Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nasz mały dział LC

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale po co te 2h jeśli już te 5% dałaś? XDDDD To mi wyjaśnij.

Już wyjaśniam. 5% jest za brak skanu, który powinien być od razu. Dostałeś możliwość dodania skanu i zostawienia pliku na forum, którego wcale nie musiało być.

Opublikowano

Już wyjaśniam. 5% jest za brak skanu, który powinien być od razu. Dostałeś możliwość dodania skanu i zostawienia pliku na forum, którego wcale nie musiało być.

Uwaga OtherWorld!

Łaskawie dostałeś możliwość umieszczenia pliku na forum, chwała za to!

Opublikowano

Uwaga OtherWorld!

Łaskawie dostałeś możliwość umieszczenia pliku na forum, chwała za to!

Możliwość ma zawsze, ale niech stosuje się do regulaminu. :)

Opublikowano

Dokładnie -1 minutke xD

Powiem tak, PheZ chciał, to pomogłem, dostałem 5% za to, trudno, z tym że, więcej już nie pomoge xD Stwierdziłem, ze nie warto, tak jak juz w pw powiedziałem.

Opublikowano

Dokładnie -1 minutke xD

Powiem tak, PheZ chciał, to pomogłem, dostałem 5% za to, trudno, z tym że, więcej już nie pomoge xD Stwierdziłem, ze nie warto, tak jak juz w pw powiedziałem.

To jest tylko 5%. Poza tym... było czytać regulamin. :) W końcu z jakiejś przyczyny one są, bo jakby każdy robił to, co chciał to niezły bałagan by się zrobił.

Opublikowano

A jak zamieszczę zawartość pliku tekstowego, to nie muszę wysyłać skanu? Czy muszę, bo zawirusuję forum? ;)

Bardzo mnie cieszy, że tak olewatorsko do wszystkiego podchodzisz, naprawdę. -,- Myślę, że możesz odpowiedzieć sobie sam na to pytanie.

Arcymistrz
Opublikowano

Ludzie, miałem moderatora i wiem jak to wygląda.

Miyoshi. musi przestrzegać regulamin i wcale nie powinno jej obchodzić, że wy spamujecie tym, że za bardzo. Ona nie może zmienić zasad, tylko admin, a ten regulamin co mamy, jest dobry, bo tępi takich ludzi jak wy, trolli, hejterów.

WIem, że Miyoshi. robi co może, aby dział rozwijał się jak najlepiej, a spamując w dziale i obrażając grę nie pomożecie w rozwoju, a niektórym na tym zależy.

Niestety są też ludzie jak linoskoczek czy IJustWantToDIe, którzy kiedyś pomagali (IJWTD), a teraz obrażają grę, a linoskoczek miał moderatora, ale nie angażował się w rozwijanie działu i poleciał. Miyoshi. jest ich przeciwieństwem, Ona robi co może, aby było nas tutaj jak najwięcej i wszystko działało jak trzeba.

Co do podziału jest to bezsensu zaśmiecać dział starymi serwerami, które padły. Jak ktoś chce posta i mu zależy to poszuka.

Skan musi być do wszystkich plików, które pobieramy bez wyjątków, poza zdjęciami i tekstowymi, ale z tymi drugimi to też nie wiadomo ;)

Opublikowano

Niestety są też ludzie jak linoskoczek czy IJustWantToDIe, którzy kiedyś pomagali (IJWTD), a teraz obrażają grę, a linoskoczek miał moderatora, ale nie angażował się w rozwijanie działu i poleciał.

Nie pierdol, lino sam odszedł, bo mu nudy były.

Skan musi być do wszystkich plików, które pobieramy bez wyjątków, poza zdjęciami i tekstowymi, ale z tymi drugimi to też nie wiadomo ;)

NAPISZE CI TROJANA W .TXT!

iiq77xee0m.jpg

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

a linoskoczek miał moderatora, ale nie angażował się w rozwijanie działu i poleciał.

Dobre!

Wiedziałem, że tak będzie! Na pewno jakbym napisał w rezygnacji, że nie mam czasu na forum i muszę się uczyć, to tak byś nie napisał, a że napisałem, że chcę trollować, to już wychodzą takie rzeczy.

Nie skomentuje, czy Miyo jest lepszą moderatorką, czy nie, ale wiem, że aż tak bardzo się nie czepiałem - może to i gorzej, oceńcie jak chcecie.

Nie powiedziałbym dużo o Jej angażowaniu się w życie działu, napisała kilka tutów, poprawiła regulamin i teraz tylko moderuje zawartość, czasem wklepując pomiędzy posta.

Propo rozwijaniu działu, to gdybyśmy nie "spamowali", "hejtowali", "trollowali" to w dziale nie byłoby 60% postów (mówię o tych nowszych, a nie sprzed 2 lat).

Aha, i propo tępienia "nas", to ciekaw jestem czemu ja i xDayEnd dostajemy multum wiadomości typu: "Pomożesz z serwerem?", "A jak zrobić to i tamto?" - bo na forum nie chcą pisać? Kiedyś nawet ktoś w wiadomości napisał: "nie będę pisał na forum bo moderator od razu zamknie", ale nie pamiętam w której rozmowie to było, więc nie udowodnię. To się nazywa dobra polityka prowadzenia działu, bo jak ktoś wbija i napisze posta, to od razu: 5% za brak skanu, 5% za lekki offtop, 5% za to, że podziękował, bo nie wie o istnieniu przycisku lubie to. Lecz ja to wszystko rozumiem, Miyo nic nie może zrobić, bo jest na smyczy regulaminu globalnego. I szczerze mówiąc, drugi powód dlaczego odszedłem z posady moda, to to, że byłem zmuszony krzywdzić użytkowników "ciężkimi" zasadami, a to nie jest dla mnie. Wolę traktować forum jako miejsce, gdzie można luźno porozmawiać i pośmiać się z moderatora, który stara się ten dział ogarnąć, robiąc z działu miejsce coś na wzór Auschwitz - Birkenau.

Opublikowano

Jedyne co robiłeś ty z padrinem w dziale to beka z userów.

Byliście gównem, a nie moderatorem.

Szkoda, że padrino nie był moderatorem jak ja nim byłem. Gratulujemy temu zorientowanemu panu!

Edit:

Miyo, to jak z tym konkursem, będzie coś?

Opublikowano

Jedyne co robiłeś ty z padrinem w dziale to beka z userów.

Byliście gównem, a nie moderatorem.

Nikt cie nie pytal o zdanie.

Nie pozwalaj sobie,podobno jestes mentorem a sam obrazasz ludzi,zglosze to.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Dobra, ludzie! Wyluzujcie troszkę i posłuchajcie. Może i jestem zbyt surowa i konsekwentna, ale nie chcę, żeby były później pretensje rzędu 'on nie dostał to ja też nie chcę'. Nie twierdzę, że jestem super dobrym moderatorem, bo wciąż się uczę i zapewne jeszcze wiele błędów popełnię. Ale od tego jest ten temat czy PW, żeby takie przypadki konsultować. Moderator od razu zamknie? Jeżeli ktoś nie zna regulaminu bądź nie potrafi się do niego stosować to moderator zamknie.

Rozwój działu... staram się. Ale naprawdę ciężko jest postawić na nogi taki mały skrawek MPC. Nie twierdzę, że uda mi się samej dlatego zwróciłam się do Was o porady.

Szkoda, że padrino nie był moderatorem jak ja nim byłem. Gratulujemy temu zorientowanemu panu!

Edit:

Miyo, to jak z tym konkursem, będzie coś?

Będzie. Dopracowuję szczegóły, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Myślałam o podzieleniu jednego konkursu na dwie kategorie i z każdej kategorii wybrać jednego zwycięzcę.

Opublikowano

Może jakaś ładna prezentacja gry? Lub ciekawy konkurs? :P

Prezentacja gry to dobry pomysł. ;x Trzeba znaleźć serwer i nagrać jakieś dobre ujęcia, które byłyby wizytówką działu.

Opublikowano

Prezentacja gry to dobry pomysł. ;x Trzeba znaleźć serwer i nagrać jakieś dobre ujęcia, które byłyby wizytówką działu.

Na konkurs specjalnie byśmy musieli pobrać kolejnego clienta? Dobrze rozumiem? Aby wziąć udział?

Opublikowano

Na konkurs specjalnie byśmy musieli pobrać kolejnego clienta? Dobrze rozumiem? Aby wziąć udział?

Nie, nie. ;) To jest tylko do jakiejś prezentacji Last Chaos. Do konkursu nic nie będziecie pobierać. :)

Opublikowano

Nie, nie. ;) To jest tylko do jakiejś prezentacji Last Chaos. Do konkursu nic nie będziecie pobierać. :)

Myślałam o takim wielkim poradniku a raczej prezentacji gry. Nie tylko samo video ale także podstawy w krótkim, porządnym tekście z dobrą oprawą graficzną. Tak żeby rozkręcić ten dział i ''przywołać'' potencjalnych graczy.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Myślałam o takim wielkim poradniku a raczej prezentacji gry. Nie tylko samo video ale także podstawy w krótkim, porządnym tekście z dobrą oprawą graficzną. Tak żeby rozkręcić ten dział i ''przywołać'' potencjalnych graczy.

Dokładnie. Mogę się tym zająć, ale przydałaby się pomoc. Montażem też. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...