Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Bezmózgi w League of Legends

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zamknąć i wyjebać, jak zwykle kurwa jestem gorszy od tych 0/7 wiadomo, bo przeciez creepów mam mało ;) dajcie warna jeszcze przecież, bo jak to tak bez ;))

1377440917-U253647.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się nie raz trafiają takie typki co mają po 9cs w 20minucie.Kilka meczy przegrywa się też przezemnie..Ale ludzie.Mam jayce na topie vs singed 1/0 a tu mi wpada legendary ryze z legendary udyrem i nawet nie zdazylem kliknać myszką i mnie zajebali..

Tak czy siak w lolu powoli dzieje się tak, że wygrywa ten co ma mniej noobów

Opublikowano

Ja pierdole, ale placzesz. Nie zal sie na noob teamy bo z tego co widac na screenie sam jestes noobem i wymowki z farma kazdy moze sobie gadac. Wiec, jezeli byl bys pro elo gejmerem to wyccarowalbys to, a tak jestes tylko zwyklym lamusem jak koledzy rosjanie na screenie.

Post pisany z telefonu

Opublikowano

Toż to jakiś low lvl jest, w przeciwnym teamie 2x smite, żadnych flashów, exhaustów, 1 ignite, wszędzie ghost. Nie płacz bo każdy musi nauczyć się grać.

Opublikowano

Każdy kiedyś zaczynał i nie wiedział jak grać. Sam nie jesteś lepszy masz jedynie 31 cs, gdzie większość +50, a że złapałeś 3 fragi to piszesz że oni nie potrafią grać.

Opublikowano

wbij 30lvl najpiew... jak Ci się uda :D

i graj swoje, jak pushniesz turreta pierwszy to team będzie miał z górki ;)

poniżej 20lv bieganie po mapie i próba ganków to strata expa i creepów więc skup się na swojej lini i harassuj przeciwników, Yi by miał wtedy łatwiej

Hejo

Opublikowano

Bo to low lvl'e. Do 10 będzie ciężko, bo albo będziesz mieć dobrych graczy w swoim, albo w przeciwnym teamie, bo ludzie robią refy. Na dodatek niektórzy grają pierwszy raz w ten gatunek gier, a inni już kiedyś mieli styczność.

Potem będzie bardziej wyrównanie. W ogóle nie masz się czym przejmować. Czy wygrasz czy przegrasz liczy się tylko to, czy nauczysz się grać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Na eune mam 30, wiec nie pierdolic, ze low jestem, na eune na 8 meczy w kazdym po 2 afki... Postanowilem sprawdzic jak na US, mam nadzieje, ze na wyzszych lvl bedzie lepiej, jak sie nie podoba to zamknac a nie pierdolic, ze grac nie umiem, mozemy zagrac 1vs1 na us'ie...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Na eune mam 30, wiec nie pierdolic, ze low jestem, na eune na 8 meczy w kazdym po 2 afki... Postanowilem sprawdzic jak na US, mam nadzieje, ze na wyzszych lvl bedzie lepiej, jak sie nie podoba to zamknac a nie pierdolic, ze grac nie umiem, mozemy zagrac 1vs1 na us'ie...

A liczyles ze ktos napisze "jestes dobry tylko masz pecha"? Nie, masz 30 lvl i bija cie 10 (pare osob zapewne refy tak jak i ty), nie potrafisz farmic... co mamy ci poradzic? Skup sie na tym co wazne, farm na poczatku a potem gadaj ze team ci gry przegrywa.

Opublikowano

Zależy jak Ci wylosuje. Ja przed chwilą skończyłem rankeda gdzie na początku dostawaliśmy baty bo nafeedowali Miss Fortune i Katarine do 9 kills przy 15minucie. Cała gra skończyła się 40min. a przy 20 już prawie był koniec dla nas. Jednakże ogarnęli jakoś(byłem pro suuport:D)i wygraliśmy. ;)
Zależy. Takie bezmózgi nie umieją na początku grać, ale jak zdobędą pare kills'ów to jakoś ogarniają to ;]

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja tam zaprzstałem grania, właśnie ze względu na nobów :)

Gdyby graly same nooby to bys wszystkich bil i siedzial w swiatowym top 1.

To nie wina noobow, deal with it.

Opublikowano

Last hit to nie taka łatwa sprawa. Każdy musi się tego nauczyć i wyczuć. Zależy jaka jest sytuacja. Bo jeżeli jest osoba która ma np 0/3 i gra def, stara się farmić etc to nie ma co zwalać na niego winy i wyzywać, może gra 1 raz championem. Jezeli jest osoba która sama leci na dwójkę np na topie to wtedy można ponarzekać trochę i mówić o pechu.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

pamietam jak sobie kiedys pykalem zadnych noobkow, feederow nie bylo rozgrywka byla na poziomie
a teraz kurwa wszedzie te pierdolone jebane nooby, trolle, afki, feederzy
gralem przed chwila mecz (normal) i lux ani kha'zix nie kupili zadnych itemow chodzili pod wieze i padali no ja sie kurwa zaraz potne
albo wbija jebany polak i odrazu sie pyta : KTO Z POLSKI, KTO POLAK, SĄ POLACY??!?!?!?! Mimo iz kazdy kurwa napierdala po angielsku to on kurwa musi po polsku pisac..... IDE SKOCZYC Z MOSTU PRZEZ TE JEBANA GRE KURWICE DOSTAJE LOULZ BEHEHE
@@@@
JDASJDASJFJFQWE:RKASfaDASFasfqwtqwtqwatadasdfasfqw

Opublikowano

pamietam jak sobie kiedys pykalem zadnych noobkow, feederow nie bylo rozgrywka byla na poziomie

gralem przed chwila mecz (normal) i lux ani kha'zix nie kupili zadnych itemow chodzili pod wieze i padali no ja sie kurwa zaraz potne

albo wbija jebany polak i odrazu sie pyta : KTO Z POLSKI, KTO POLAK, SĄ POLACY??!?!?!?! Mimo iz kazdy kurwa napierdala po angielsku to on kurwa musi po polsku pisac..... IDE SKOCZYC Z MOSTU PRZEZ TE JEBANA GRE KURWICE DOSTAJE LOULZ BEHEHE

@@@@

pienisz się już ;) to jest tylko gra a ty płaczesz jakby ci kota ruchali boże ...

Opublikowano

@@@@

człowieku, lecz się.

Co do tematu, ja też tak mam, nie żebym sam był pro elo, ale często trafia mi się jakiś jungler, co stoi afk przez 15 min, albo osoba, która nie kupuje itemów -_-

No, ale trzeba przeżyć, nic nie zrobisz. Możesz grać z kumplami, będzie lepiej ;p

@Down

sorry noobku, ale na ironię to nie wyglądało, tylko na Twoje upośledzenie :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

pienisz się już ;) to jest tylko gra a ty płaczesz jakby ci kota ruchali boże ...

A wiesz jak sie kota rucha? Pewnie probowales wiec juz wiesz ;***

człowieku, lecz się.

Co do tematu, ja też tak mam, nie żebym sam był pro elo, ale często trafia mi się jakiś jungler, co stoi afk przez 15 min, albo osoba, która nie kupuje itemów -_-

No, ale trzeba przeżyć, nic nie zrobisz. Możesz grać z kumplami, będzie lepiej ;p

Interesujaca historia... Idź się odchudzać grubasie.

btw.

0 ironi wyczuwacie h3h3hh3

Opublikowano

Miło, że postanowiliście opisać swoje biografie ( huehuehue, no lify nie mają innych histori jak opowieści z lola )... ciekawe, skoro wy przegrywacie mecze, to kto do jasnego ch**a wygrywa?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Śmieszy mnie tylko jedno, gdy zjebusy (pokroju autora tego tematu) wygrają 4-5 meczy z rzędu, to oczywiście skill, fajne zgranie teamu, spoko, ale jak przepierdolą z 4 mecze, to od razu tworza miliony tematów na tym forum, i żalą się jakie to noobki w teamie miały. Dziecko, ty chyba nawet nie zdajesz sobie sprawy, ile razy TO CIEBIE ktoś carrował na rankedzie, więc przestań wylewać swoje żale...

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...