Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kontra talona

Erotoman1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie wygrałem mida gdzie miałem pantheona na lini i powiem tak w early harasowałem go z W a jak miał połowe hp to combo Q>E>W>Q >ignite i kill

na 6 lvl tak samo później jak dokupił sobie armora i hp miałem ciężko i nawet go nie atakowałem bo kombo brało połowe hp więc nie warto było bo jugler by mnie dokurwił jeszcze.

Annie kontrą ? ma mały zasięg i jest papierem więc nie ma szans

Fizza miałem raz na lini i nie wiem czy był takim noobkiem czy co ale nie miałem z nim problemów chłopak w 20 minucie miał 50 farmy przy mojej 190

Akali tu są różne opinie jedni mówią że talon jest kontrą na nią a inni twierdzą że na odwrót według mnie to jest na odwrót ogarnięta akali przy 3xulti rozpierdoli i nawet ulti mu nie pomoże do ucieczki.

Miałem z nią wiele problemów lecz wygrywałem linie ale z farmą miałem ciężko i czasami prosiłem junglera o pomoc

Brand uselles papier bez escape nie ma szans wystarczy ominąć W i jego combo nie ma sensu no chyba że walnie E+Q ze stuna i ulti ale nawet to może połowe hp nam zjedzie tylko.

Teraz w oknie wybierania dostałem lee na mid'a to wyszedłem bo wiedziałem że nie dam mu rady musiałbym 3 combo wyjebać na niego ale to też nie dlatego wyszedłem po prostu w teamie mieli Garena Amumu Tarica lee cayit więc chuja bym tam zrobił tymbardziej że miałem polaczków w teamie którzy chwalili się że gdy grają pierwszy raz postacią to idzie im nią lepiej niż jak grają nią ciągle....

Opublikowano

Panth dominuje early, Talon nie ma z nim szans, także ogarnięty Fizz powinien dać radę.

być może był jakimś nupkiem no ale 3 razy sypnął mi ze speary i połowe hp miałem

Opublikowano

Może to trochę głupie i śmieszne, ale Taric jest teraz idealnym counter pickiem na praktycznie każdego AD Mida.

Dlaczego? Ze względu na zremakeowany pasyw, heal, stun, wbudowany armor i dość dobry dmg z przeliczników AP.

I uwierzcie, to na prawdę działa, wczoraj właśnie grałem z gościem, który poszedł tariciem pod AP, statystyki:

pm2oz4.jpg Mecz z mieszanką golda 1/2 i platyn, także nie był to żaden troll.

Opublikowano

Może to trochę głupie i śmieszne, ale Taric jest teraz idealnym counter pickiem na praktycznie każdego AD Mida.

Dlaczego? Ze względu na zremakeowany pasyw, heal, stun, wbudowany armor i dość dobry dmg z przeliczników AP.

I uwierzcie, to na prawdę działa, wczoraj właśnie grałem z gościem, który poszedł tariciem pod AP, statystyki:

pm2oz4.jpg Mecz z mieszanką golda 1/2 i platyn, także nie był to żaden troll.

Dobre, ale Tariciem? Też widziałem raz tarica na midzie i dobrze wypociskał. No może, nie nadaje sie tylko na supporta kto wie :D

Opublikowano

wczoraj na politechnice warszawskiej grali tariciem na midzie i o dziwio rozpierdalali system chlopaki z golda hahahahhahahahahhaahdsakldjhasqwif8oams.vcanskvasfqwql jestem jebniety ajdasdlfqwjfqwfmqw'facsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...