Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wykaż się sprytem - odnajdź logo

Gość Stim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jeszcze ja coś dodam od siebie jak wiemy konkurs kamieniarza nie wypalił a był na takiej samej zasadzie jak ten "Znajdź ukrytą rangę, kod, hasło itp..." ten kto był na TSie pamięta. Nie chce wytykać jeden na drugiego palcem jak dzieciak i robić niepotrzebny flame poprostu chciałem was ostrzec by nie było takiej niespodzanki.. Bo obecny konkurs działa na takiej samej zasadzie. Więc proszę bardzo już nie drążmy już dalej tego tematu bo to naprawdę nic nie da.

Chciałbym tylko podziękować xtie że się za mnie wstawił i niech jest zgoda idę trochę ochłonąć bo ciśnienie mi podskoczyło :(

Hah, no napewno będzie tak że po konkursie będzie spam ze konkurs ustawiony i inne .... wiadomo nic się na to nie poradzi najwyżej % polecą za spam .

Jutro się konkurs zaczyna może będę na czas :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chciało mi się czytać waszego żałosnego spamu/hejtu.

jak nie chcecie brać udziału w konkursie to nie musicie! chce coś zrobić dla działu, jakiś konkurs to od razu fala hejtu! jebnijcie się w łeb.

Opublikowano

Ej chwila... skoro te logo będzie dodane do jakiegoś starego tematu i będzie podpowiedź np. szukajcie pomiędzy 17-25 stroną to przecież będzię pisać ,że ostatni post dodał Stim,Anonymous czy ktoś tam jeszcze dnia 5 marca 17:06,tak? Bo skoro tak to tak źle nie będzie z szukaniem...

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Ej chwila... skoro te logo będzie dodane do jakiegoś starego tematu i będzie podpowiedź np. szukajcie pomiędzy 17-25 stroną to przecież będzię pisać ,że ostatni post dodał Stim,Anonymous czy ktoś tam jeszcze dnia 5 marca 17:06,tak? Bo skoro tak to tak źle nie będzie z szukaniem...

Istnieje opcja edytowania jakiegoś postu a wtedy nie będzie widać kto dodał post w jakim temacie .... tak mi się wydaje;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

To będzie na zasadzie edycji posta, właśnie by było trochę trudniej :)

Opublikowano

mała rada ;) dawajcie większe odstępy w stronach np od 10 do 50 ;) bo tak to szybko następny znajdę :*

Wydawało mi się po tych obliczeniach, że większa ilość stron to porażka ale jak widzę to aż nie takie trudne ;)

Jutro coś trudniejszego.

Opublikowano

Jeżeli napisze program który sam szuka obrazka to również będzie zaliczone jako spryt a nie oszustwo?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

A jak zamierzałbyś wykryć takie coś ;) Raczej nie będzie problemu, o ile sam sie nie przyznasz ( lol ).

Opublikowano

Sam się przyznałeś.. ops.

Nie umiesz sam uczciwie szukać?

Opublikowano

Sam się przyznałeś.. ops.

Nie umiesz sam uczciwie szukać?

Nie umiesz sam czytać ze zrozumieniem? Zapytałem czy jawne używanie wspomagacza byłoby traktowane jako oszustwo.

@polandxxdd

To nie to samo.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Nie umiesz sam czytać ze zrozumieniem? Zapytałem czy jawne używanie wspomagacza byłoby traktowane jako oszustwo.

zgadnij :> to tak samo jakbym zapytał się stima gdzie ukrył logo :)

Opublikowano

Heh ogólnie mi na nagrodzie nie zależy, ale niestety bardzo łatwo jest znaleźć obrazek po przez metodę: ctrl+f i adres obrazka, więc radziłbym wam za każdym razem wrzucać na inny host lub chociażby zmieniać nazwę ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

wow... czy przypadkiem logo nie miało być ukrywane w godzinach 16-21? czuję się oszukany..

pisze tam 15-21 ale pisało 16-21 ;x pzdr.

Opublikowano

wow... czy przypadkiem logo nie miało być ukrywane w godzinach 16-21? czuję się oszukany..

pisze tam 15-21 ale pisało 16-21 ;x pzdr.

Wniosek , trzeba bacznie uważać :D

Zmęczony z pracy wróciłem i czekałem czekałem ... i się doczekałem i było warto :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Poland, owszem było 16-21 wczoraj przed ukryciem ale przedyskutowaliśmy i zmieniłem na 15-21.

Mogłeś spojrzeć jeszcze wieczorem.

Opublikowano

Dogrywka -.- Taaa ciekawe , dobra szukamy raz jeszcze

Dokładnie.

2:0 dla mnie :)) Fuck yea :P

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Oryginalne logo macie, nie powiem że nie...

też już naprawdę nie masz się czego czepiać -.-

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...