Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygoda z tera

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale czlowieku lancer ma normalnego bloka wiec nie wiem o co ci chodzi. zauwaz ze jezeli ktos szuka tanka to nie warriora, tylko lancera.

Opublikowano

a jaka postać ma tu najwiekszy dmg bo zauwazylem ze slayer nawet duzo wali. Chodzi mi o dobre pvp i wojny. Kolega mi powiedzial ze do pvp dobry tez mystic jest ,a na wojny sorc bo ma obszarowe czary. Ja chce postac ktora w jaknajszybciej zada tony dmg i zeby sie nia dobrze expilo

Opublikowano

tony dmg to Sorc i Archer Berserk i Warrior są pol na pol

Berk największy pve burst w grze.

Sorc za nim.

Najpierw gramy, potem głupoty piszemy.

Trolling is a art.

Opublikowano

Kurde. Pobralem to ale jakiś jeszcze patcher mi się pobiera i leci mi 5 mB/s i to jest że mi się pobiera 5mega na sekunde ?

Normalne pobieranie mi szło 300kb/s, a tu jakaś odmiana czy coś? Dodam, że wszystkie pliki pobierają się ponad godzine.

Opublikowano

To ładnie idzie, ale kurde ile to zajmuje? Miałem ponad 30gb wolnego miejsca, doszło do 44% pobierania różnych patchy i aktualizacji i pisze, że miejsca nie ma? Niestety więcej miejsca nie mogę mieć. Co mam zrobić ?

Opublikowano

To jak nie masz miejsca to zwolnij z tego dysku na który pobierasz.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Jeśli podzieli całość na party, zgra, rozpakuje to wtedy będzie działać, wyprzedzając następne pytanie.

Trolling is a art.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...