Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nasz mały dział LC

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zapewne zauważyliście nasz dział jest taki lekko... zdechły. Mało się tu dzieje, a sama gra jest przecież bardzo popularna. Dlatego chciałabym zapytać Was czy macie jakieś pomysły, sugestie bądź propozycje odnośnie tego miejsca na MPC? A może macie wizje jakiś konkursów? Nowe subforum? Jakiś specjalny temat? Forum jest dla Was dlatego wydaje mi się, że my jako opiekuni powinniśmy także Wasze zdanie wziąć pod uwagę.

Temat służy do kulturalnej dyskusji, wymiany poglądów i zdań. Za wszelkie anormalne zachowania będą wyciągane konsekwencje. Proszę, podejdźcie poważnie do tematu, bo końcem końców to Wy z tego korzystacie.

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LoooooL ten dzial zawsze byl malo popularny.Zwykle dzieci w to graja (np. Lino) i jak widza PL mowia ale nuda (tylko dlatego ze nie sa cierpliwi),wiec przenosza sie na WoW czy mt2 czy cos tam.

Moja sugestia jest taka by pokazac ze ta gra jest pro.

Jak?To zadanie dla moderatora,nie moge wszystkiego pisac ;d

Opublikowano

LoooooL ten dzial zawsze byl malo popularny.Zwykle dzieci w to graja (np. Lino) i jak widza PL mowia ale nuda (tylko dlatego ze nie sa cierpliwi),wiec przenosza sie na WoW czy mt2 czy cos tam.

Moja sugestia jest taka by pokazac ze ta gra jest pro.

Zadanie dla moderatora, fakt. Ale właśnie po to założyłam ten temat, żeby każdy użytkownik mógł dodać coś od siebie. Wtedy stworzymy coś wspólnie, z czego każdy będzie zadowolony. ;) Pokazać, że gra jest 'pro' - dobrze. Jakieś filmiki z gry? Może temat, w którym gracze będą zamieszczali swoje video-blogi z poszczególnych serwerów? ;)

Opublikowano

Po prostu nie wiesz jak xD

Bo ten dział jest dla osób pro i dla jednego nupa (Padrina) i tylko pro (i nup Padrino) mają prawo tu pisać. Nie da się nic zrobić z działem, chyba, że będziesz wszędzie go reklamować, a to jest bezsens.

Opublikowano

Po prostu nie wiesz jak xD

Bo ten dział jest dla osób pro i dla jednego nupa (Padrina) i tylko pro (i nup Padrino) mają prawo tu pisać. Nie da się nic zrobić z działem, chyba, że będziesz wszędzie go reklamować, a to jest bezsens.

W gre nie graja ludzie glownie przez to ze siedza w tym dziale oblesne geje (np. Lino) i jak wchodza w rozne tematy widza to co oni pisza i uciekaja z dzialu.Moim zdaniem trzeba dac mu perma i wtedy ten dzial bedzie popularniejszy od mt2.

Mówiłam coś o anormalnych zachowaniach. Nie obrażamy się. Pierwsze upomnienie. Kolejnego nie będzie.

/Miyoshi.

Opublikowano

W gre nie graja ludzie glownie przez to ze siedza w tym dziale oblesne geje (np. Lino) i jak wchodza w rozne tematy widza to co oni pisza i uciekaja z dzialu.

Mówiłam coś o anormalnych zachowaniach. Nie obrażamy się. Pierwsze upomnienie. Kolejnego nie będzie.

/Miyoshi.

Chciałeś chyba napisać o bąkowcach pospolitych (np. Padrino), którzy odstraszają jak widać i słychać w nazwie bąkami rozpowszechniającymi się w różnych temach działu Last Chaos i włąśnie przez to mało osób do niego zagląda, a jeśli zagląda, to na chwilę i więcej nie wracają.

@topic

Fajny to byłby konkurs teh no... noooo... NA NAJPIĘKNIEJSZY SKRINSZOT!

Opublikowano

mnie od tego forum odpychali idioci którzy poczytali na epvp tematy w stylu "jak zrobić własny prywatny serwer" i myślą że to czyni ich wielkimi developerami.
zbędne są także kłótnie i wyzwiska ale może "za stary na to jestem".

konkurs raczej zbędny, głupio na forum cheatów do gier multiplayer robić konkurs na obrazki, a w konkursie na cheaty by udział wzięły 2 osoby na krzyż...

/M.

Opublikowano

LoooooL ten dzial zawsze byl malo popularny.Zwykle dzieci w to graja (np. Lino)

Beka xD

mnie od tego forum odpychali idioci którzy poczytali na epvp tematy w stylu "jak zrobić własny prywatny serwer" i myślą że to czyni ich wielkimi developerami.

Kogo masz na myśli ?. ^_^

░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░
░░░░░.░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░.░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░.░░░
░░░.░░░░░░▄..▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░.░░
░▄▀▒▄▄▄▒░.▀▀▀▀▄▄.░░░..▄▄.░░░░.░
.░▒.▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░.░░░▒▒▒▒▒░.
.░▒.░.▀▄▄░░░░░.▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒.
░.░▀▄░.▄░.▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░.░░.░
░░.░░░▀▄▀.▄▄░.▀▀▀▄▄▄▄▀▀.▀..░.░░
░░░.░░░░..░░▀.▄▄▄.▄▄.▄....░.░░░
░░░░.░░░░▀▀▄░.░░░.░.▀......░.░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄.▄.▄.▄.▄▀░░.░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░.░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░.░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░.░░

http://trolled.fwl.pl/9.php

Opublikowano

Nie dawno dostałem prośbę o rady w rozwoju działu, może i tu się przydadzą :)

Siemanko ;)

Na wstępnie chciałbym Ci powiedzieć, że nie zawsze się to udaje... Prawdę mówiąc trzeba mieć też odrobinę szczęścia.

Po pierwsze musisz wykazać się doświadczeniem i dojrzałością. Musisz nauczyć się dogadywać z użytkownikami.

Przede wszystkim być dla nich autorytetem.

Na wstępie jeśli nie ma ludzi w dziale można zachęcić ich konkursem, który ukaże grę z dobrej strony, lecz nie będzie od razu potrzeby instalowania jej. To może zniechęcić do konkursu.

Np. w Smite zrobić karykaturę którejś z postaci ( taki przykład). Nikt nie będzie musiał wchodzić do gry, aczkolwiek przejrzy jakie są postacie, ich skille. Być może zaciekawi go to.

Drugi konkurs już będzie wymagał wejścia do gry. Coś tam zawsze się wymyśli, czy to jakiś najlepszy screen, filmik, etc.

Przyda się na pewno konkurs na najlepszy poradnik, to właśnie one przyciągają ludzi do działu. Dobrym pomysłem też prezentacja cheatów ( jeżeli takowe są)

Oczywiście konkursy to nie wszystko...

Sam nie rozkręcisz działu, potrzebujesz do tego stałych, zaangażowanych użytkowników.

Trzeba ich do pracy zachęcić.

Może przedstawię Ci mój temat, który bardzo mi pomógł w rozwoju działu.

http://www.mpcforum....cja-reanimacja/ Przeczytaj cały włącznie z odpowiedziami.

Pamiętaj, że nic od razu nie przyjdzie samo. Na efekty często trzeba czekać.

Nic mi już więcej nie zostaje jak życzyć Ci powodzenia!

Jeśli będę mógł jeszcze jakoś pomóc, pisz ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jak zamierzasz reanimować dział szukaniem nowych graczy to powodzenia Ci życzę. Pełno osób gra w lc, ale note za glada tutaj i to jest problem.

Przecież to nowi zadają najwięcej pytań, to dzięki nim to wszystko się rozwija.

A w WoW gra mało ludzi ? :huh:

Więcej niż w LC

Opublikowano

Więcej niż w LC

Nie porównuj plebsa ( WoW'a ) do szlachty ( LC ).

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Zawsze moge zrobic bota na PL co bedzie spamowal mpcforum.pl,ale po ip moga zobaczyc moje glowne konto :c

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

zjebalem sie na rozowo spadajac na krzeselko slyszac ta «tom» informacyje :»

Ostatnio wzięła jedna.

o mnie mowa <3
Opublikowano

Więcej niż w LC

Mogę zalozyc 50 kont i pisac tematy typu: SZUKAM CZITA LC PLOX.

Mamy sporo tutoriali i moze dlatego mniej tematow jest, bo nie ma o co pytać.

Opublikowano

No to zachęcajcie nowych do dyskusji nt. gry

Musimy zakładać tematy do dyskusji. Wychwycić frazy często wyszukiwane w przeglądarce np. Najlepsza postać, etc. I zakładać takie tematy z dyskusja na ten temat.

Polecałem mój temat do przeczytania, jest tam wiele ciekawych rad ;)

Opublikowano

No to zachęcajcie nowych do dyskusji nt. gry

Polecałem mój temat do przeczytania, jest tam wiele ciekawych rad ;)

Jest temat 'najlepsza postać do gry', ale mało osób tam zagląda. Nie wiem czy przez spam, czy przez to, że nie chcą po prostu wyrazić swojego zdania...

Opublikowano

a wiesz z mod tez ma znaczenie?

to jego olewajace zachowanie i nie znanie regulaminu dzialu

aaaaahahahahahhhahahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa

ja pierdole

5% za obraze moderatora??

aahhhhhhhhahhahahahaha

kolejny ElPadzino??

ja pierdole

wtf

o kufa XDDDD

omh

Naucz się używać opcji 'edytuj'. Ostatnie ostrzeżenie. Kolejnego nie będzie.

/M.

Opublikowano

Parasolkę <3

ja pierdole

aahhhhhhhhahhahahahaha

kolejny ElPadzino??

ja pierdole

wtf

o kufa XDDDD

omh

Plóz Jeden.

ónd

663_1_500_The-Japierdole.jpg

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

ja pierdole

aahhhhhhhhahhahahahaha

kolejny ElPadzino??

ja pierdole

wtf

o kufa XDDDD

omh

Naucz się używać opcji 'edytuj'. Ostatnie ostrzeżenie. Kolejnego nie będzie.

/M.

spadaj masz coś do Padrina -.-?

Ciesz się, że Usama nie jest mod'em ..... każdy z Was by miał bana =)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Akurat muszę się po części z Co Za Kid zgodzić, bo moderatorka nie patrzy, za co można dać ostrzeżenie, a za co nie. Nie zna również podstawowych pojęć, które powinna przyswoić w okresie KidModowania, a wina nie leży po stronie opiekuna KidModów tylko jej, bo opiekun naprawę robi dobra robotę.

Jeśli dostałeś warna za tego posta, to powinieneś napisać do15 moderatora globalnego i to wyjaśniać, bo post nie był obraźliwy tylko szczery. Zaraz wyjdzie, że jestem wszystkowiedzacy, ale po prostu takie jest mogę stanowisko w tej sprawie.

Nie podoba mi się również sprawa z dopiskiem M. pod postem, ponieważ nowe osoby (parasolki) mogą nie wiedzieć od kogo jest dopisek tym bardziej z tego powodu, że w regulaminie działu nie ma napisanego nick'u moderatora działu. Powinien to być dopisek, który chociaż w pewnym stopniu uświadamia, kto go napisał, czyli np. Miyo. Wtedy łatwiej się połapać nowym.

Opublikowano

Akurat muszę się po części z Co Za Kid zgodzić, bo moderatorka nie patrzy, za co można dać ostrzeżenie, a za co nie. Nie zna również podstawowych pojęć, które powinna przyswoić w okresie KidModowania, a wina nie leży po stronie opiekuna KidModów tylko jej, bo opiekun naprawę robi dobra robotę.

Jeśli dostałeś warna za tego posta, to powinieneś napisać do15 moderatora globalnego i to wyjaśniać, bo post nie był obraźliwy tylko szczery. Zaraz wyjdzie, że jestem wszystkowiedzacy, ale po prostu takie jest mogę stanowisko w tej sprawie.

Mylisz się. Jeżeli ktoś spamuje na prawo i lewo nie ma ulgi. Komuś, komu zdarza się to rzeczywiście sporadycznie dostaje tylko ostrzeżenia słowne. Nie neguję Twojego stanowiska w tej kwestii, ale Ty lubisz trolling i Ciebie to bawi. Więc nie jesteś zbyt obiektywny. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...