Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Injector do Combat Arms

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

system windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia sciezki lub pliku . Mozesz nie miec uprawnien aby uzyskac dostep do elementu .

pomocy ?

Musisz być administratorem....

1377531174-U173186.png

Opublikowano

system windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia sciezki lub pliku . Mozesz nie miec uprawnien aby uzyskac dostep do elementu .

pomocy ?

Uruchom plik jako administrator. (Jeśli Ci nie działa z konta administratora)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

pomocy ?

wyłącz antywirusa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

yyy

mi wykrywa trojana w skanie tez jest :Trojan.Win32.A.Zbot.187392.CN

wiec troche dzwine ... ;/

ale i tak pobiere bo niemam z czego odpalic czitka ;/

sorki nie tego injectora pobieralem xD

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, jak odpalam ghb przez adma i CA tak samo, gra się włącza normalnie, ustawiam sobie wszystko tak jak chcę (ghb) nie minie raptem 5 min i mam kick'a z gry to znaczy wyłącza mi się po całości gra.. :/ Kolega z real'a mówił mi że to przez tą Zaporę systemu Windows. No to pogrzebałem tam troche, wyłączyłem ghb i CA i dalej tak samo, może mi ktoś w skrócie objaśnić co jest nie tak?

Z góry dzięki.

Opublikowano

może hack jest detected więc będzie cie tak wywalać a więc musisz czekać do puki nie wezną go i update zrobią

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Masz wszystkie niezbędne programy?

Ale ta data na zdjęciu to ostatni update hack'a? Jeśli tak to już dawno Detected, a w hacku nieuaktualnione.

Opublikowano

Mam.

Ale inni jak widzę to używają. I normalnie im działczy.. Ponad połowa co używa ghbsys to aktualnie są na CA i jakoś ich nie wyrzuca z gry tak jak mnie. Ostatnio przeglądałem na yt.. bo miałem problem z odpaleniem, to trzeba było jakieś tam pliczki .dll po ściągać i później przerzucić je do folderu CA. Wszystko zgodnie z filmem robiłem, dwa albo trzy razy sobie tak pograłem (używając hack'a) a teraz kick za kick'iem mam, a jak włącze bez hacka to normalnie mi działczy CA. Tylko w nocy działa prawidłowo.

Jeśli to detected tak jak wspomniałeś w swoim poście. To sorry. A wiesz może ile to może potrwać, kiedy znów będzie można grać za pomocą ghb?

p.s. był jeszcze jeden kiedyś hack, pod tą grę, zwany GORDON, coś takiego było... I mam pytanie czy jest online. .?

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...