Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Bezmózgi w League of Legends

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnij goscia 5 postów up.Pruje się do mnie i gada jeszcze ze to ja temat załozylem bo jest za glupi zeby to sprawdzic.To co chcialem powiedziec w tym temacie to powiedzialem.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 rankedziki

1 suport ktory greduje i nie stawia wardow i wyzywa all przez co bot i tez adc nafidowal przeciwnego bota

2 gra koles na topie 0:7 casso na midzie 0:5 na moje pingi aby zrobic gang ona stoi pinguje jej zeby szla po blue tez stoi .

Jak wyżalać sie to wyżalać . Wiekszośc ludzi nie powinna wogole zabierać się za rankedy po to aby psuć gre innym przez swoje zachowanie i czasem specjalne lamienie

Opublikowano

4 mecz przegrany przez durnych gimbusów, przeklinają na czacie zamiast grać :(

Opublikowano

up/2up

Właśnie o takich sytuacjach mówię, ale oczywiście według nich to MY jesteśmy noobami chociaz robimy co mozemy, 1vs5 mecza nie wygrasz...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Kolejny ranked jak to polak na czacie pisze "sorka ale mama każe mi wyłączyć nq" i afk . Wiedz pytam po jaka cholere oni zaczynają grać ???

• 5 tygodni później...
Opublikowano

@up Bo lol zostal stworzony dla dzieciakow ktore maja kase a to ze tam top czy mid przegral to nie jest ich wina przeciwnik byl lepszy widocznie Bywa. A to ze ty siedzisz na brazie czy tam na srebrze to juz twoj problem owszem 1vs5 sie nie da wygrac chociaz.. nie raz wygralem prawie sam gre skoro bierzcie takiego nasusa na topa a konczycie z farma 100 na koniec i z 20 do Q no to sie potem dziwic ze przegraliscie ale no przeciez ja nie fidowalem.. ale GOWNO robiles .. Tyle na ten temat co do placzkow bo ja siedze na brazie :< o boze.. tragedia skoro tam siedzisz widocznie na to zaslugujesz . Siedze sam na srebrze i jakos mi to nie przeszkadza mam 4 konta Zloto , Zloto , srebro i braz braz jest dla jaj zazwyczaj ;P jak idzie naprzyklad zagrac z kolega bo chcial abym go wykarowal chociaz braz 1 jest lepszy niz ten 5 ;) pzdr. czekma na fale hejtow bo ja przegralem bo to afk.. o boze.. wam sie ngidy nie zdarzylo bycie afk? raz mojej matce sie przydarzyl wypadek gdy gralem w lola.. rozwalila glowe.. no coz A chuj z nia lepiej dokonczyc runde ! i meic te 12 elo ! Yeaaaah .. Jakos dostalem bana nie slusznie no ale coz Bywa. :)

Przyokazji

http://scr.hu/0qbw/w5m1u

I ja jakos nie placze :) dostala reporta zrobila to speiclanie przyznala sie. proste. Zycie dalej biegnie ;)

Opublikowano

@up Bo lol zostal stworzony dla dzieciakow ktore maja kase a to ze tam top czy mid przegral to nie jest ich wina przeciwnik byl lepszy widocznie Bywa. A to ze ty siedzisz na brazie czy tam na srebrze to juz twoj problem owszem 1vs5 sie nie da wygrac chociaz.. nie raz wygralem prawie sam gre skoro bierzcie takiego nasusa na topa a konczycie z farma 100 na koniec i z 20 do Q no to sie potem dziwic ze przegraliscie ale no przeciez ja nie fidowalem.. ale GOWNO robiles .. Tyle na ten temat co do placzkow bo ja siedze na brazie :< o boze.. tragedia skoro tam siedzisz widocznie na to zaslugujesz . Siedze sam na srebrze i jakos mi to nie przeszkadza mam 4 konta Zloto , Zloto , srebro i braz braz jest dla jaj zazwyczaj ;P jak idzie naprzyklad zagrac z kolega bo chcial abym go wykarowal chociaz braz 1 jest lepszy niz ten 5 ;) pzdr. czekma na fale hejtow bo ja przegralem bo to afk.. o boze.. wam sie ngidy nie zdarzylo bycie afk? raz mojej matce sie przydarzyl wypadek gdy gralem w lola.. rozwalila glowe.. no coz A chuj z nia lepiej dokonczyc runde ! i meic te 12 elo ! Yeaaaah .. Jakos dostalem bana nie slusznie no ale coz Bywa. :)

To fajnie ze odkopales temat z przed miesiaca, piszesz takim stylem ze czytac sie nie da... nie wiem co ten temat ma do bogatych dzieci ale coz...

Opublikowano

@up mam na mysli ze riot polecial na kase i w lola gra coraz weicej 10 letnich dzieci bo uproszczaja gre w sposob zalozmy dali jezyk polski..

ps: Nawet jesli odkopalem :P to temat nie zostal zamkniety.. :)

Kolejna gierka ;)http://scr.hu/0qbw/j3sw6

Opublikowano

Mówicie ze narzeka na team i ma prawo bo jeśli jest 0:68378 to da radę nadal wycerowac? Nooby sie trafiają to normalne dlatego gram tylko z kolegami w piątkę bo wiem ze dali z siebie wszystko, a jak przegramy to nic. Nie raz tak miałem grając sam że Anni jungla a malphite mid czy adc. Dlatego gram tylko i iwylacznie razem w pięciu.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

widać że z takiego zwykłego postu stał sie post z samymi napinaczami :D

Jeżeli aż tak trudno ci się grało to po prostu graj z przyjaciółmi ,albo nie graj wcale :P

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...