Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] obniżka cen

Duch106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no normalnie wchodze w zdabadz uridium i mi pisze 15 k uri 10 zł a sms 7,5k uri za 7,38zł idt w zakładce premium premka na miesiac 13 zł na 6 miesiecy 39 a na rok 58 . pakiety kozysci po 23 zł . desingi mam wszystkie po 70 zł . wysłałem dzisiaj kilka sms i działa

Opublikowano

Japierdole!!! :O Premium na rok tańsze niż normalnie na pół człowieku co Ty zrobiłeś? O_o

Jesteś w Klubie TGC?

Opublikowano

PEACE1 nie, nawet chwile po wstawieniu tematu nie widziałem tego u siebie... a jak oni coś robią to na min. kilka godzin nie?

Opublikowano

PEACE1 nie, nawet chwile po wstawieniu tematu nie widziałem tego u siebie... a jak oni coś robią to na min. kilka godzin nie?

Znaczy moje zdanie jest takie na ten temat BP zrobiło zniżkę na 15 minut pewnie dlatego nie wszyscy to zdążyli zobaczyć a na pewno nie zrobili jej w czasie mhh bo więcej osób by kupiło premkę albo rabat zamiast robić przelew na urke lub wysłać parę sms .

Opublikowano

Fake, a wiecie dlaczego ? Jeżeli przedmiot który kosztuje 30 zł przy zniżce kosztowałby np 23 zł , to wszystkie przedmioty które kosztowały te 30 zł by miały taką samą cenę 23 zł a nie jak pokazujesz na screenie , że te same przedmioty za tą samą cenę po rabacie jeden ma inną cenę drugi inną .

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...