Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra MMORPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!

Więc tak , znudził mi się Wow i poszukuję jakiegoś fajnego mmo rpg które by mi go zastąpiło ( wowa :D ).

Musi być ciekawe , wciągać . Miło widziane pve no i musi być też pvp .
W sumie to chciałbym mieć te standardy z wowa jak to możliwe (mounty ,
questy , instancje itp.) . Najlepiej jak by gra była darmowa a jak nie
to pozostają servery prywatne.

To chyba tyle . Dziękuję i proszę o odp :D

Opublikowano

Guild Wars 2, znajdziesz sobie polską gildię i można grać całymi dniami, a do tego piękna grafika i brak abonamentu.

Opublikowano

Guild Wars 2, znajdziesz sobie polską gildię i można grać całymi dniami, a do tego piękna grafika i brak abonamentu.

A ta gra jest Free to Play czy trzeba ją kupić ? Bo ogólnie to chyba najlepsza z tych wymienionych wyżej .

Opublikowano

Więc tak , znudził mi się Wow i poszukuję jakiegoś fajnego mmo rpg które by mi go zastąpiło ( wow)

Znudził ci się bo grasz pewnie na usranych privach. -_-

DCUO, SW:TOR

Opublikowano

Wybieram chyba Aiona proszę o ogólne info o grze : instancje , max lvl , skąd to pobrać , ile zajmuje na dysku , czy jest to w jak kolwiek sposób płatna gra , ile zajmuje wyexpienie na max lvl itp.

No i pewnie będę grał z kolegą czy jest tam nwm jakieś np. party żeby można expić razem ? No i zapomniałem się spytać o mounty .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...