Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mody][Dedyk][RPG]Gra o Tron Początek by Valve!

11paczek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo polecam serwer!! Gram na nim od kiedy wyszedł , jeszcze za poprzednich edycjach !! Świetnia rozgrywka i wielka zabawa!!!

Polecam

Opublikowano

Informacje:

1. Żeby grać na serwerze musicie zainstalować launcher serwera- później nie odpalacie normalnego minecrafta tylko ten launcher.

2. Wojny odbywają się co jakiś czas, ponieważ najpierw rody muszą zdobyć wielu członków i każdy członek musi nabić lvle i zdobyć własne eq.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wszelkie problemy piszcie mi na pw

nie moge się zalogować przez launcher na nopremium

Sprawdź czy wpisałeś nick-login jeśli nie to wpisz i sprawdź jeśli nie zajrzyj na team-speak i zaczem admina np Valve

b_560_95_1.png

Opublikowano

Też mi niestety błąd wyskakuje jak chce się zalogować na non-premium.co mam zrobić bo serwer wygląda nieźle?

Opublikowano

Znam już odpowiedz na te błędy. Musicie wejść w %appdata% potem będziecie mieć folder: GraoTron. Wchodzicie w niego i kopiujecie .minecraft i podmieniacie z normalnym .minecraft zwyklego mc

b_560_95_1.png

Opublikowano

Mi się długo ładuje potem się włącza informacja net.framework i pisze że jakiś błąd, mogę kliknąć kontynuuj ale nie moge się zalogować

Opublikowano

@UP

Pobierz jeszcze raz jak nie bedzie dzialac launchuer to zrób tak jak napisalem wyżej, czyli przekopiuj pliki launchera do .minecraf

b_560_95_1.png

Opublikowano

ja mam windows 7 i działa bez zarzutow , skieruj się do wskazówek kolegi wyżej , powoli , spokojnie i wszystko się uda :)

Gdyby ktoś miał jakies pytania , zapraszam ts3stepdub.pl , szukajcie mnie pod Nickiem Sliwa lub jakiegoś admina wszystko wytlumacze.

Opublikowano

Słyszałem, że potrzeba licencje kupić na Mo Creatures posiadacie ją ?

@edit Gdy już pobrałem launcher to wpisuje swój nick i nic mi nie wyskakuje, co mam zrobić ?

ov9t.png

Opublikowano

Gdy pobierzesz laucher , wlacz go , poczekaj zanim się wszystko zainstaluje posciaga itp. , to trwa z 2/3minuty , potem wejdź %appdata% poszukaj folderu Gra O Tron , skopiuj z niego .minecraft i podmien z tym wlasciwym .minecraft. Potem wchodzisz w mine i grasz :D

Jak ktoś ma jakies pytania ts3stepdub.pl , jestem tam pod Nickiem Sliwa , pisać pomoge

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...