Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] emulator

kaka13123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy w poprawnym dziale napisalem , ale nie umialem znalezc lepszego.

Więc tak sciagnalem obie emulator PS2 (PCSX2 1.0.0 (r5350)) no i wlaczam wszystko cacy pad z xboxa extra skonfigurowany , wlaczam gre mam 60FPS , ale gdy juz zaczynam grac spada do 28 i skacze do 30 . szukalem ale nic nie umiałem znalezc

moj laptop :

-> karta graficzna : GeForce GT 630M

-> procek : i3 4x2.30GHz

-> ram : 8gb

-> windows 7 (64 bit)

-> firma lenovo

-> kontroler z xboxa

wersja emulatora ->PCSX2 1.0.0 (r5350 .

na moje amatorsie oko to wyglada na to ze jakos przyspieszyc czy cos.

P.S

sciagnalem dragon bala to scinal , sciagnalem fife street2 to chodzi powoli bardzo powoli ze sie nie da grac.

Opublikowano

Sprawdź na innych pluginach, jest tego masa w sieci

Dodatkowo wyślę Ci na PW stronkę do innego forum gdzie się udzielałem w sprawie emulacji, trochę czytania będzie bo niektóre gry potrzebują innego configu

Najczęściej stosowałem ten z 5 strony z gry Mortal Kombat ale to bardziej do bijatyk było bo tylko te gry najczęściej emulowałem

Powinieneś coś dla siebie wybrać zwłaszcza, że ludzie tam się na tym znają ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Witam, nie wiem czy w poprawnym dziale napisalem , ale nie umialem znalezc lepszego.

Więc tak sciagnalem obie emulator PS2 (PCSX2 1.0.0 (r5350)) no i wlaczam wszystko cacy pad z xboxa extra skonfigurowany , wlaczam gre mam 60FPS , ale gdy juz zaczynam grac spada do 28 i skacze do 30 . szukalem ale nic nie umiałem znalezc

moj laptop :

-> karta graficzna : GeForce GT 630M

-> procek : i3 4x2.30GHz

-> ram : 8gb

-> windows 7 (64 bit)

-> firma lenovo

-> kontroler z xboxa

wersja emulatora ->PCSX2 1.0.0 (r5350 .

na moje amatorsie oko to wyglada na to ze jakos przyspieszyc czy cos.

P.S

sciagnalem dragon bala to scinal , sciagnalem fife street2 to chodzi powoli bardzo powoli ze sie nie da grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...