Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 13 UT Trainer Tut + Download

Zaymaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radzę nie pobierać trainera i grać fair. Jest on po pewnym czasie wykrywalny, co w ostatecznym rozrachunku spowoduje, że automatycznie zostaniemy zbanowani na Originie. Wtedy trzeba będzie kupić nową F13.

Fifa 13 - Koszt 75 zł.

1 mln. coins PC - 80 zł

Lepiej kupić coiny i mieć z głowy bawienie się w hackowanie. :)

Opublikowano

Wchodze tu po miesiącu a ten idiota dalej chce okradać :D

Za nic nie ufajcie temu ''xdzikux''.

Wstyd że mnie oszukał, ale sprytny nubek ;d

Opublikowano

Wchodze tu po miesiącu a ten idiota dalej chce okradać :D

Za nic nie ufajcie temu ''xdzikux''.

Wstyd że mnie oszukał, ale sprytny nubek ;d

Już nie macie kurwa za co ostrzeżeń dawać...

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Nie polecam, nie opłaca się. Znam osobę, która po 1 dniu trainerowania, dostała bana na origin. EA wreszcie się wzięło za banowanie. Więc lepiej zbierać dłużej, ale bez banów. :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Już nie macie kurwa za co ostrzeżeń dawać...

Napisze tylko, że nie polecam trainera, bo nie chcę dostać ostrzeżenia za spam -.- .

xdzikux napisał do ea podając odpowiedź na pytanie awaryjne(mi tej odpowiedzi nie chciał dać żebym przypadkiem jej nie zmienił) i poprostu zmienili mu maila z mojego na jego, ale wczoraj odbanowali mi fifę nie wiem jakim cudem i za co, ale nie będę narzekał i już mi się nie myśli nawet o trainerowaniu ;p

Ale trainery to totalne gówno i łatwo wykrywalne, więc nie polecam.

Opublikowano

Witam zrobiłem tak jak pisałes w poradniku.Wszystko działą procz gry online wiec postanowiłem wyzucic te lelmenty ,ktore były w paczce ale i tak nie działa :/.Jak cofnac z aktualizacji fify z grudnia na ta co miałem czyli na kwiecien ?? Pomocy

Opublikowano

ZAJEBISCIE ALL DZIALA. jak ktos se nie potrafi poradzic to jest tempakiem. Podro600.

aha ktos przetłumaczy reszte opcji ?x D

s-08-13-564289.png
Opublikowano

ZAJEBISCIE ALL DZIALA. jak ktos se nie potrafi poradzic to jest tempakiem. Podro600.

aha ktos przetłumaczy reszte opcji ?x D

Wyzywasz innych od tempaków a po chwili pytasz o tłumaczenie. Kompletny bezsens.

Anyway, polecam google tłumacz.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

pewno sukwy mają płatnego trainera pod najnowszą wersje fify, a ten jest darmowy tylko że pod starszą wersje

s-08-13-564289.png
Opublikowano

pewno sukwy mają płatnego trainera pod najnowszą wersje fify, a ten jest darmowy tylko że pod starszą wersje

Bez wyzwisk proszę, nie wszystko jest za darmo. Oni też chcą coś za to zarobić. Tak więc, nie spinaj się niepotrzebnie.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...