Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szkoła

kartik231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jestem chory i mam wybor w czwartek mam kartkowke z religi a w piatek kartkowke z fizyki isc do szkoly i je napisac czy po prostu zostac w domu i napisać pozniej?Co byście zrobili na moim miejscu?

Opublikowano

Skoro jesteś chory, to przecież nie stanowi problemu napisać kartkówki kiedyś .

Z tego co wiem, masz 2 tygodnie od momentu, kiedy pisała klasa

ps. rozwaliła mnie kartkówka z religii xD

9368_gold.png

Opublikowano

Czym Ty się przejmujesz??? Kartkówką z religi ??? loool wtf na ajpi???

Olej to, w poniedziałek przyjdziesz i zaliczysz all w nastepnym tygodniu.

To jest poczatek drugiego pół rocza wiec nie ma sie czego bac

Weteran
Opublikowano

Zależy jak chory, jak lekko, to radziłbym Ci zajść tylko na tą lekcje z fizy i napisać tą kartkówkę, żeby nie być do tyłu.

Kartkówka z religii? Bitch please :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jak umiesz to idz, chyba ze nie niezdolisz

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Ściągi sobie zrób na religii nie jest trudno, trudniej jest z fizyką ale da się ją ogarnąć.

jak nie napiszesz kartkówki to raczej będą Cię pytali na środku także lepiej iść i próbować napisać.

Opublikowano

Wy nie macie kartkówek z religii? :O

Zostań w domu i ucz się na inny termin :)

Ty masz w ogóle w szkole religię? o.O Szkoła to podstawa i kiedyś za nią zatęsknisz. Edukuj się i staraj, abyś potem nie skończył na bruku z brakiem wykształcenia (i nie mów sobie 'co tam, jedna kartkówka', bo się wciągniesz i będzie opuszczanie jednego sprawdzianu na miesiąc, potem więcej i więcej).

Opublikowano

Ty masz w ogóle w szkole religię? o.O Szkoła to podstawa i kiedyś za nią zatęsknisz. Edukuj się i staraj, abyś potem nie skończył na bruku z brakiem wykształcenia (i nie mów sobie 'co tam, jedna kartkówka', bo się wciągniesz i będzie opuszczanie jednego sprawdzianu na miesiąc, potem więcej i więcej).

Szkola to marnowanie czasu, chodz tak zeby zdac.

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

Szkola to marnowanie czasu, chodz tak zeby zdac.

Dokładnie.

Pokończycie szkoły i sami zobaczycie ze to wam sie nie przyda ; ]

Opublikowano

^^

Coś w tym jest... Rób tak samo w 3 gim to na pewno dostaniesz się do technikum ^...

A nawet gdyby to w technikum na takim 'systemie' nie dojedziesz do 2 klasy :)

@Top

Tak jak mówią, zależy od tego jak bardzo jesteś chory

#

Z początku myślałem, że to troll, ale doczytałem o fizyce ;d

@

Może w tym kraju się nie przyda, ale za granicą ... ^

Opublikowano

Zostań w domu... Jak pójdziesz chory, będziesz się źle czuł to i tak dostaniesz 1 bo się nie będziesz mógł skupić.. 2 kartkówki napisać to praktycznie nic.. Zostaniesz najwyżej w przyszłym tygodniu po lekcji 15 minut i napiszesz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeśli będziesz się źle czuł to olej tą kartkówkę z religi i fizyki, możesz też nie iść na kartkówkę z fizyki i potem spytać się kolegów o pytania :) Możesz także pójść tylko na te dwie kartkówki a potem odrazu do domu :)

Opublikowano

Przyjdź na te pojedyncze lekcje, bo zdrowie jest ważne. Jeżeli nic nie umiesz i się boisz to nie rób sobie problemu & zostań w domu, wtedy jeszcze bardziej się nie rozchorujesz.

I tak jak user wyżej napisał - możesz spytać się kolegów o pytania.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

ja byłem chory przez cały tydzień , a co dzień miałem sprawdziany , kartkówki , pytania itp. ale wolałem iść , bo i tak od tego nie ucieknę , a bym tylko stracił tematy , i nie nauczył się na następne sprawdziany :)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...