Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] perx bug przy ca

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz mam problem i dziala ten plik tylko na perxie... a mi on nie dziala[chodzi o program perX]. Opisze problem; wczesniej gdy pobralem perxa to dzialal dobrze i uzywalem go do CA, a teraz gdy chcialem go pobrac, zawsze robilem tak samo odpalalem za pomoca admina, i pisze program i1cjet przestal działać . Mam os 7 32 bity. jakies rozwiazanie? robilem jak na angielskim forum lecz nie zadzialalo.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

pisałem że do tego .dll występują crashe prócz perXa który mi nie działa link:

x

za reklame o podobnej tematyce przepraszam, ale tam autor opisał wyraźnie....

* Wszystkie visuale C++ od 2005 do 2010 roku są zainstalowane, jak i NET FRAMEWORK 4.0...

"+"

Opublikowano

To jest hack na NA i w niektórych występują błędy zaraz po injectowaniu i hack nie działa, sam osobiście jak próbowałem tak robić też wypiepszało z jakimś błędem.

Opublikowano

jeśli to jest hack pod NA, to czemu pisze tam CA_EU_144xxxxxx?

"+"

Opublikowano

nie robiąc nowego tematu, przy używaniu vpn'a creatora dostałem bana na CA NA.. gj!, jakieś rozwiązania inne vpny?

czy ma ktoś poradnik jak wypełnić :

http://www.nexon.net/account/unban-ip/

inaczej nie pogram na NA chodź chciałem.

tam chodzi o napisanie skąd mieszkasz/imie/telefon z ameryki.. i innych

"+"

Opublikowano

Nie ma pliku ca directory.exe lub coś w tym ...

sposób 3:

łączę się z ip 67.xx.xx.xx.xxxxx:3128, najlepsze dla mnie, ide do normalnego okna w programie odpalam CA jakoś sie loguje, ale gdy loguje mi sie do glownego okienka patrze ze unable connect to the server. kick, a patrze w programie jakies problemy, lepszy poradnik jak ustawic, oto ten program? ip wlaczam na zgaszonym ca NA

Wyskakuje mi taki error:

http://imageshack.us/photo/my-images/203/errorzj.png/

i coś podobne jak sie loguje za 1 razem, gówniany ten program!, do dupy nawet zalogować się nie idzie..

"+"

Opublikowano

A co działa? pomóż mi :P

"+"

Opublikowano

Nie gram na CA NA, więc nie wiem jakie tam programy działają. Na nowym koncie przez VPN Creator czy jakoś tak też nie możesz się zalogować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...