Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Burn.™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostało zmienione parę rzeczy.

6/7 bon który ma za zadanie urozmaicić rozgrywkę

dodany pewien boss z którego owy bon można wydropić, lecz nie jest to jedyna droga jego zdobycia.

Drop broni 75 dodany do Zinów z szansą na wydropienie 0.001% (~1 broń na 3h)

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Zostało zmienione parę rzeczy.

6/7 bon który ma za zadanie urozmaicić rozgrywkę

dodany pewien boss z którego owy bon można wydropić, lecz nie jest to jedyna droga jego zdobycia.

Drop broni 75 dodany do Zinów z szansą na wydropienie 0.001% (~1 broń na 3h)

Baksiu dobry pomysł ; D

Start dziś/jutro?

możliwe , że dzisiaj

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

hahha, który to już start tego serwera? Nie polecam serwer postoi 2 dni i bęc. 2 razy do tej samej wody się nie wchodzi !!

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!

Opublikowano

hahha, który to już start tego serwera? Nie polecam serwer postoi 2 dni i bęc. 2 razy do tej samej wody się nie wchodzi !!

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!

hehe : ) Wyjdź proszę : )

Po co krytykować, jeżeli jeszcze nie weszliście na serwer? : ) Proszę Was . .

Opublikowano

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!

To samo mozna o innym serwerze powiedziec ... dziecko wyjdz !

logo1vmw.png

Opublikowano

Baksiu to Baksiu
Ja to Sars tak w gwoli ścisłości.

Czemu ktoś kto krytykuje ma wychodzić? niech zostanie a może się w końcu przekona do serwera

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

kto lubi administracje która przekłada datę startu co 2h przez kilka dni, temu polecam, jako iż pisze że start możliwe że dziś czyli pewnie za 2 tygodnie, To co się działo na revolution to istny śmiech na sali, tu na 99% będzie to samo, do tego mało graczy pewnie :>

Opublikowano

Fajnie by było jak byście trochę zmienili na serverze bo 5x to samo grać to juz się nudne robi ;p

Dlatego takowe zostały wprowadzone, mamy również mapę która zostanie dodana w przyszłości...ale myślę że najlepiej rozwijać serwer już w oparciu o opinie graczy ;)

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

brak areny pvp na którą każdy może wejść i się lać, nic ciekawego, mało opisane, nic nadzwyczajnego.

Opublikowano

Jako stary gracz metina nie rozumiem potrzeby areny walk... pvp koło uriela zawsze wystarczyło czy gdziekolwiek gdzie się kogoś spotkało.

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

a ja jako stary gracz metina widzę potrzebę dodania areny pvp, wraz z punktami za zabijanie przeciwników, do tego skrypt na strone i ranking areny pvp, żeby było ciekawiej a nie bicie się w m1 gdzie nikt nie może wstać bo biją Cię z innych królestw.

Opublikowano

mnie to nie przekonuję, ale każdy ma swój pogląd na grę i zgłoszę to osobie odpowiedzialnej za takowe dodatki.

Póki co moim drobnym pomysłem jest dodanie eventu "Obrona Kamieni Królestwa" w skrócie chodziło by o niszczenie i bronienie kamieni królestw a wszystko ubrane w ranking tygodniowe podsumowanie i na weekend odpowiednie nagrody dla królestw. Oczywiście dokładnie opisane z przejrzystym regulaminem.

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Osobiście nie zagram. Grałem na tym serwerze i to co się działo to cudy niewidy. Niektóre grafiki nadal nie są zmienione ze skopiowanej w sumie prezki Almantia/Grayst prócz obramowaniaj (mam tutaj na myśli bronie, zbroje etc). Wg mnie ta prezka powinna zostać usunięta z forum chociażby dlatego, że są na plikach które nie są ich, a lekko edytowane. Pozdrawiam ;]

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Arena pvp wraz z punktami zabić itd. będzie dodana gdy będzie nowa strona.

logoopm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...