Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pierścienie , obramówka

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow!

Nie no zajebiste, profeska.

Ciekaw jestem jak tego dokonaliście, pewnie jakiś wybitny technik to robił.

Na prawdę, wróżę wam świetlaną przyszłość, to na pewno zachęci graczy, pierwszy raz takie coś widzę :)

Jaram się!

Opublikowano

Nie powiem ładne. Proponuję zrobić interface/obramówki itp w takim samym stylu (taki najlepiej mi jakoś się kojarzy z japonią/azją). Serwer wydaje się być dobrym aczkolwiek czas pokaże (przykładem może być teoden[każdy się nim jarał a wyszło jak wyszło]) ale nie życzę wam tego bo widzę że macie nowe bronie i zbroje (autorskie to już mega +) a przede wszystkim umiejętności.Życzę powodzenia :)

DR5ChPt.png

Opublikowano

niby ladnie, ale i tak na 100% nie dorownacie jednemu serwerowi ktory ma zaniedlugo wyjsc

hehehehe się zobaczy ;)

sygna.jpg

Opublikowano

na dobrą sprawę wychodzą 3 serwery z mega nowościami 1.Parim 2.Nexality 3.Alium jaki serwer się okaże lepszy? nie wiadomo :) (dla mnie alium ma bardzo dużo całkiem nowych oraz autorskich rozwiązań ale jeszcze nie widzieliśmy zbyt dużo nowości od parim i nexality)

DR5ChPt.png

Opublikowano

nie zeby cos ale nexanity i alium niestety nie wystartuja znam tenma jak i santriela i wiem ze maja sporu wrogów ;<
Życzę im jak największych sukcesów , lecz wiadomo jak będzie
Alium - Tenma
Nexanity - Santriel

sygna.jpg

Opublikowano

No no no ładnie to wygląda bardzo przyjemne dla oka tylko jak byście znaleźli jeszcze jakieś zastosowanie dla statystyk było by git np zabij tyle i tyle potworów / metkow / bosów itp.. itp.. :) To bijecie już inne serwery na głowę :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

nie zeby cos ale nexanity i alium niestety nie wystartuja znam tenma jak i santriela i wiem ze maja sporu wrogów ;<

Alium - Tenma

Nexanity - Santriel

Ładne, estetyczne ;)

Nexanity- sentriel ? Chyba nie, jest to reaktywacja serwera ;)

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Ładne, estetyczne ;)

Nexanity- sentriel ? Chyba nie, jest to reaktywacja serwera ;)

Masz rację jest to reaktywacja lecz z technikiem Santrielem

sygna.jpg

Opublikowano

Alium - Tenma

Nexanity - Santriel

Nie obrażaj mojej załogi z Nexanity (Tak kur***, nazwaniem nas "Santriel" to obraza!)

Jeżeli nie chcesz wystartować z tym serwerem.

razerv.png

Opublikowano

Nie obrażaj mojej załogi z Nexanity (Tak kur***, nazwaniem nas "Santriel" to obraza!)

Jeżeli nie chcesz wystartować z tym serwerem.

No to podpisałeś wyrok ;]

sygna.jpg

Opublikowano

Absurd, Santriel nigdy nie brał udziału w tym projekcie.

Tworzyłem dla Niego grafikę do prezentacji Reinor'a i to jedyne Nasze powiązanie.

Po za tym część członków team'u Nexanity nie darzy sympatią Santriel'a, tak samo jak większość tego forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale pier*olisz farmazony człowieku. Nie znasz się kompletnie to się nie wypowiadaj pozerze.

Zajmij się swoim serwerem na którym niby "wszystko" jest autorskiej roboty, owszem M2M (Metin 2 Master).

Tyle na temat, życzę powodzenia.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Absurd, Santriel nigdy nie brał udziału w tym projekcie.

Tworzyłem dla Niego grafikę do prezentacji Reinor'a i to jedyne Nasze powiązanie.

Po za tym część członków team'u Nexanity nie darzy sympatią Santriel'a, tak samo jak większość tego forum.

Pozdrawiam.

Demetri... nie część, tylko całość. Jak widać administracja Parim'a lubi sypać info z dupy, to spory - ...

#AW:

Niesamowite, tło pod questem, hit ,zasypmy mpc ss'ami ... wspaniała praca, ZAGRAM xD

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Widac ze administracja to jakas kolejna pogrywanka.

Nie strasz ludzi bo "Nie bedzie ci dane"

Okno moze byc.

Ale ja bym zostal przy normalny.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...