Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Od 35lvl do 60lvl

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,to jest 2 czesc mojej serii opowiadajacej co i gdzie robic na PL i na jakim lvl ^^

Zanim zaczniecie to czytac zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/869561-tutod-1lvl-do-35lvl/

Dzisiaj napisze co robic od 35lvl do 60lvl.

Na 35lvl jesli robiliscie wedlug mojego wczesniejszego poradnika macie z 4k pu.

Teraz wersja dla biedakow:

Idziecie na sfinksy i bijecie do 38.

Na 38lvl wyuczacie sie skilla atakujacego i mozecie wybrac miedzy:

A: Expienie na sf do 44lvl

B: isc od razu do tomb i expic z kims innym,kto ma lvl pomiedzy 38 a 53 (mniejszy sie nie oplaca bo nic nie bedzie robil mobom i Wy all bedziecie robic).

Ja bym wybral A,bo mozna zbierac zbroje ktore dropia i sellac u npc,ale co kto woli :)

Jak juz mamy 44lvl wykupujemy 2 skill atakujacy u mistrza.

Na 44lvl jesli wybraliscie A mozecie isc do tomb i probowac ubijac skrzeki solo.

Na 50lvl Wasze szkolenie dobiega konca,i dostaje tytul podroznika (nie pamietam jakiego xD).

Do 60lvl expimy w tomb.

Wersja dla bogatych:

Expicie do 38lvl byle gdzie,i od 38lvl placicie zeby Wam ktos pozerowal w tomb do 60lvl.

Opublikowano

Witam wszystkich,to jest 2 czesc mojej serii opowiadajacej co i gdzie robic na PL i na jakim lvl ^^

Zanim zaczniecie to czytac zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/869561-tutod-1lvl-do-35lvl/

Dzisiaj napisze co robic od 35lvl do 60lvl.

Na 35lvl jesli robiliscie wedlug mojego wczesniejszego poradnika macie z 4k pu.

Teraz wersja dla biedakow:

Idziecie na sfinksy i bijecie do 38.

Na 38lvl wyuczacie sie skilla atakujacego i mozecie wybrac miedzy:

A: Expienie na sf do 44lvl

B: isc od razu do tomb i expic z kims innym,kto ma lvl pomiedzy 38 a 53 (mniejszy sie nie oplaca bo nic nie bedzie robil mobom i Wy all bedziecie robic).

Ja bym wybral A,bo mozna zbierac zbroje ktore dropia i sellac u npc,ale co kto woli :)

Jak juz mamy 44lvl wykupujemy 2 skill atakujacy u mistrza.

Na 44lvl jesli wybraliscie A mozecie isc do tomb i probowac ubijac skrzeki solo.

Na 50lvl Wasze szkolenie dobiega konca,i dostaje tytul podroznika (nie pamietam jakiego xD).

Do 60lvl expimy w tomb.

Wersja dla bogatych:

Expicie do 38lvl byle gdzie,i od 38lvl placicie zeby Wam ktos pozerowal w tomb do 60lvl.

poradnik bez sensu o,O

Opublikowano

60 lvl bez koxu szybciej wbijemy w alvitar niż w tomb.Wystarczy robić pierwszą salkę,ewentualnie drugą jak starczy buffów końskich,a potem wychodzimy,wchodzimy i tak w kółko.Nie wiem od jakiego lvla jest to zadanie,ale 50 pu za nie jest i można expić i dofarmiać jednocześnie.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś ma zaopatrzenie na dobrego peta walczącego, można dać, żeby sam atakował w alvitar, a my wracamy na 'bezpieczny MPCforum', czyli tam, gdzie nas nie będą bić mobki. Pet zabije pająki, a my dostaniemy % i lvl :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jeśli ktoś ma zaopatrzenie na dobrego peta walczącego, można dać, żeby sam atakował w alvitar, a my wracamy na 'bezpieczny MPCforum', czyli tam, gdzie nas nie będą bić mobki. Pet zabije pająki, a my dostaniemy % i lvl :D

Za dużo pająków, nawet pet 3 evo padnie po max minucie.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Za dużo pająków, nawet pet 3 evo padnie po max minucie.

Nie ma wzmianki o levelu peta. Pająki mają 65lvl o ile dobrze pamiętam, więc co jeśli pet ma większy lvl niż one? Wtedy będą missowały. A nawet na pl jest dużo osób, które mają takie pety. :)

Opublikowano

Nie ma wzmianki o levelu peta. Pająki mają 65lvl o ile dobrze pamiętam, więc co jeśli pet ma większy lvl niż one? Wtedy będą missowały. A nawet na pl jest dużo osób, które mają takie pety. :)

Jeśli miś ( <3 ) ma 3 evo 90 lvl to normalne że da rade, ale żeby mieć takiego peta trzeba wydać w chuy kasy za którą można kupić sobie już zbroje i broń +17 xD.

Więc wątpie żeby do expienia na 60lvl był potrzebny taki wydatek.

Opublikowano

Jeśli miś ( <3 ) ma 3 evo 90 lvl to normalne że da rade, ale żeby mieć takiego peta trzeba wydać w chuy kasy za którą można kupić sobie już zbroje i broń +17 xD.

Więc wątpie żeby do expienia na 60lvl był potrzebny taki wydatek.

jaki 90lvl pet xD 30starczy i niewiem na jaki lvl zbroje kupicie +17 za jakies 1kkk+ xD chyba ze umiecie handlowac tak jak ja to sprzedacie byle jakiego legwana za 2.5kkk

Opublikowano

jaki 90lvl pet xD 30starczy i niewiem na jaki lvl zbroje kupicie +17 za jakies 1kkk+ xD chyba ze umiecie handlowac tak jak ja to sprzedacie byle jakiego legwana za 2.5kkk

Ciekawie na jakim serwie, na PL napewno nie...

Opublikowano

Ciekawie na jakim serwie, na PL napewno nie...

sory ja swojego legwana sprzedalem za 2.5kkk a dalem 1.3kkk za niego a co do axpa w alvitar to sie da! sam expilem nawet z najgorszym zwierzakiem tz puma i dawala rade wiec niepierniczcie ze sie nieda jak was nawt kilka kk niestac xD

Opublikowano

sory ja swojego legwana sprzedalem za 2.5kkk a dalem 1.3kkk za niego a co do axpa w alvitar to sie da! sam expilem nawet z najgorszym zwierzakiem tz puma i dawala rade wiec niepierniczcie ze sie nieda jak was nawt kilka kk niestac xD

Przypominam że mam 115lvl i 10k cashu na koncie.

@top ciekawe skoro legwany chodzą po 500kk ._.

Opublikowano

hehe no jesli uwazasz sie za najlepszego bo wydales troche kasy to oby tak dalaj a lvl masz no no beznadziejny przypominam ze teraz do 130lvl leci pieknie

top to fajnie ja kupilem zielonego za 400kk a sprzedalem za kilka perfektow troche kk i kosy 97+14 103+15 121+14 wiec sies cicho z tymi 10k cashu kozaku a lvl masz po byku!

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Tut napisany bez sensu i nie przejrzyście ... Nikt kto gra pierwszy raz nie polapie sie o co Ci chodzi ,nie lepiej byłoby napisać tuta na spokojnie a nie nakurwiajac wegorza ? ;)

• Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] Od 35lvl do 60lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...