Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Ravia.eu

Disel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz odpalam patcher serwera Ravia i wszystko ok sie patchuje i wciskam graj i nic sie nie dzieje pomocy !

z gory dziekowka

Opublikowano

to może brakuje Ci jakiegoś sterownika czy coś? net framework czy coś.. nie pamiętam już co było potrzebne dokładnie.

Opublikowano

Pobieralem juz 2 razy, i uruchamialem jako admin i tez nie pomoglo :/

Opublikowano

Strona OFF serwer chyba raczej też, pewnie coś robią z tymi atakami.

tcul.jpg

Opublikowano

ale to nie tylko dziaisja mi nie dziala

ktos wzuci swoj klient dzialajacy ?

Opublikowano

Tak więc... według mnie gdybyś odpalił plik jako proces w menedżeru zadań to, to powinno pomóc. Kiedyś tak miałem, mi pomogło. Ale może być inna przyczyna tego że Ci nie działa serwer.

Opublikowano

Ale jak uruchomic jako proces w menadzerze zadan ?

Ogolnie jak mi sie pstchuje to menarzeze zadan w zakladce procesy jest proces "patcher" i to jest ten od tego patchera, i gdy nacisne graj ten proces sie wylancza

Opublikowano

Żeby uruchomić proces przez menadżer musisz wejść w: menadżer zadań -> zacisnąć "nowe zadanie" (czy jakoś tak, jest to w prawym dolnym rogu) i wpisać nazwę procesu czyli "patcher.exe". ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

niestety i to nie pomoglo, czy moglby ktos wstawic swoj dzialajacy klient gry ?

Opublikowano

Wyłącz antywirusa oraz zaporę systemu i pobierz klienta na nowo. Nadal trzymaj wyłączonego antywira, jak i zaporę i zaktualizuj patcherem, a następnie odpal przez game.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...