Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nagrywaniem

Tomas1884

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagrywam Minecrafta programem mirillis action . Gdy włączam minecrafta i uruchamiam tryb pełnoekranowy pisze że program java przestał działać, a gdy jest w okienkowym trybie wszystko jest ok. Nie wiem o co w tym chodzi ale zadam jeszcze jedno pytanie. Jak zrobić żeby pliki wyjściowe nagrań były w formacie np. avi lub mp4.Wszystkim Dziękuje za odpowiedzi i Pozdrawiam

Opublikowano

Spróbuj odpalić najpierw grę, powiększyć tym guzikiem w prawym górnym roku od maksymalizowania włączyć mirilis i wtedy dopiero Pełny ekran.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Też miałem taki problem.

Włączasz Actiona potem minecrafta i jak pokaże ci się okienko do logowania to nie loguj się od razu tylko je powiększ do maksymalnego rozmiaru i dopiero się zaloguj :D mi działa.

A działa dlatego że to okno w którym się logujesz nie jest w javie (.exe) nie wiem jaki to język :D dopiero jak się zalogujesz włącza się java.

Miłego nagrywania.

Opublikowano

optifine ustawienia ustaw rozdzielczość chyba w other jest i tam bd rozdzielczosć(ustaw rozdzielczość swojego monitora) w jakiej ma nagrywać

battlefield3wallpaperhdf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...