Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Ravia.eu

Disel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety i to nie pomoglo :'( wystepuje ten sam problem, a czy nikt nie podzieli sie ze mna gotowy folderem z gra ? nie chce instalki tylko folder :) beda plusy

Opublikowano

komputer raczej nie :P

procek: i7

8gb ram

karta graficzna: 1gb :)

A odsmiecic kompa ?

Opublikowano

Większej beki z was nie miałem wiecie ? no prócz autora :)

Powiem wam tak, idźcie spać xD

Witam, otoz odpalam patcher serwera Ravia i wszystko ok sie patchuje i wciskam graj i nic sie nie dzieje pomocy !

z gory dziekowka

Teraz tak wejdź do klienta do folderu pack i zobacz czy masz pliczki które podam + powiedz mi ile ważą, ewentualnie podeślij..

Oka więc:

locale_pl.eix

locale_pl.epk

root.eix

root.epk

etc.eix

etc.epk

Jak mówiłem proszę o wagę plików i jeszcze proszę abyś powiedział mi ile waży plik "game.exe" a i jeszcze metin2.bin ile waży, a jeśli nie masz metin2.bin to metin2lient.bin a jeśli wgl nie masz tych pliczków to wiem jedno gdyż autopatcher czy co oni tam mają czyta plik metin2.bin albo metin2client.bin, no chyba że zmienili sobie na game.exe xD

No nic, to raczej tyle na razie, a pomogę na pewno gdyż znam się na klientach.

A co do innych to wiesz co? moja rada, lepiej ich nie słuchać bo jak to zobaczyłem to padłem -.-

Jeszcze jedno, w kliencie masz syserr.txt więc proszę skopiuj tam zawartość co jest i daj tutaj a odczytam Ci gdzie jest błąd :)

Pozdrawiam.

Pobierz i zainstaluj http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framework,Program,Windows,17635.html

I daj znać czy działa.

A Ciebie mi żal.. znowu podajesz ten szit ? -.-

Moja rada, nie znasz się, nie pisz.

Pozdrawiam

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

W kliencie ravii nie ma folderu pack, jest tylko folder "game" w ktorym sa pliki .nwf pozniej sa juz foldery ktore nie maja nic wspolnego z tym, i pliku sysser tez nie ma, w tym folderze "game" jest plik locale_pl itd. tylko ze z rezszerzeniem, NWF

Opublikowano

Aha ? nie chce mi się pobierać aby luknąć na to ;x

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Okej, jakiego antywirusa masz? jeśli avast, kaspersky, avg to weź najlepiej reinstal windowsa ^^ i wywal te nędzne antywirusy..

Ale do czego zmierzam? weź wyłącz antywirusa, przepatchuj jeszcze raz klienta i powinno być gut a i powiedz Ty mi na jakim dysku instalujesz tego metka? jak masz win7 i 2 partycje to polecam Ci wybrać dysk D ;D jeśli na pulpicie to weź skopiuj to na dysk D jeśli masz 2 partycje jeśl 1 to spx i daj proszę znać jakiego antywirusa posiadasz :3

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mialem ten sam problem tylk oze jak uruchamiam game.exe to mi sie gra wlaczala i bylo laczenie z serwerem i nic. I nie zadne antywirusy bo mam AVG i sie dobrzerz sprawuje tylko zrob reinstall i na inna parte mi pomoglo :)

Zrob tak: odinstaluj ravie zainstaluj nawet na pendriva (ja na zewnetrzny dysk zainstalowalem na przenosny) i zaznacz ze uruchom metin2 ravia czy jakos tak po instalacji i bedzie mozna przez pathera uruchamiac tylko pamietaj ze jako admin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...