Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 13 UT Trainer Tut + Download

Zaymaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bana miałem w fifie niby permamentnego (tak na mailu mi przyszło) ale nie wchodziłem na origina jakieś półtora miesiąca i dostałem maila że dokładnie sprawdzili i przemyśleli że odblokują mi dostęp do fify 13 online. Myślałem że ten ban to jest dla mnie sąd ostateczny, jednak dostałem unbana i już nigdy nie będę używał takich syfów jak trainery. Wolę nocke na aukcje przeznaczyć i podobny efekt zarobionych monet.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MAM PROBLEM: proszę o odpowiedź.

Wyskakują mi po naciśnięciu SKIP AD te Mirrory #1 #2 itd. Nacisnąłem np. 1 i oto co mi wyskoczyło:

GameCopyWorld only supplies Information and Tools necessary to make
a PERSONAL BACKUP of legally owned Game CD/DVD's. GameCopyWorld in NO WAY links or makes it possible to illegally download or acquire any copyrighted game(s) or Serials/Keys (including CD/DVD & Activation Keys). GameCopyWorld cannot be held responsible if any of the information and/or files contained on this site are used in the pursuit of illegal activities,
such as copyright infringement or piracy. Keep the following in mind when making a backup of an Original Game CD/DVD:
  • You are LEGALLY ALLOWED to make a personal backup of an Original Game CD/DVD as long as you are the owner of the Original Game CD/DVD.
  • You are NOT ALLOWED to sell, rent or give away any backups of copyrighted Games CD/DVD's, as this is not allowed by Copyright Laws.
  • You MUST DESTROY any backups when you don't legally own the Original Game CD/DVD anymore (e.g. selling or giving it away)
  • Before making a backup, check in the supplied manual or on the back of the CD/DVD, if there are special conditions or provisions for making a personal backup.
You are ONLY allowed to ENTER GameCopyWorld if you need information to make a backup of an Original Game CD/DVD of which you are the legal owner. By Clicking the ENTER button you agree with the above Notice!
If you do not agree with the above notice then close your browser now!

CO ROBIĆ?!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie, a mianowicie czy za granie offline na tym można wyrwać bana?

W karierze nie, Na ultimate team tak.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mam pytanie, a mianowicie czy za granie offline na tym można wyrwać bana?

Tak, przecież tylko na offline to się używa.

@up szybszy :s

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Ale chyba są jeszcze takie trainery, które można używać na online.

Tak, ale to by było strasznie głupie bo jeśli ktoś to nagrywa to przecież wyśle to do ea.

Opublikowano

są trainery online które same łączą sie z przeciwnikiem i po kilku sekundach się rozłączają. Każda ze stron dostaje po ok.200 coinsów i dziennie taki trainer zarabia do 100k. Przydatne jeżeli mamy 2 kopie fify do zarabiania właśnie na trainerach

mg7k04q.jpg

Opublikowano

są trainery online które same łączą sie z przeciwnikiem i po kilku sekundach się rozłączają. Każda ze stron dostaje po ok.200 coinsów i dziennie taki trainer zarabia do 100k. Przydatne jeżeli mamy 2 kopie fify do zarabiania właśnie na trainerach

No są, ale za to też możesz dostać bana, bo możesz kilka razy w trafić na 1 osobę,a ta osoba może cie nagrać ( ja kiedyś w 2h w trafiłem na tą samą osobę 6 razy ) i wysłać to do EA, oni mogą sprawdzić twoje pliki i bum, po koncie.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Ja mam problem zrobiłem wszystko tak jak należy ale gdy włączam Ultimate Team to mi się wyłącza gra. Z tego co już widziałem to wiele osób miało z tym problem ale oczywiście nikt nie mógł napisać jak to rozwiązać. Jeśli znalazł by się ktoś taki to dzięki :D

Opublikowano

A kontrakty?

To bez sensu bo nawet jak się kończy odrazu mecz to kontrakty zostają użyte.

Opublikowano

A kontrakty?

To bez sensu bo nawet jak się kończy odrazu mecz to kontrakty zostają użyte.

Ja widziałem na jakiejś hiszpańskiej stronie trainera, który automatycznie na online dodaje nam 5 bramek i kończy mecz. Dostaje się dodatkowo 3 pkt i ok. 600 coins, a kontrakty się nie kończą.

Opublikowano

Jak zarobione monety z bota bede przekladal na drugie konto, na ktorym bot nie byl uzywany to oba konta zostana zablokowane czy tylko 1?

Opublikowano

Próbował ktoś na sezony offline w UT ? ten ostatni turniej by można było robić w nagrode paczka i 2k tylko boje sie o konto :D

Opublikowano

Ja mam pytanie używałem trainera przez 2 dni i teraz gdy włączam Ultimate Team mam napisane " Podczas nawiązywania połączenia z FiFA 13 Ultimate Team wystąpił błąd. Za chwilę wrócisz do menu głównego gry FIFA 13". Konto zablokowane nie jest ponieważ mam dostęp do EASFC i mogę grać mecze w trybie sezonów. Na konto Origin też mogę się zalogować. Co mam zrobić żeby móc się połączyć z UT. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Ja mam pytanie używałem trainera przez 2 dni i teraz gdy włączam Ultimate Team mam napisane " Podczas nawiązywania połączenia z FiFA 13 Ultimate Team wystąpił błąd. Za chwilę wrócisz do menu głównego gry FIFA 13". Konto zablokowane nie jest ponieważ mam dostęp do EASFC i mogę grać mecze w trybie sezonów. Na konto Origin też mogę się zalogować. Co mam zrobić żeby móc się połączyć z UT. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Wejdź na swój e-mail i zobacz czy EA nie przysłała Ci wiadomości z informacją o zablokowaniu konta.

Opublikowano

Nie dostałem emaila od EA o zablokowaniu konta. A gdy wchodzę na Web Appa to mam napisane, że są prace modernizacyjne na serwerze. Jak mam się połączyć z UT?

Opublikowano

Nie dostałem emaila od EA o zablokowaniu konta. A gdy wchodzę na Web Appa to mam napisane, że są prace modernizacyjne na serwerze. Jak mam się połączyć z UT?

Teraz nie ma żadnych prac. Sprawdź jeszcze czy Cię łączy w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...