Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Bezmózgi w League of Legends

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mialem słabe staty i co z tego ??? Zrobilem siebie pod tanka i mnie zjadali a team dobijal . Aktualnie to jestem po 2 meczach i juz mnie wkq powoli bierze a wiecie czemu ????

Przez nie ogary.

Garen topa wygral ale co z tego jak sam na 3 sie pcha i pada i na koniec 12:18 staty .

2 mecz Akali ona idzie wyzwiska na start.

20minuta ona 60 ap i 53farmy i jak tu grac na koniec gry miala 112 a ja w jungli ponad 400 ale jak tu grac z takimi graczami.....

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiesz jak sie kota rucha? Pewnie probowales wiec juz wiesz ;***

Interesujaca historia... Idź się odchudzać grubasie.

btw.

0 ironi wyczuwacie h3h3hh3

flame flame more more ;* uwielbiam czytać wypociny takich ludzi jak ty idze się pośmiać ;D

Opublikowano

Mhm.. nie wina noobów, to życzę powodzenia wyjścia z brązu 1 dywizji bo tego za chiny ludowe nie uda wam się zrobić przy takich teamach co nawet współpracować nie potrafią, albo najlepsze focusują tanków, albo nie wiedzą co to ss...

@Chodziło mi o rankedy, bo nie rozumiem dlaczego większość osób nie potrafi grać i odrazu idą na rankedy, a potem zdziwienie czemu ludzię z złota lub platyny siedzą w brązie. Samemu się gry nie wycarruje, nie ważne jak dobry jesteś, ważne jak dobry jest twój team.

Gandalf Style

Opublikowano

Gold 2 z tej strony, sensus widział jak gram...

Bezmózgi w LoLu to już rzecz powszednia, dzielą się na 3 grupy:

a) Flamerzy

B) Wkurwiający się o byle gówno

c) Feedujący

Najczęściej chyba możemy się spotkać z grupą A i B, przynajmniej na nordicu.

To już trochę chore, że wystarczy przez przypadek zchrzanić jedną akcję, żeby dostać na swoją osobę taką wiązankę, za którą normalny człowiek poszedłby do więzienia.

Ile razy w champion select widziałem 'ME FIRST PICK ME TOP' lub 'NO ME MID FUCK YOU I AFK', to są zagrania, na których ludzie myślą, że wykażą swoją wyższość, no cóż, jedyne co mogą udowodnić to to, że jednak są dysmózgami...

Opublikowano
Ile razy w champion select widziałem 'ME FIRST PICK ME TOP' lub 'NO ME MID FUCK YOU I AFK', to są zagrania, na których ludzie myślą, że wykażą swoją wyższość, no cóż, jedyne co mogą udowodnić to to, że jednak są dysmózgami.

O kurde, prawda jak prawda, ale to zależy też od twojego nastawienia. Ja najczęściej ulegam takim ludziom albo wychodze z wybierania postaci.

Opublikowano

flame flame more more ;* uwielbiam czytać wypociny takich ludzi jak ty idze się pośmiać ;D

chusteczke?

Opublikowano

Jak się ludzie nie umie grać, to się później płacze. Jeśli nei umiesz zdominować gry to znaczy że nie zasługujesz na dywizję większą niż masz.

xxx

Opublikowano

Lubie trolli i noobów , ale pod warunkiem, że są w przeciwnej drużynie. Ale i tak częściej są w mojej :(

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

DO WSZYSTKICH PRO ELO ZAJEBISTYCH GRACZY CO MYSLA ZE 1 OSOBA MOZE WYGRAC GRE Z NOOBAMI. DAJE KURWA PRZYKLAD OSTATNIEGO RANKEDA ZA KTÓREGO DOSTAŁEM BANA ZNOWU NA 7 DNI BO WYSZEDŁEM BO NIE BD Z DZIECIAKAMI GRAŁ JAK ONI NIE MAJĄ MOZGU.

START GRY.MY MAMY FIRST PICKA - NIEWYBRANY DARIUS I MALPHITE
ONI BIORA DARIUSA I KOGOS TAM BO NASZ PRO FIRST PICK WZIAL TWITCHA NA BOTA.
POTEM PRZYCHODZI KOLEJ NA MOJ WYBOR I JAKIEGOS ZIOMKA.WYBRAL MALPHITE NA TOP TO JA WZIALEM KHA ZIXA NA JUNGLE
NIBY OKEJ ALE KOLES NAGLE Z MALPHITA ZMIENIA NA LEE BLANC PO CZYM SKURWIEL W TRAKCIE ŁADOWANIA GRY OPUŚCIŁ GRĘ CAŁKIEM.STROLLOWAŁ TAK ZAJEBISCIE ZE NIE WYSZEDL OCZYWISCIE PRZY WYBIERANIU ALE PRZY LADOWANIU GRY

BYŁO 4V5 A PRZECIWNA DRUZYNA MIALA MALPHITE I DARIUSA DODATKOWO.CIEKAWY JESTEM ILE TAKICH MADRALI BY TAKA GRE WYCARROWALI.WIEC NIECH JAKIS PAJAC NAPISZE ZE TA GRE MOZNA BYLO WYGRAC..WIELE TAKICH BLAZNOW SIEDZI W GOLDZIE BO BYLI CARROWANI PRZEZ CALE ZYCIE I TYLE NA TEN TEMAT

Opublikowano

DO WSZYSTKICH PRO ELO ZAJEBISTYCH GRACZY CO MYSLA ZE 1 OSOBA MOZE WYGRAC GRE Z NOOBAMI. DAJE KURWA PRZYKLAD OSTATNIEGO RANKEDA ZA KTÓREGO DOSTAŁEM BANA ZNOWU NA 7 DNI BO WYSZEDŁEM BO NIE BD Z DZIECIAKAMI GRAŁ JAK ONI NIE MAJĄ MOZGU.

START GRY.MY MAMY FIRST PICKA - NIEWYBRANY DARIUS I MALPHITE

ONI BIORA DARIUSA I KOGOS TAM BO NASZ PRO FIRST PICK WZIAL TWITCHA NA BOTA.

POTEM PRZYCHODZI KOLEJ NA MOJ WYBOR I JAKIEGOS ZIOMKA.WYBRAL MALPHITE NA TOP TO JA WZIALEM KHA ZIXA NA JUNGLE

NIBY OKEJ ALE KOLES NAGLE Z MALPHITA ZMIENIA NA LEE BLANC PO CZYM SKURWIEL W TRAKCIE ŁADOWANIA GRY OPUŚCIŁ GRĘ CAŁKIEM.STROLLOWAŁ TAK ZAJEBISCIE ZE NIE WYSZEDL OCZYWISCIE PRZY WYBIERANIU ALE PRZY LADOWANIU GRY

BYŁO 4V5 A PRZECIWNA DRUZYNA MIALA MALPHITE I DARIUSA DODATKOWO.CIEKAWY JESTEM ILE TAKICH MADRALI BY TAKA GRE WYCARROWALI.WIEC NIECH JAKIS PAJAC NAPISZE ZE TA GRE MOZNA BYLO WYGRAC..WIELE TAKICH BLAZNOW SIEDZI W GOLDZIE BO BYLI CARROWANI PRZEZ CALE ZYCIE I TYLE NA TEN TEMAT

To fajnie ze miales az jedna taka gre, pewnie gdyby nie ona to wygralbys 100 kolejnych z rzedu, dobrze mowie?

Opublikowano

To fajnie ze miales az jedna taka gre, pewnie gdyby nie ona to wygralbys 100 kolejnych z rzedu, dobrze mowie?

Prawde napisał tak jest i będzie nie da się wygrać 1 vs 5

Mnie też kurwica bierze jak taki troll bierze mastera na mida i płacze że jest słaby

Opublikowano

Prawde napisał tak jest i będzie nie da się wygrać 1 vs 5

Mnie też kurwica bierze jak taki troll bierze mastera na mida i płacze że jest słaby

Nie mowie ze da sie wygrac wszystko, ale tez nie jest tak ze w kazdej grze on jest samotnym prosem a jego team to marchewki i tylko dlatego nie ma jeszcze diamentu.

Opublikowano

Michnik.Była to moja 1 gra po przerwie bo to był ten sam dzień w ktorym mi konto odblokowali.I w ten sam dzien -1 gra- i znowu kurwa ban bo znowu jakiś retard.Wiec na pytanie czy moglbym wygrac kolejne itd itd Ci nie odpowiem bo po prostu nie mialem okazji nawet sprobowac bo przez lamusow dostalem bana i znowu czekam 7 dni.ALE JA WKURWIAŁ SIE NA DARMO NA PAJACOW NIE BD.Pogram sobie w WarZ jak minie ban to wroce.Pełno jest gier strollowanych i jak mam byc szczery to srednio na noobow u mnie w teamie a w druzynie przeciwnej jak juz sa wynosi 3/4:1 jak to czytać już tlumacze.3-4 gry z noobami u mnie i 1 gra tak zwany easy win z przeciwnikami.ROBIE CO MOGĘ ALE JAK BOT LANE ZJEBIE I JUNGLER ZJEBIE TO TAKIEJ GRY NIE WYCCARUJESZ.MAM 1000 ZWYKŁYCH PONAD I OKOŁO 160 RANKINGOWYCH Z UWAGĄ NA TO ZE TO NIE JEST MOJE 1 KONTO BO MAM TEZ AWARYJNE NA KTORYM JEST OKOLO 200 ZWYKLYCH I 300 RANKINGOWYCH. I JESZCZE JAKIEŚ INNE NIEDOSZŁE KONTA.I z czystym sumieniem i ręką na sercu wiem ze kurwa totalnych noobow nie wyccarujesz i tyle. Tak samo jak nooby co kupili postać i odrazu lecą na rankingi.Z 2 razy w zyciu spotkalem sie z osobami na rankingowych gdzie osoba ogarnieta przyszła i napisala ze jest to jego 1 gra rankingowa i chcialby wygrac..mial tam okolo 600-700 normali nagranych gral ogarnietymi postaciami NA ODPOWIEDNICH LINIACH i kolesioom nie zależalo na linii ani na ich wygodzie tylko na wygranej.W JEBANEGO LOLA NA RANKEDACH POWINNO SIE GRAC DLA WINU A NIE DLA SWOJEJ WYGODY.WIEC JAK JAKIS TROLL TO CZYTA NIECH TO WEŹMIE DO SIEBIE.

Opublikowano

@ziombel95

Ty nie dostajesz banow w lolu przez retardow tylko za wyzywanie/wulgarny jezyk z tego co widze, ta gra zdecydowanie za bardzo cie ponosi.

Slowo klucz to "gra" a gra powinna dawac nam przyjemnosc, byc rozrywka, nie wydaje mi sie bys gral o pieniadze.

Nie pisze z toba by sie klocic czy innych problemow szukac ale popatrz ile osob twierdzi ze ma noob teamy ciagle i wgl. Podsumowujac ilosc tych graczy wychodzi ze "zazwyczaj kazdy ma 3-4 noobow w teamie a przeciwnicy to pro" ale jesli kazdy gracz ma noob team to kim sa przeciwnicy? Przeciez to tacy sami gracze jak ty i ja.

Opublikowano

Oj dzieciaczki z bronze 5, nigdy nic nie wbijecie niż ten wasz bronz kiedy będziecie tylko flame'owali, podstawą gry jest farmienie, pomaganie innym liniom (np jak jesteś na midzie spushuj miniony pod turreta i idź na bota jak sobie nie radzą, zazwyczaj kończy się to double killem, co znacznie pomaga drużynie. A jak trafiacie na trolli to próbujcie ugrać coś 4v5 bo zawsze jest ta nadzieja, a osoby które wyszły z gry, specjalnie feedują reportujcie na końcu gry. Tyle ode mnie ide wycarrować moje 2 konto z bronze 1 już 3 win pod rząd win ;p

Opublikowano

Moim zdaniem na "nooby" w teamie są 2 rady:

1) Grać tylko ze znajomymi(z reala/lola/innej gry), których umiejętności znamy.

2) Nie grać:)
Dziękuję, dobranoc:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Michnik@
Tak gra mnie ponosi bo kiedy trafiam na samych lamusów to jest masakra.Co do przeciwnikow..nie prezentuja wysokich poziomow tyle że oni maja chociaz team..5 osób w tym supporta.A ja trafiam na samych "taktyków" którzy wymyslają wlasne strategie i konczy sie na 2 adc na bocie bez wardow a potem płacz na innych.Banów za wulgarny jezyk nie dostaje tylko przewaznie za opuszczanie bo szkoda mi tracić czasu na lamusów którzy wychodza przy ładowaniu albo po prostu co mają staty 0/9. grałem niedawno gre co w moim teamie wszystkie linie sobie poradziły oprócz bota..support 0/4 a adc 0/3 . urgot mial 7:0 i w tf bye bye mimo ze ja fokusowalem tylko adc to reszta nakurwiala tanka albo ich supporta.

POSTA NOOBA : CRAI. Nawet nie skomentuje bo szkoda gadać aczkolwiek jestem ciekaw czy masz więcej niz ja 18 lat aktualnie że nazywasz mnie dzieciakiem.

Opublikowano

Michnik@

Tak gra mnie ponosi bo kiedy trafiam na samych lamusów to jest masakra

To w nią nie graj. Z jakiego powodu grasz w grę, która niszczy twoje nerwy? I co najważniejsze, z jakiego powodu zakładasz takie bezsensowne tematy na MPC Forum? Przecież to logiczne, że nikt o tobie nie pomyśli pozytywnie, a jedynie oberwiesz hejtem. Myślę, że już wszystko wyjaśniłem....

Opublikowano

@ziombel95

Graj mida lub jungle i gankuj jesli twierdzisz ze zawsze inne linie przegrywaja do 0.

@up

On nie jest tworca tematu.

Opublikowano

@3xup.

Sorry, ale rankedy w brązie V można wygrać z 2 afkami. Wystarczą mocne picki, jakiś map blocker, tank i dd. Jak bot ma 0/4 to idziesz takim kassadinem na bota, i jeżeli ogarniasz to ich zabijesz / oddasz kille low adc. Kiedyś jakimś cudem z kolegami graliśmy triple ranked. 2 afków i own w 20 minucie. Byleby nie dopuścić do late game i mecz jest po stronie skill'ersów. Dla takich debili w bronzie wystarczy obojętny focus. Oni biją supporta, enemy bije ich, my zabijamy ich adc. Najlepiej apc / bruiserem. Pamiętaj, jeżeli twoja drużyna ma 0 - 4 to idź babysituj tego bota / topa, chuj z farmą, jak ogarniesz to wyrównasz. Polecam mobilne postacie

//edit

Pojęcia:

Map blocker - np anivia, jarvan = postacie mogące odizolować jakąś postać

dd - damage dealer = ktoś kto zadaje dużo obrażeń = vayne, kassadin, syndra, ryze, ziggs = nie bierz casterów, bo po combie będziesz bił basic'ami aż padniesz. Nukerzy są b. mocni.

tank - wiadomo

graphic.png

Opublikowano

Pherleaux DZIECKO A KTO TEMAT ZAŁOŻYŁ ?

Gram to co jest potrzebne teamowi bo chce wygrać.Gram bo lubie tak jak każdy a że czasem sie wkurwie to również nie jest nic nadzwyczajnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...