Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić z tym kontem?

ozimczak13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam konto na DO Pl1 o to screeny :

1 konfa

Nyk.png

2konfa

Myk.png

skylab

Lyk.png

Na ss nie widać dobrze laserów ale mam tam 10mp1 1 lf3 4 lf2

Mam zaledwie z 600.000 kredek dziennie i mam teraz nie całe 4000 uri.Pomóżcie mi co mam zrobić żeby szybko rozwinąć to konto!

Jest tam jeszcze 7 flaxów z mp1 na 1 konfie i osłonką słabą na drugiej.Golca zdobyłem fartem za 900.000 kredek o 4 w nocy ^ ^. NIE CHCE WKŁADAĆ W KONTO PIENIĘDZY WIEC KUPNO URI ODPADA JEDYNIE MOZE KREDKI Z ALLEGRO. +++ za pomoc!

Opublikowano

Jeżeli nie używałeś trali kbota, ibota, KOpenStealth i OpenStealth to polecam na k i ibocie powinienes tym kontem wycisnąć jakies 50k uri a open. zrobisz jakieś wrota ;) i w sumie może zrobisz z 10 lf-3

killalllogo.jpg

Opublikowano

no to troszke bez sensu na tego golca sie meczyles;d ot podstawowy blad amatora;d golca sie kupuje przy ok 15 lf3 dopiero , wczesniej sie to mija z celem i to bardzo;d z takim wyposarzeniem na 1 gali leonkiem bedziesz mial wiecej dmg niz tym golcem

ale jak juz masz to na mapie x3 swojej firmu na wszystkim oprocz devo i lataj jak najdluzej sie da imdluzej tym wiecej uri;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jak nie chcesz wkładać kasy do BP to zainwstuj w bota dorób się leonka potem LF3 osłony BO2 napędy najlesze i irysy 5 kup za urke a reszte na chandlu :)

Opublikowano

wiesz mialem vege przedtem i cały czas na vege moge zmienic bo wilicytowalem se za 10k, ale czy sie opyla zmienic?

wiesz ja to konto mam od 2009 i wtedy miec golca to bylo cos i zawsze chcialem az wkoncu wylicytowalem ;p

Opublikowano

heh jak widac troszke sie pozmienialo;d golec dobry ale jakmasz lepsze wyposarzenie;d a to juz zostaw golca nie bierz vegi bo z twoim wyposarzeniem nie bedzie roznicy

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Jak nie chcesz wkładać kasy do BP to zainwstuj w bota dorób się leonka potem LF3 osłony BO2 napędy najlesze i irysy 5 kup za urke a reszte na chandlu :)

Max 4 irki, nawet powiedziałbym że 3 bo dalej to marnotrastwo uri. Na CHandlu xD

to lepiej leonka czy vege moze?

a czyli sie ni opyla ;/

a którą konfą leciec bo chcialem kompa na bocie zostawic na noc ;p

Na bocie z takim wyposażeniem lataj full speed. I zapomnij o kupnie z allegro, teraz leci za to perm za permem.

7yo9.png

Opublikowano

Max 4 irki, nawet powiedziałbym że 3 bo dalej to marnotrastwo uri. Na CHandlu xD

Na bocie z takim wyposażeniem lataj full speed. I zapomnij o kupnie z allegro, teraz leci za to perm za permem.

haha a kto ci takich glupot naopowiadal?:D zaden perm za prermem nie leci;d generalnie juz bp malo kiedy banuje juz chyba doszli do wniosku ze jak pobanuja boty to nie zostanie juz zaden gracz;d

Więcej info na priv.

Opublikowano

@UP BP Zdają sobie z tego sprawe że jak zbanują bota to zrobi sobie konto na nowo więc nie ma sensu.

#EDIT# Była jakaś cofa?? Że nie było Edita ze wczoraj O_o

Opublikowano

Kup sobie bota. Najlepiej PBDO, zarob na leonka i go kup, jak masz 6lvl na flaxach to je sprzedaj i kup 4. TYLKO I WYLACZNIE 4. Dalej juz latwo, puszczasz bota na x-2 wbijasz 6 lvl flakom i je sprzedajesz :). Za kredki w nocy licytuj irka a za urke kupuj lf3. Jak bedziesz.miec 4 irki i strzelal na niebiesko wyslij go na x-3 :).

Opublikowano

Kup sobie bota. Najlepiej PBDO, zarob na leonka i go kup, jak masz 6lvl na flaxach to je sprzedaj i kup 4. TYLKO I WYLACZNIE 4. Dalej juz latwo, puszczasz bota na x-2 wbijasz 6 lvl flakom i je sprzedajesz :). Za kredki w nocy licytuj irka a za urke kupuj lf3. Jak bedziesz.miec 4 irki i strzelal na niebiesko wyslij go na x-3 :).

chyba tylko i wylacznie 5;d ten piaty flax duzo kasy nie da ale zawsze cos:) no i wiecej oslon/laserow mamy przy sobie

Więcej info na priv.

Opublikowano

haha a kto ci takich glupot naopowiadal? :D zaden perm za prermem nie leci;d generalnie juz bp malo kiedy banuje juz chyba doszli do wniosku ze jak pobanuja boty to nie zostanie juz zaden gracz;d

Lecą permy na nowe konta na nowych serwerach i na stare konta z nagłym wzrostem kredek.

7yo9.png

Opublikowano

to moze jakis bug na kredki jest;d ? a poza tym skad masz takie info?

Więcej info na priv.

Opublikowano

Witam mam konto na DO Pl1 o to screeny :

1 konfa

Nyk.png

2konfa

Myk.png

skylab

Lyk.png

Na ss nie widać dobrze laserów ale mam tam 10mp1 1 lf3 4 lf2

Mam zaledwie z 600.000 kredek dziennie i mam teraz nie całe 4000 uri.Pomóżcie mi co mam zrobić żeby szybko rozwinąć to konto!

Jest tam jeszcze 7 flaxów z mp1 na 1 konfie i osłonką słabą na drugiej.Golca zdobyłem fartem za 900.000 kredek o 4 w nocy ^ ^. NIE CHCE WKŁADAĆ W KONTO PIENIĘDZY WIEC KUPNO URI ODPADA JEDYNIE MOZE KREDKI Z ALLEGRO. +++ za pomoc!

Pozwól że ci wyjaśnię z własnej autopsji .

Kup sobie bota u kogo tam chcesz ale kogoś zaufanego (Kbot'a) I zakup sobie na sam początek cpu kupujące ammo i naprawiające drony

Ustaw go na 1-2 i niech bije Lordakie i Straunery , i najważniejsze nie patrz że tam dużo botów , wiem że to wygląda że wgl nie dadzą zaznaczyć aliena . Ale i twój bocik w końcu ubije tego straunera czy lordakie . Aha i za zdobyte uri kupuj najlepsze napędy . Zobaczysz że po 2 tyg bocenia będą efekty.

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

to moze jakis bug na kredki jest;d ? a poza tym skad masz takie info?

a) Bo kupiłem na stare konto z którym nic nie robiłem 2mld kredek, i error calm down.

B) Bo nawet tutaj było wiele tematów o tym.

c) Od innych graczy z różnych serwów.

7yo9.png

Opublikowano

no tak liczylbym 1 max 2 tys uridium na godzine mnie niz tysiac raczej nie bedzie ok 1500 mysle bedzie

Więcej info na priv.

Opublikowano

a jak puszcze go na 1-3 na całą noc czyli tak z 8 godz i tak przez 1-2 tygodnie to duzo sie uzbiera?

Ale na tydzień bez licki czy z licką? Po pierwsze wątpie żeby tyle chodził, aktualizacja ci się może wtrynić, po drugie te boty się czasem zawieszają i jak ci się zawiesi po np. 25 h to z dłuższego triala nici. Jeśli masz licke dokupuj na bieżąco lf3, i uzbiera wiecej. Z takim wyposażeniem wątpie szczerze w więcej niż 1-1,2 k/h

7yo9.png

Opublikowano

Dobra.. zaczne Ci opisywać wszystko po kolei..

Zacznij bocić ibotem.

profibot.net

Kompa najlepiej zostaw na 24h żeby chodził, bo zapewne nie wiesz jeszcze co to vps.

Z tego faktu polecam ibota, ponieważ nie zacina się teraz jak kbot, czyli co się z tym wiążę ? Więcej zarobi.

Po 24h pobierz Kbota..

http://www.kbotik.com/

Nim też jedź pełne 24h.. najlepiej więcej troszke :)..

Poleciłem Ci najpierw te boty, bo gdy byś od razu zaczął jechać openem i kopenem na palladium, to bys nie ogarnął anhilka ...

Zawsze to 4-5 lf3 więcej.

Potem już pobierasz opena i kopena, jak juz wspomniałem, masz je na tych stronkach które wysłałem wyżej.

Opublikowano

chyba tylko i wylacznie 5;d ten piaty flax duzo kasy nie da ale zawsze cos:) no i wiecej oslon/laserow mamy przy sobie

Nie oplaca sie 5 flax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...