Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jprdle z kim ja gram? z Polaczkami .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propo.. jaki masz lvl?

A polacy to jak nie inni.

Tak samo ruskie czy amerykanie 10wiek+

Bywa.

Opublikowano

Grasz na normalu, gdzie masz słabe win ratio. Czyli Ty też jesteś słaby. To wszystko.

Ooo co ja widzę. Bronze V na rankedach. I Ty mówisz, że masz słabe teamy?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie poradzisz, ja właśnie skończyłem grać runde 3x polaczki (nie, nie POLACY tylko POLACZKI) w teamie..

Graves miał Silver I i serie, 1 win 1 lose i ostatnia szansa żeby wyjść dalej.. co zrobił? zaczął płakać na chacie "Surrender plz gg bye division" a było 9:10 w killach i po 3 wieże dla każdej drużyny? PYTAM SIE PO CO DALI SURRENDER?! jako jedyny dałem nie i było 4tak 1 nie surrender... o ch*j chodzi?

Jaki jest sens surrendera jak mamy serie i to jeszcze w grze w której zaczynaliśmy mieć przewagę, polaczki dafuq?

Profil Gravesa żeby było jasne że miał szanse na gold

http://www.lolking.net/summoner/eune/29599456

Opublikowano

Zeby pokazać jak bardzo ogarnięci są polacy . Jesli zły dział to proszę o przeniesienie do innego działu.

też jesteś polakiem.

skoro jestes taki uber pr0 to czemu jesteś w bronze a nie platyna/diamond?

Opublikowano

Heh , Nie jestem pro , ale nie robie tego co inni .

Usiadzie taki 9+ przed kompem i GG WP.

Tbh moj 11 letni brat ma wieksze elo od ciebie wiec w czym problem :O

Opublikowano

Widze ze same Alexy,Oceloty i Maklery na mpc siedza i sie smieja ze ktos gra normale.Najwiecej meczy przegralem bo sie trafil jakis unskilledowy polaczek.Kazdy kiedys gral normale,kazdy sie denerwowal tak samo wy,teraz was to wielce bawi.Sam ostatnio zaczalem grac rankedy i jak wczora mialem 3 polaczkow w teamie,a na last picku gosc sobie wzial garena na topa zeby isc z dariusem to mi rece opadly.Poprostu polaczki to unskilledy,trafic na ogar polaka to chyba musial by grac od s2 lub miec troche oleju w glowie,bo gimnazjum..nie,to nie przejdzie;f

Opublikowano

Slyszalem ze na normalach z ujemnym wl ratio jest ogromny poziom

Plakac o normala - bezcenne

Nie płacze pokazuje tylko polskich graczy , ktorzy bezemnie mieliby 0-30 .
Opublikowano

Ty tez słabo grałeś.

I nie płacz juz .
Bo sam jesteś polakiem.

Masz pro skila ? Idz na Amerykanski serwer.

a nie plakać tu będziesz .

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Ty tez słabo grałeś.

I nie płacz juz .

Bo sam jesteś polakiem.

Masz pro skila ? Idz na Amerykanski serwer.

a nie plakać tu będziesz .

Juz pisalem , nie płacze ( tylko normal ) Chcialem Wam pokazac tylko to ss .Moze nie jestem jakis pro ale EAST to juz porazka .

skoro jesteś taki pro i nie jesteś polakiem to co Ci przeszkadza w wycarrowaniu?

a no tak

0 skilla.

Sam gry nie wyccaruje. Gdy bot feeduje 1-8 Mordekaiser np.
Opublikowano

Juz pisalem , nie płacze ( tylko normal ) Chcialem Wam pokazac tylko to ss .Moze nie jestem jakis pro ale EAST to juz porazka .

Sam gry nie wyccaruje. Gdy bot feeduje 1-8 Mordekaiser np.

skoro nie wycarrujesz to czemu płaczesz, że inni są słabi?

pewnie feedujesz też, a wtedy tylko blaimujesz junglera/suppa.

<>

Opublikowano

Zeby pokazać jak bardzo ogarnięci są polacy . Jesli zły dział to proszę o przeniesienie do innego działu.

Bardzo mądra decyzja. Pokazałeś nam jak bardzo ogarnięci są polacy i słusznie. Wygrana drużyna jest ogarnięta bez sarkazmu, bo mimo że im nie wyszła gra, to zdecydowali się wziąć w garść. Spróbowali i wygrali. W kontekście sarkastycznym "ogarniającym polaczkiem" to jesteś ty, mając takie KDA doprowadziłeś swoją drużynę do porażki. Polecam nieco potrenować i zastanowić się nad sobą, a nie wytykać słabe staty innym.

Opublikowano

Bardzo mądra decyzja. Pokazałeś nam jak bardzo ogarnięci są polacy i słusznie. Wygrana drużyna jest ogarnięta bez sarkazmu, bo mimo że im nie wyszła gra, to zdecydowali się wziąć w garść. Spróbowali i wygrali. W kontekście sarkastycznym "ogarniającym polaczkiem" to jesteś ty, mając takie KDA doprowadziłeś swoją drużynę do porażki. Polecam nieco potrenować i zastanowić się nad sobą, a nie wytykać słabe staty innym.

Dobrze to ujaleś , ale tez nie do konca , ktoś sie stara wygrac gre a reszta graczy po kolei jest zabijana . Wbiją sie po 1killa nwm po co , gdy nasz team musi defowac . 3Majcie się . Powodzenia w grze w LoLa.
Opublikowano

Przegrałeś, bo jesteś słaby. Wypierdalaj z tym tematem, nawet w koszu takich śmieci nie chcą... Nie widze trolli ani specjalnie słabych graczy, więc w czym problem? Ja też mogę się wyfarmić na 200 cs, podpierdolić wszystkie fragi tak, by adc nie miał i mówić " omg ja jestem taki pro a mój team taki słaby "

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Przegrałeś, bo jesteś słaby. Wypierdalaj z tym tematem, nawet w koszu takich śmieci nie chcą... Nie widze trolli ani specjalnie słabych graczy, więc w czym problem? Ja też mogę się wyfarmić na 200 cs, podpierdolić wszystkie fragi tak, by adc nie miał i mówić " omg ja jestem taki pro a mój team taki słaby "

Bo to prawda . Zacznę chyba grac z kumplami . CLOSE.
Opublikowano

Lol masz kumpli? Ja bym się nie zadawała z takim człowiekiem :(

Widze ze same Alexy,Oceloty i Maklery na mpc siedza i sie smieja ze ktos gra normale.Najwiecej meczy przegralem bo sie trafil jakis unskilledowy polaczek.Kazdy kiedys gral normale,kazdy sie denerwowal tak samo wy,teraz was to wielce bawi.Sam ostatnio zaczalem grac rankedy i jak wczora mialem 3 polaczkow w teamie,a na last picku gosc sobie wzial garena na topa zeby isc z dariusem to mi rece opadly.Poprostu polaczki to unskilledy,trafic na ogar polaka to chyba musial by grac od s2 lub miec troche oleju w glowie,bo gimnazjum..nie,to nie przejdzie;f

Miałam 4 polaków w teamie na rankedzie i spokojnie to wygraliśmy, atmosfera na czasie wspaniała 0 wyzwisk.

Właśnie pokazałeś swoją "ogarniętość" zakładając ten temat, wstawiając ten ss i narzekając na innych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...