Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot zawiechy

TheBlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moim problemem jest to ze Kbot zawiesza sie ostatnio dosc często, najczesciej badz zawsze zawiesza sie po zestrzeleniu przez innego gracza, byc moze wynika to z tego iz przy odpaleniu Kbot'a z tego co zauwazylem Kbot CC ma wersje 7.02 kiedy Kbot ma wersje 7.03.

Opublikowano

a ja teraz nie mogę odpalić checking licence .... i stoi..

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Też mam podobny problem, kliknięcie na mapę pomogło, no ale tak żeby naprawić to trzeba być przed kompem :\

Opublikowano

według moich wyliczeń bot na 9 godzin stał bezużytecznie 1h, więc zapewne ja dużo razy padłem, po każdym dedzie nie kilka sek dłużęj lecz minutę,dwie, ale grunt, że jakokś się łączy...

Opublikowano

Hmm ja to puszczam normalnie na komputerze, no a internet mam 4,5 mb (niby) ale z tego co widze to jest 2 mb wiec ziomeczki z firmy mi troszke rysają. Do niedawna kiedy moj internet był w normie tez całkiem fajnie dzialalo a teraz.. nie dosc ze pingi to wolno sie pobiera i wogole. A i jeszcze takie pytanie: czy Kbot w jakims stopniu badz procencie kozysta z internetu?

Opublikowano

A zeby nie otwierac nowego tematu, to czy da sie ustawic kbota zeby po zestrzeleniu statku na 1-8 nie lecial do portalu na 1-7 z 1k hp? bo to jest bezsensowna strata kuponow

Opublikowano

A zeby nie otwierac nowego tematu, to czy da sie ustawic kbota zeby po zestrzeleniu statku na 1-8 nie lecial do portalu na 1-7 z 1k hp? bo to jest bezsensowna strata kuponow

Wydaje mi sie że nie, jeżeli nie widzisz takiej opcji. Te boty (Kbot, Ibot) są bardzo proste w obsłudze ale przez to mają bardziej ograniczone możliwości.

7yo9.png

Opublikowano

Kurcze szkoda, no trudno dziekuje wszystkim za odpowiedz, oczywiscie wszyscy ktorzy mi pomogli otrzymaja like:) jesli bym mial jeszcze pytanie to napisze tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...