymalnie?

Opublikowano

Prawda = hejt?

Podchodząc do wszystkiego według Twojej myśli, to wszyscy przymknęli oko na Twojego fake'a i na to, że tylko on Cię bronił.

@topic

Ile stron może być maksymalnie?

Nie będę również tu wypominał twoich karygodnych działań bo to nie miejsce i czas na to ... było minęło kto przymknął to przymknął ty też swoje za skórą masz i niczego Ci nie wygarniam

@topic

Takie samo pytanie jak UP :P

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

3 do 5.

W innym dziale na święta był konkurs o takiej tematyce i jakoś hejtów pod tytułem "ustawione" nie było.

Pojawił się w D O i już się zaczynają.

Wam nic nie można zaoferować aby dogodzić.

Jeden woli tak a drugi siak.

Opublikowano

To jeszcze ja coś dodam od siebie jak wiemy konkurs kamieniarza nie wypalił a był na takiej samej zasadzie jak ten "Znajdź ukrytą rangę, kod, hasło itp..." ten kto był na TSie pamięta. Nie chce wytykać jeden na drugiego palcem jak dzieciak i robić niepotrzebny flame poprostu chciałem was ostrzec by nie było takiej niespodzanki.. Bo obecny konkurs działa na takiej samej zasadzie. Więc proszę bardzo już nie drążmy już dalej tego tematu bo to naprawdę nic nie da.

Chciałbym tylko podziękować xtie że się za mnie wstawił i niech jest zgoda idę trochę ochłonąć bo ciśnienie mi podskoczyło :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...