Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Tematy w złych działach

Covver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, elo, witam!

Tak, jedna przyczyna to to, że mam mniej do moderowania przez to.

W pogaduszkach jest dużo tematów - jakie psp brać, jaki fon etc.

Tego miejsce jest w konsolach! Nie ogarne wszystkich tych tematów, ale raportuje.

I tu prośba o ogarnianie -przenoszenie takich tematów.

image.png 

Opublikowano

Takie tematy dotyczące tego co Ty napisałeś powinny być od razu warnowane. Bez przesady, ludzie mają oczy, ale czasami chyba o tym zapominają i piszą tam gdzie popadnie. Oczywiście, dobrym pomysł na przenoszenie, ale także warny by były dobrym rozwiązaniem. Może wtedy nauczyli by się, że są odpowiednie działy.

@Down; Czasami trzeba troche za nim ktoś przeniesie taki temat. I chyba lepiej by to wyglądało jakby każdy pisał w odpowiednim dziale, prawda?

2ufgk6u.png

Opublikowano

Ale powiedz mi co to zmienia? Pogaduszki same w sobie oznaczają, że to dział taki ogólnikowy. Zatem, logiczne jest to, że tam też takie tematy padają i przynajmniej nie są tematami do trollingu itp.

A co drugiej rzeczy, warnowanie za takie coś? Nie skomentuję tego zacnego, głupiego pomysłu :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ale powiedz mi co to zmienia? Pogaduszki same w sobie oznaczają, że to dział taki ogólnikowy. Zatem, logiczne jest to, że tam też takie tematy padają i przynajmniej nie są tematami do trollingu itp.

A co drugiej rzeczy, warnowanie za takie coś? Nie skomentuję tego zacnego, głupiego pomysłu :).

według twojej logiki można wywalić WSZYSTKIE inne działy bo to dział ogólnikowy

Co do tematu to jestem na tak

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Może ogólnie chodzi oto że tam w konsolach mały ruch jest, dla tego potrzebuje natychmiastowej odpowiedzi, albo jest nowy i wali w pogaduchy ;)

Tak czy owak jeżeli możesz to raportuj + pomóż mu ;)

Opublikowano

To już nie jest wina raportu tylko moderatorów w tym dziale więc jeżeli masz zastrzeżenia to pisz do global moderatora.

Tak jak mówię raportować trzeba ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ile razy mam powtarzać, że zasrane % są używane w ostateczności. Nie widzę problemu w raportowaniu o przeniesienie tematu, ale dawanie za to %?! A potem sami marudzicie, że macie jakieś % na koncie :). Wybaczcie, ale to jest po prostu śmieszne. Ideą moderowania na mpc jest wskazywanie właściwej drogi itp, a nie "karania" za pierdołę. Więcej zdziała wytłumaczenie komuś, że jest inny dział niż nadanie % i potem słuchanie płaczu :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Powiem Ci szczerze że temat "Jaki telefon wybrać" napisał bym właśnie w pogaduszkach.
Dlaczego ?
Ponieważ są tam ludzie z różnymi telefonami. Gdybym napisał w dziale Android, każdy słał by mi fony z andrutem. Gdybym napisał w WP, każdy słał by mi fony z WP. A tak to mam jakieś odniesienie do każdego softu.
Dodatkowo przez pogaduszki przelatuje więcej ludzi niż przez konsole... Więc dostanę wtedy więcej odpowiedzi.

Ale co do tego, jakie PS wybrać, no to wiadomo że takie coś powinno być już w dziale PlayStation.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Lenart, a ja bym napisał w dziale "Platformy Mobilne"

http://www.mpcforum.pl/forum/430-platformy-mobilne/

Tam jest właściwe miejsce do tego tematu

nie ważne że jest taki dział. I tak przez pogaduszki przewija się więcej luda. Więc dla mnie to jeden chooy że jest taki dział. Zależy mi bardziej na 10 odpowiedziach a nie na 2 czy tam 3...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie ważne że jest taki dział. I tak przez pogaduszki przewija się więcej luda. Więc dla mnie to jeden chooy że jest taki dział. Zależy mi bardziej na 10 odpowiedziach a nie na 2 czy tam 3...

Nie wolałbyś 2 , 3 odpowiedzi, które odpierałyby się na jakiejś wiedzy, niż weś "iPhone 5 bo jest fajny" ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie.
Bo nawet z takich "Bo jest fajny" wykreślę sobie te które nie chce / przekraczają mój fundusz.
To są tylko czyjeś sugestie.
A decyzja i kasa i tak należy do mnie.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie.

Bo nawet z takich "Bo jest fajny" wykreślę sobie te które nie chce / przekraczają mój fundusz.

To są tylko czyjeś sugestie.

A decyzja i kasa i tak należy do mnie.

Oj... Logiczne dla mnie jest, że przy wyborze opierałbym się na opinii osób, które coś o tym wiedzą. W pogaduszkach niektórzy piszą, aby tylko nabić posta. Ale jak to mówisz "twoja kasa"

Troszkę chyba zeszliśmy z tematu...

Nic nie poradzisz, musisz do skutku raportować

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...