Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu trafiają mi się na rankedach AFK i trolle!~!

ZatrutyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak czemu cały czas w każdym rankedzie mam w drużynei trolla lub afk i przez nieg przegrywam mecz rozegrałem 6 meczów rankedowych jeden wygrałem 5 przegralem raz tylko mi się nie trafił afk lub troll co z tym robić?

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze nie mam właśnie dywizji

Nie rozegrałem jeszcze 10 meczów

Jak z kolegami gram rankeda to oni na normalach umią bgrać a na rankedach feeduja innych moze któryś z was zagra??

Opublikowano

Zapewne sam narazie nie jestes jeszcze dobrym graczem jezeli dopiero zaczynasz grac gry rankingowe. Prawdopodobnie duzo winy lezy takze po twojej stronie. Nie ma innego sposobu jak granie i granie poki nie osiagniesz wiekszych umiejetnosci.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Prosze cie, myslisz ze zdobywajac pentakill od razu stajesz sie profesjonalnym graczem? Jezeli tak bardzo chcesz uswiadomic mi ze grasz dobrze a nawet lepiej odemnie zapraszam do dzialu pojedynki.

jezeli chcesz wygrywac to zawsze staraj sie utrzymywac pozytywna atmosfere w druzynie bo inaczej nawet wygrywajac gdy zaczniecie sie wyzywac przegracie

up. ja tutaj nie widze trollingu tylko nooba placzacego o afki i trolle

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Porównujesz normale do rankedów? LOL... Nikt Ci na słowo nie uwierzy, pokaż to swoje 14 "PENTAKILLÓW" xD

Twoja farma też nie jest dobra. W ostatniej grze przez 31 minut 59 minionów. Również widać, że nie posiadasz długiego stażu w grze, potrzebujesz kogoś kto wygra nawet z kimś w drużynie który jest afk/troll.

Opublikowano

Pnetakil na Normal = Penta on Bot = Gówno warta penta.

Na rankedach , nawet na 5 brązie jest dużo wyższy poziom niz na normalach :) Więc nie wiem po choy grasz ranki , skoro nie widzisz róznicy pomiędzy normalami.

Złota Rada ? Nie graj rankedów .

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Bywalec
Opublikowano

Ja mogę pomóc wycarryowac. Tylko musisz mi udowodnic, ze grasz na.poziomie, lee sibem potrafilem carryowac gre oddajac kile ezowi 0/5 a graves 5/1. Pisz PW.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Na rankedach , nawet na 5 brązie jest dużo wyższy poziom niz na normalach :) Więc nie wiem po choy grasz ranki , skoro nie widzisz róznicy pomiędzy normalami.

Poziom na rankedach braz jest jak na 40 winach
Opublikowano

Szczególnie normale NP z smurfami z Nort America spotkałem się raz i drugi raz nie chcę się spotkać khartus 400 farmy w 30 minucie chyba miał :)

Opublikowano

w brazie nie utrzymasz dobrej atmosfery. dzisiaj wygralem topa i mialem 5/1. ale reszta teamu miala gorsze staty i tylko narzekala. wszycy oprocz mnie chcieli dac surrender. a jak dalem nie i powiedzialem, ze mozemy wygrac to mnie zwyzywali ze czas tracą przeze mnie

Opublikowano

Nie tylko tobie, po prostu tak jest. Raz wygrasz raz nie, musisz mieć fuksa i trochę skilla, graj duo to masz większe szanse na wygrane.

Staty nie świadczą o poziomie gry, możesz wbijać z jednego spella i mieć killa, musisz też oddawać czasem kille i utrzymać dobrą atmosfere w drużynie.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie tylko tobie, po prostu tak jest. Raz wygrasz raz nie, musisz mieć fuksa i trochę skilla, graj duo to masz większe szanse na wygrane.

Staty nie świadczą o poziomie gry, możesz wbijać z jednego spella i mieć killa, musisz też oddawać czasem kille i utrzymać dobrą atmosfere w drużynie.

Chyba skilla i troche fuksa a nie na odwrót... jak jestes dobry, wyccarujesz, taka jest prawda, pamiętaj, ze jest większe prawdopodobieństwo, że przeciwny team będzie miał gorzej

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ja odpuściłem solo/duo :) dlatego że nie mam tyle czasu na gre , żeby carrować idiotów :> same leszcze , trolle , afk itd.

Ci co najgłośniej krzyczą na czacie i wyzywają , najczęściej grają najgorzej.

+ ludzie nie powinni grać w lola , kłótnie = 50% szans że przegrasz gre.

Spam = 50% szans że też przegrasz.

Obrażanie = 50% szans że przegrasz.

Mało ludzi to pojmuje :> spotkałem pare ludzi spokojnych , spokój = win.

Pewnie jakbym mianiaczył w lola :D czyli miał aż tyle czasu na gre , to bym miał Platyne + , do Platyny lajtowo bym doszedł :>

Złota rada : chociaż ty dopiero zaczynasz , staraj się o mid/jungle , lub top.

Najlepiej na mid - wygrywasz mid i gankujesz top i bot na zmiane.

Jungla - gank gank gank , najlepiej oddawaj kille swoim z grupy , bo jeżeli dobrze grasz w jungli kille ci nie są potrzebne :> to nafeeduj swoich.

Nawet największy debil :D jak mu dasz kille coś zrobi , chociaż są tacy co dostaną kille i tak gówno robią :P no ale co zrobić.

Czasami myśle że ludzie kupują te konta :>.

I pamiętaj noob to nie ten co przegrywa linie , tylko ten co nie pomaga , obraża idzie afk , trolluje itd ;).

Linie może przegrać nawet najlepszy , to jest gra drużynowa , jeżeli ktoś rozumie co to gry moba :P to ciężko przegrywać.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

A więc tak czemu cały czas w każdym rankedzie mam w drużynei trolla lub afk i przez nieg przegrywam mecz rozegrałem 6 meczów rankedowych jeden wygrałem 5 przegralem raz tylko mi się nie trafił afk lub troll co z tym robić?

jak w każdym rankedzie masz trolla i afk, to ja polecam napisać do Riotu, bo chyba Ci się lol zepsuł

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Ja odpuściłem solo/duo :) dlatego że nie mam tyle czasu na gre , żeby carrować idiotów :> same leszcze , trolle , afk itd.

Ci co najgłośniej krzyczą na czacie i wyzywają , najczęściej grają najgorzej.

+ ludzie nie powinni grać w lola , kłótnie = 50% szans że przegrasz gre.

Spam = 50% szans że też przegrasz.

Obrażanie = 50% szans że przegrasz.

Mało ludzi to pojmuje :> spotkałem pare ludzi spokojnych , spokój = win.

Pewnie jakbym mianiaczył w lola :D czyli miał aż tyle czasu na gre , to bym miał Platyne + , do Platyny lajtowo bym doszedł :>

Złota rada : chociaż ty dopiero zaczynasz , staraj się o mid/jungle , lub top.

Najlepiej na mid - wygrywasz mid i gankujesz top i bot na zmiane.

Jungla - gank gank gank , najlepiej oddawaj kille swoim z grupy , bo jeżeli dobrze grasz w jungli kille ci nie są potrzebne :> to nafeeduj swoich.

Nawet największy debil :D jak mu dasz kille coś zrobi , chociaż są tacy co dostaną kille i tak gówno robią :P no ale co zrobić.

Czasami myśle że ludzie kupują te konta :>.

I pamiętaj noob to nie ten co przegrywa linie , tylko ten co nie pomaga , obraża idzie afk , trolluje itd ;).

Linie może przegrać nawet najlepszy , to jest gra drużynowa , jeżeli ktoś rozumie co to gry moba :P to ciężko przegrywać.

Też mam takie wrażenia... Plus to, że pcha sie noobstwo na topa, zawsze go przegrywa, feeduje i wychodzi z gry...A jak prosze o topa to nigdy nie ;] Like...

Tu się mylisz kolego... Na normalach jest dużo większy poziom niż na rankedach, uwierz mi...

@Top Graj postaciami którymi najlepiej umiesz, i taki co jest w miare tankowaty i dość dużo bije, np. olaf, albo też postaciami niesnowbollowymi np. Swain

// 600-tny post :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Raen - troche i masz racji z normalami , ale na 5vs5 też często trafiam na noobków :P

Na 3vs3 rzadko się to zdarza , na 3 często są gracze inni , lepiej grają , rzadko się troll trafi.

co do topa sam kocham tą linie i nie kiedy jak mam 1 picka oddałbym topa last pickowi .. lecz się po prostu boje ;/ ludzie walczą o linie , co po nie którzy a nie wiedzą co do counter pick itd.

Też denerwuje mnie jak ktoś uwarza że ostatni pick musi być supportem :>

a to troche błąd , pickniesz się na topa a ktoś picknie na ciebie kontre 100% ;x i ciężko wygrać , nawet jak nie gra aż tak dobrze , po prostu łatwą linie ma.

Moim zdaniem komunikacja :) nie kiedy musze zmuszać team ... nawet swoich znajomych z lola... żeby się uspokoili i grali.

Ważne też jest pisać ss .. pingujcie jak powalenie :P że nie ma kogoś na linii , co z tego że to spam ? przynajmniej koleś np. z mida wie co się dzieje.

Ja tam najbardziej lubie 3vs3 mogliby trochę poprawić bo tam nie zależnie prawie kim grasz , każdy jest mocny :> na 5vs5 jest troche inaczej.

a solo topa może przegrałem tylko kilka razy , ale jak przegrywacie linie .. to farmić a nie próbować zabić przeciwnika i padać :P.

Ostatnio się zawiodłem na kilku ludziach z znajomych bo napisali że farma jest aż tak nie potrzebna ;) po grze wyszedłem z lola i pomyślałem że to jest bez sensu... jeżeli ktoś na 30lvl 300-400 wygranych lub więcej albo nawet mniej , twierdzi że farma jest nie potrzebna , to nigdy nie wygra rankeda.

Kille niby ważne ? nabijesz przeciwnikowi 0/5 i już praktycznie prawie nic za niego nie masz:> a teraz pomyślcie jak ten przeciwnik ma np. 50 farmy więcej + zdobędzie jakimś cudem w TF z 3kille i już przegrywacie:P.

Ważne też jest żeby w późniejszych fazach gry bić każdego mooba(miniona) które się spotka :P i jest okazja .. a nie ich mijać.

Raz miałem taką gre , z tym co twierdził że farma jest nie potrzebna aż tak :> , 3vs3 ktoś picknął sobie caitlyn i blitz na bot a na top był darius ... ks ult :P

Caitlyn nie atakowała tylko sobie farmiła ;) gg , team fight - najwięcej robiłem = focus na mnie :P + ks darius ult , 3 trupy.

Wiem dariusa łatwo kontrolować np. takim adc :> ale nie z osobą co nie potrafi farmić :P.

Każdy się powinien nauczyć farmić , polecam gra niestandardowa samemu bez botów albo vs 1 bot i leciec na linie pustą i po prostu uczyć się last hitować , jeżeli ogarniecie to szybko to gg a jeżeli któś ma dopiero 10-15lvl i ogarnie farme :> wygra praktycznie każdą gre.

Sorki za spam w ogóle dziwne że ktoś przeczytał mój wcześniejszy post :P dzięki ;).

Dodam jeszcze że widziałem teamy rankedowe 20 win / 0 lose :> świadczy to o tym że jak się dogadacie , wygracie więcej.

Jak się kłócicie to raczej nie , nerwy to najgorsze co może być.

a akurat w lolu trochę skupić się trzeba , chyba że ktoś gra tak sobie czyli trole i nooby :P.

Czasami mam ochote jakoś czat wyłączyć :D pamiętam kiedyś w grach MMO , były kłótnie Polacy vs Anglicy jak już wchodziły słowa takie jak ty kurwo itd leciały bany i nie ważne czy płaciłeś na gre 100 euro czy nic , wszyscy dostali po banie na ileś :> nie kiedy się dostawało na czat bana na np. 10000 minut :P i popisane , a teraz np. taki lol ... prawie 0 zasad.

Nie powiem też czasem coś napisze ;) żeby ktoś się zamknął albo coś bo report za flame itd .. ale bez przesady :P nie którzy są chyba chorzy , może przydałoby się leczenie psychiczne , też ide nie długo do psychiatry :D dla własnego dobra , za bardzo ludzie mi na nerwy działają :> ale i tak jestem spokojny jak na nerwowego człowieka. Dobra dość spamu.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Wez wypierdalaj z tym tematem, przegrywasz bo grać nie potrafisz, ale trudno... jak masz problem to pograj w tetrisa, a nie grasz jak jakaś pizda, co ma problem, że mu się trolle trafiają

PS. czyżbym czekał na %?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jeśli trafiasz na trolli,afk i narzekasz na to to po co grasz w takim razie rankedy? Nie graj nikt Cię do tego nie zmusza, to że trafiłeś na takich ludzi to jest tylko Twoja wina że chciałeś grać rankeda.. A co do Twojej wypowiedzi "mam 14 pentakillów i co ja niby słaby jestem?" To w takim razie kolego jak ja bym miał powiedzmy 100 pentakillów to oznacza że mógłbym grać z takimi sławami z "topki" jak Chaox,TheOddOne,PhantomLord itd. ? NIE.. A więc podsumowywując, jeśli nadal masz takie samo podejście jakie miałeś do tego to nawet nie graj rankedów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...