Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 13 UT Trainer Tut + Download

Zaymaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ech nie działa tak jak myślałem. Włączam Fifa13.exe i gra się wtedy włącza na chwile i za chwile wyłącza :(

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Da się jakoś ustawić aby wszystko robiło się samo? Żeby bez problemu można było odejść od komputera

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Da się jakoś ustawić aby wszystko robiło się samo? Żeby bez problemu można było odejść od komputera

Nie da się.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

@Up był chyba taki program.... Tasker ?

Ps działa Ci trainer ?

Działa

Rusro

Opublikowano

Po włączeniu trainera wyskakuje mi takie okno: 1368637712-U649038.png

Otwórz z uprawnieniami Administratora.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Witam mam najnowszą wersje tego programu działającą na mecze online, bez potrzeby żadnego podmieniania plików. Kto jest zainteresowany niech napisze na PW. Nie mogę chyba wstawiać tu linków.

Rusro

Opublikowano

Witam, a gdy na trainerze będę w UT grał tylko sezony, puchary offline to też dostanę bana? Czy tyczy się to tylko meczy online?

Ban tez za to.

Opublikowano

siema własnie dostałem bana na fife 13 a miałem tam 59 LEVEL ! teraz moge jakoś przeżyć do FIFY14. wiadomo że level przechodzi z fify na fife jeśli jest na tym samym koncie orgin i tu pytanie czy jak kupie fife 14 na te samo konto orgin to będe mógł w nią grać czy ban zostanie? dodam też że mam na origin 23 znajomych i oni nie wiedzią że mam bana, i szkoda wyjebać takie konto z 23 znajomymi i 59 LVL i tu pytanie czy jak kupie FIFE 14 to dalej będe miał konto wykluczone czy nie? orientuje się ktoś, bardzo zależy mi na odp. wiem że jak dostanie się w Steamie bana na CS to wtedy ci wszystkie gry banują, jak sprawa wygląda w fifie wie ktoś??

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Mam ten sam problem co up ale z tego co kilka osób pisało to tylko na fife 13 mam trochę mniejszy lvl 29 ale znajomych mam z 30 i szkoda konta ale zaufam różowej sile vanisha i kupie 14 na konto:D

0dqn.png
Opublikowano

siema własnie dostałem bana na fife 13 a miałem tam 59 LEVEL ! teraz moge jakoś przeżyć do FIFY14. wiadomo że level przechodzi z fify na fife jeśli jest na tym samym koncie orgin i tu pytanie czy jak kupie fife 14 na te samo konto orgin to będe mógł w nią grać czy ban zostanie? dodam też że mam na origin 23 znajomych i oni nie wiedzią że mam bana, i szkoda wyjebać takie konto z 23 znajomymi i 59 LVL i tu pytanie czy jak kupie FIFE 14 to dalej będe miał konto wykluczone czy nie? orientuje się ktoś, bardzo zależy mi na odp. wiem że jak dostanie się w Steamie bana na CS to wtedy ci wszystkie gry banują, jak sprawa wygląda w fifie wie ktoś??

tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...