Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Naprawa statusów

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Błąd do dzisiaj nie naprawiony, dodatkowo status bardzo długo sie dodaje

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

A niech sobie jest, status i tak zostaje dodany.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Związku z tym że problem nadal występuje, a sugestia odeszła w niepamięć, pozwolę dać refresha.

Można by to w końcu naprawić...

Zgadzam się, ale mimo wszystko są ważniejsze rzeczy do naprawy np. Drive Error. Ten błąd ze statusami to tylko okienko, bo same statusy działają. ;)

Opublikowano

Zgadzam się, ale mimo wszystko są ważniejsze rzeczy do naprawy np. Drive Error. Ten błąd ze statusami to tylko okienko, bo same statusy działają. ;)

Wiem że są ważniejsze rzeczy ale ta sugestia leży 4 miesiące więc warto przypomnieć kierzkowi, aby naprawił jak by znalazł czas

Opublikowano

Zastanów się czy w ogóle ta osoba, którą wymieniłeś to zrobi. Sądzę, że ważniejszy będzie kanał yt / LoL ;)
Właśnie np statusy pokazują jego efektywność :)

1334497071-U17330.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Naprawimy Naprawimy tylko musicie poczekać z 2 lata : )

Śmiech śmiechem, ale to nie żarty. Wkurwia mnie to i tyle, możecie zawołać kierzka żeby to naprawił? Boli go strata jego cennego czasu, który marnuje na majngówno, a forum stoi na bugach. Elo

Nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, jak napisałam w poprzedniej sugestii - błąd jest znany i zostanie naprawiony, ale w pierwszej kolejności trwają pracę nad usunięciem poważniejszych usterek (np. Driver Error'ów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...