Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile mi to zajmie? Z 19 do 54 lvl w PT

kamil8251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolega wbijał od 10 do 50 w jeden dzień więc wiesz wszystko jest możliwe :) ale z 18 godz musisz liczyć gdzieś około na to :)

Opublikowano

ja już wolałbym założyć nowe konto i dostać pd na 3h. Jak expiłem swojego daggera to pamiętam, że miałem 450 min na nim nabite na 50 lvl więc da się w 10h spokojnie wyexpic

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

hahha 18h wyexpinie ja ostatnio na plu 3 psotacie expilem do 70lvl i wiem jak latwo do 54lvl dobic jeszcze z ta potak 100% expa ktora masz ze szakty na 40lvl moim zdanie powinniscie wbic to max 5h

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Na 40 lvl ze Skrzyni Eksperta II dostaniesz Miksturę Mądrości, która doda Ci 100% więcej doświadczenia przez 1 godzinę, a to na pewno ułatwi wbijanie levela - proponuję do 45 poziomu expić bez niej i wypić ją na 46 lvl'u. Nie można dokładnie określić w ile wbijesz w PT drugiej postaci dany poziom, jednak myślę że to kwestia kilku godzin monotonnego siedzenia na big roomie. :-)

Opublikowano

Hmm mi w przypadku PD za polecenia 50lv w 8h wbilem z dojściem do v2.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Ty wiesz co ty mówisz 4-5 dni nie odchodząc od kompa to on z 70 wbiję ( mój kumpel w 4dni 70 wbił ;p ) ja expiłem jakieś 12 h do 55 z 32 ale ja daggerem i nie na bigu wiec w jakieś 8-12h powinieneś dobić ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...