Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Burn.™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ok, ale po co wszystko na raz robić, skoro EQ nie zrobisz od razu w 1 dzień.

Z tego co Burn pisał, będzie to dodane, ale na start nie jest to potrzebne nikomu.

Znowu padnie po paru h ? :)

Nie zagram .

Tym razem nie padnie po paru godzinach.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer może godny uwagi, lecz zobaczymy ja sobie poradzicie podczas startu :)
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

360 dziękujemy i tego samego życzymy przy Waszym 2 starcie w końcu konkurencja i krytyka to najlepszy motor napędowy

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Serwer może godny uwagi, lecz zobaczymy ja sobie poradzicie podczas startu :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

piękny gest ; d wam też życzę startu 08.03.2013r. ; D

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

No to tak na Ten serwer czekałem przed pierwszym startem troche czasu, obiecanki cacanki jacy to my nie jesteśmy mocni. Co się działo na ich pierwszej odsłonie?

*Dali dostęp do bazy czy tam strony jakiemuś obcemu mężczyźnie który podał się za tam kogoś kim nie jest i wystarczyło że pogadał z nimi na gadu i na Ts powiedział słowo a oni już mu wszystko dali

*Pliki w ogóle prawie nie edytowane konkurencja znała wszystkie luki i po części pewnie i oni rozwalili serwer

*Grałem 2 ni na revolution (dlaczego 2 dni? bo dłużej nie wytrzymał), poszedłem po tych dwóch dniach na ich brata bliźniaka a zarazem konkurencje i co? haha czułem się jakbym grał na tym samym serwerze, wszystko było podobne jak nie identyczne. mieli 2-3 dni opóźnienia bo ,,webmaster" nie miał internetu, chociaż niby na forum siedział rzekomo na komórce.i pięknie udekorowali koniec serwera Postaciami z Navi i Ekwipunkiem.

Ja już nie zaufam tej Administracji bo wątpie żeby przez tyle czasu coś się zmieniło .Pozdrawiam Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

No to tak na Ten serwer czekałem przed pierwszym startem troche czasu, obiecanki cacanki jacy to my nie jesteśmy mocni. Co się działo na ich pierwszej odsłonie?

*Dali dostęp do bazy czy tam strony jakiemuś obcemu mężczyźnie który podał się za tam kogoś kim nie jest i wystarczyło że pogadał z nimi na gadu i na Ts powiedział słowo a oni już mu wszystko dali

*Pliki w ogóle prawie nie edytowane konkurencja znała wszystkie luki i po części pewnie i oni rozwalili serwer

*Grałem 2 ni na revolution (dlaczego 2 dni? bo dłużej nie wytrzymał), poszedłem po tych dwóch dniach na ich brata bliźniaka a zarazem konkurencje i co? haha czułem się jakbym grał na tym samym serwerze, wszystko było podobne jak nie identyczne. mieli 2-3 dni opóźnienia bo ,,webmaster" nie miał internetu, chociaż niby na forum siedział rzekomo na komórce.i pięknie udekorowali koniec serwera Postaciami z Navi i Ekwipunkiem.

Ja już nie zaufam tej Administracji bo wątpie żeby przez tyle czasu coś się zmieniło .Pozdrawiam Presik

To dobrze, że nie zagrasz. :3

Aczkolwiek zebraliśmy wnioski z pierwszej wersji.

logoopm.png

Opublikowano

Sygnaturka dla graczy. :3

revol.png

[img=http://img339.imageshack.us/img339/2282/revol.png]

logoopm.png

Opublikowano

Wiecie nie każdy serw może mieć udany pierwszy start ;) gray..t też nie miał a daliście im 2x szanse i teraz stoi i działa ;) może tutaj też warto dać 2 szanse i też będzie stać i działać ?

z tego co wiem jest 6/7b - nowe
czerw. smok - nowe

więc jakieś małe udoskonalenie jest ;) i jeszcze mają dodać jakieś nowości ale to już w przyszłości lepiej teraz wystartować dobrze a potem zajmować się nowościami

Pozdrawiam

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Szczerze mówią to bardzo zajebiscie się prezentuje z zapowiedzi.

Poczekam do czasu aż wystartuje ciekawe co z tego wyjdzie.

Powodzenia przy stawianiu serwera

TheGreatLee39

Opublikowano

Panowie ja Wam wszystkiego dobrego życzę jak najbardziej serwer super się zapowiada - sam zagram, tylko moje takie pytanie:

1. Czy zwiększyliście lub zmniejszyliście expa?

2. Czy jest już w pełni działające DT - normalne jak i prywatne?

3. Kiedy mniej więcej można liczyć na start serwera?

Opublikowano

Grałem na Almantii która jest identyczna co do tego serwera ze względu na pliki więc się może wypowiem jak serwer sie prezentuje :

- mineły chyba 3 tygodnie od niewypału revolution a wyście w plikach nic nowego nie dodali... sam nie wiem czy mam ochote grać 4 raz na tych samych plikach pod inną nazwą.

-obstawiam że expa też nie zmieniliście co za tym idzie - męczarnia w AV1 od 85-90 bez isu ....

-męczarnia od 97-105lv w AV2 czytaj jakieś 10h expa na pdku z red lasu...

-Jak ktoś już wbił 105 bez isu to już wymięknie kiedy wejdzie na mape od 105 gdzie jest raptem 1 dobry spot z którego bez ItemShopu też figa idzie.

-No a jak ktoś już wbije 125 i nie będzie na serwerze odpalonego bonusu dośw 50% przez GM'a to 130 wbije może po 15h expienia.

-Dodam też że wbicie 150lv będzie nie możliwe ponieważ exp na mapie 125 idzie w "miare" do 130lv'a Potem każdy lv to jest conajmniej 4h epienia a Virus z Almantii co wygrał jakieś 250 godzin prawie non stop expiąc wbił ledwo 145 po których już chyba mu ręce od expienia odpadły ;]

Co do wymiarów bogów dno... przejdiesz to w 2minuty nie ma zadnej nagrody ani zadnego rankingu na stronce. Obstawiam że pewnie macie te same bugi co na Almantii które pewnie nie są wyeliminowane.

Opublikowano

Masz rację jeżeli już rozmawiamy o expie - ja też zrezygnowałem z gry na tamtym serwerze przez exp - grota owszem nie jest super miejscem dla expa, ale jak leci jak krew z nosa doświadczenie to maskara jest na pd'kach z lasu do 105 w grocie av2 jest aż nudne. Radziłbym Wam expa zwiększyć i to dość znacznie, bo nie ma sensu się aż tak męczyć jak kolega wyżej podał Wam przykład Virusa, który expił 24/7 a my 145 level przez 3 tygodnie serwer, naturalnie full IS.

Opublikowano

Masz rację jeżeli już rozmawiamy o expie - ja też zrezygnowałem z gry na tamtym serwerze przez exp - grota owszem nie jest super miejscem dla expa, ale jak leci jak krew z nosa doświadczenie to maskara jest na pd'kach z lasu do 105 w grocie av2 jest aż nudne. Radziłbym Wam expa zwiększyć i to dość znacznie, bo nie ma sensu się aż tak męczyć jak kolega wyżej podał Wam przykład Virusa, który expił 24/7 a my 145 level przez 3 tygodnie serwer, naturalnie full IS.

z tego co mi wiadomo , to na pierwszej odsłonie zmniejszyli expa o 50% , a potem go zwiększyli 0 50% , czyli w ogólnym rozrachunku wyszło że zmniejszyli o 25%.

więc zapewne będzie bardzo podobnie do Almanthi..

13735324352268179080.png

Opublikowano

ale teraz jak będziemy expić w av2 to przynajmniej mamy jakąś frajde gdy nam wypadnie broń na 75 ;)

934ad7ae599ece9aa70c7c98b54e541c13544.pn
Nexaniaty już niedługo - www.nexanitymt2.com ZAPRASZAM NA FORUM

Opublikowano

Och mistrzu, z każdego bossa i metina 80+ masz szanse na wydropienie PD. ;3

Dodatkowo częste raty, eventy miasto które wygra dostaje 100% expa i dropu więcej. :3

@ Zresztą zwiększyliśmy troszku expa by nie przesadzić. Ten drop broni został dodany ze względu na exp w av2.

@2 DT jest odbugowane, prywatne na razie nie potrzebne ze względu na drop broni 75 w av2.

@3 Start masz podany, oczy "bolo" ?

Pozdrawiam.

@Edit Zapraszamy na ts'a. :)

IP : 178.217.186.89

logoopm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...