Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega lagi

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam Net 100Mb/s a lagi w mieście ze aż się płakać chcę

Jest jakiś sposób na złagodzenie chociaż tych lagów???

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Graj na dużej rozdzielczości ekranu , tak jak up zamknij wszystkie programy oraz wyszukiwarki www.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Net masz dobry, ale podaj parametry kompa. Chociaż to też nie do końca może być to, mój kolega ma neta 2mb/s podzielony na 2 kompy, 2gb ramu, procek chyba 2x 2.6Ghz czy jakoś tak, grafikę jakaś Nvidia za 200zł i na kanale handlowym w m1 na 4 metkach nie ma lagów. Może zaśmiecony masz komputer

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Zmień kanał bo pewnie siedzisz na full kanale i jest party 300 sklepików i impreza jeszcze w każdym napisane miecz +5 5 kkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tyle xD

Opublikowano

Graj na całej rozdzielczości to pomaga czasami, także sprawdź w procesach czy nie masz czegoś włączonego np. ts, skype, gg czy inne duperele.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Uzyłem Avanced System Care 6 i uzyneło mi z 10GB śmieci, naprawiło około 1mln błędów xD. Juz nie mam lagów ani minimalnego.

Dzieki all ;D

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...