Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nasz mały dział LC

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ależ Wy ambitni ;)

@topic

Może powtórzyć konkurs na najpiękniejszy skrin? Mam smoka.

Przynajmniej się staramy... Nie będzie powtórki konkursu na najlepszy screen. ;x Mam inną koncepcję.

Opublikowano

Dokładnie. Mogę się tym zająć, ale przydałaby się pomoc. Montażem też. ;x

Mogę pomóc. :P Co do montażu, znajdzie się ktoś. Możesz zdjąć przykładowo % warna za pomoc tej osobie. Od czego są osoby w MMT? :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

MMT to inna bajka. Właśnie. Mam pomysł na połączenie przyjemnego z pożytecznym. :)

Nie miałam na myśli, że MMT to nagra, tylko ktoś z MMT zmontuje. :P

Opublikowano

Nie miałam na myśli, że MMT to nagra, tylko ktoś z MMT zmontuje. :P

Ja wiem. :) Ale oni mają kupę swojej roboty i wątpię, że zechcą zmontować coś dla nas. :P Że w ogóle czas znajdą. ;f

Opublikowano

Ja wiem. :) Ale oni mają kupę swojej roboty i wątpię, że zechcą zmontować coś dla nas. :P Że w ogóle czas znajdą. ;f

Myślę, że jeden filmik ich nie zbawi. Poprosimy ładnie. Co do tego filmiku, trzeba by znaleźć dobrego privka i na nim nagrać kilka scen. Ładnie zmontować i opisać grę, coś w stylu recenzji oraz kilka podstaw. :P

Opublikowano

Myślę, że jeden filmik ich nie zbawi. Poprosimy ładnie. Co do tego filmiku, trzeba by znaleźć dobrego privka i na nim nagrać kilka scen. Ładnie zmontować i opisać grę, coś w stylu recenzji oraz kilka podstaw. :P

Najlepiej byłoby nagrać coś na serwerze z najnowszymi plikami. MegaLC byłoby dobre.

Opublikowano

Słuchajcie, mam prośbę. Jak będziecie widzieć gdzieś jakieś posty od tego wybitnie mądrego człowieka, jakim jest kochanek, proszę zgłaszajcie to. Nie zawsze wszystko usunę, a nie chcę, żeby jego ''wypowiedzi'' zaśmiecały dział. :)

Opublikowano

Słuchajcie, spróbujemy rozkręcić subforum serwery prywatne. Brzydko wygląda takie puste, a można by je wykorzystać do pytań, problemów i dyskusji właśnie na temat Waszych serwerów/serwerów postawionych przez innych. Główny dział pozostałby do pytań ogólnych o grę. Jeżeli nie wypali to wrócimy do starego schematu, ale mam nadzieję, że ta modyfikacja okaże się dobrym posunięciem. ;)

http://www.mpcforum.pl/forum/613-last-chaos-serwery-prywatne/

Jakbyście mieli jakieś uwagi proszę pisać. :)

Ponadto zrobiłam spis najważniejszych tematów z działu: http://www.mpcforum.pl/topic/943830-lista-najwazniejszych-tematow-w-dziale-last-chaos/, ponieważ podpiętych było za wiele tematów na stronie głównej/subforach. Jeżeli czegoś brakuje to proszę napisać, gdyż mogłam coś tam przeoczyć. :P Jakieś sugestie? Propozycje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...