Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Prywatny serwer NosTale

Nie Mam Neta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gotowych plików nikt nie ma - są takie startowe ale z masą bugow

kiedyś napewno ktoś udostępni i NosTale zrobi się Metinem... jesteś pewien że tego chcesz?

a co do 99nos to oni wykradli pliki a nie stworzyli. jak by sami je wynaleźli priv by jeszcze działał i bez problemu byśmy na nim pykali. a tak to teraz my czekamy na priva a oni siedzą w pace - my to mamy szczęście ;D xD

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Jakby ktoś udostępnił te pliki to by posiedział z 20 lat + kara miliona, więcej?

Gameforge (o ile dobrze pamiętam) poszło na układ z jedną z firm, która stworzyła jeden globalny serwer na ich plikach.

Z tego co wiem muszą oni ciągle płacić jakiś % z zysków.

Opublikowano

Pisałem do supportu o serwer z większym expem a oni kazali mi napisać w propozycjach na forum *ciekawe*

Ale znając polski team to dupa z tego tylko może być

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Napisz a może się uda :) Zresztą jak będzie serwer z większym expem to każdy na niego przejdzie,będą musieli powiększyć levele ,itemków trochę dodać i nosmarket powiększyć.Nikt by nie grał na s1,2,3 tylko na s4 i by był z niego największy dochód, bo nowy serwer od razu nie będzie zapełniony sklepami a więc ktoś musi wydać na market :)

Mój własny kanał na YouTube zapraszam :)

Moje tutki

Opublikowano

nie było by nowego serwera - ewentualnie nowy global.

Raczej nie można tak zrobić że wpakowują coś innego na serwery w tym smamym cl.

Oczywiście ja się nie znam ale jestem pewien że całkiem nowy glob jest możliwy bo zarobki by nie spadły - przeciwnie ( jeśli by nd nadal były płatne ). Przecież gdyby nostale miało priva, nawet takiego bez bonusu w postaci darmowych ND to i tak serwer byłby najbardziej popularny ze wszystkich

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Gdyby powstał priv nostale to pierwsi by się dowiedzieli Polaki (chyba,że by był w chinach ;D) ponieważ każdego praktycznie śledzimy kto robi serwer. I jak by był to by było w fazach co tydzień po 500 nowych osób by szło ,a na globalach były by same 80+ bo wolą nie zostawiać postaci :) ale mogła im się gra znudzić to pewnie by zmienili się na priva.

Ale w sumie mogli by udostępnić kilku osobom i forum np temu żeby jak by ich policja złapała dalej był priv :) a nie z 4 miechy pogramy i możemy powiedzieć nara.

Moje tutki

Opublikowano

Jest obecnie "działający" serwer o nazwie NosLike tylko nie wiem co i jak.
Jeśli chcecie ss macie pod tym linkiem bo jak chce wstawić pisze "Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum." Są też tam sieci hamachi etc. :P

http://bordergame.it/showthread.php?tid=21784

@Down dlatego napisałem w cudzysłowiu bo działać działa poczekam jak będzie on porobie ss i napisz co i jak :P

Opublikowano

Jest obecnie "działający" serwer o nazwie NosLike tylko nie wiem co i jak.

Jeśli chcecie ss macie pod tym linkiem bo jak chce wstawić pisze "Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum." Są też tam sieci hamachi etc. :P

http://bordergame.it/showthread.php?tid=21784

to chyba jest zwykla beta

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Ta 99nos by udostępnił pliki - 30 tysięcy dzieciaków by stawiało serwery (próbowało by)

Twórcy 99nos by mieli jeszcze większe przeje... :)

Nie udostępniać ja macie.. działajcie na własną rękę i próbujcie zrobić serwer :) chyba normalne że 1 , 2 osobie nie da zarobić , a jak już ktoś będzie mieć pliki to wątpię że pójdą za free , ja bym dał komuś pliki za minimum 10000 złoty :) albo nawet i więcej.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ta 99nos by udostępnił pliki - 30 tysięcy dzieciaków by stawiało serwery (próbowało by)

Twórcy 99noc by mieli jeszcze większe przeje... :)

Nie udostępniać ja macie.. działajcie na własną rękę i próbujcie zrobić serwer :) chyba normalne że 1 , 2 osobie nie da zarobić , a jak już ktoś będzie mieć pliki to wątpię że pójdą za free , ja bym dał komuś pliki za minimum 10000 złoty :) albo nawet i więcej.

Co to za priv 99noc ? nigdy o taki nie słyszałem.

Moje tutki

Opublikowano

Co to za priv 99noc ? nigdy o taki nie słyszałem.

To nie 99noc tylko 99nos. Kilka osób wykradło pliki serwerowe postawili serwer raty były co jakiś czas kilka razy większe i potem dostali kilka lat więzienia

saturax123.png

Opublikowano

To nie 99noc tylko 99nos. Kilka osób wykradło pliki serwerowe postawili serwer raty były co jakiś czas kilka razy większe i potem dostali kilka lat więzienia

+ grzywnę w wysokiej kwocie.

@topic

Nie powinni dać. Lepiej, jakby GameForge wydało.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nowy global który miałby raty takie jak jakiś priv? Jeżeli by takie coś zrobili to zarobek jest praktycznie z dzieci. Wiem jak sam kiedyś jak miałem hajs na koncie to zamiast sobie zostawić bo mama gadała abym na gry nie wydawał to i tak brałem sobie SM lub coś innego za mikro płatności bo wtedy była podjara. Teraz co miesiąc załadowanie ND za 25 zł to takie nic bo robię to od miesięcy i nie mam jakiejś za bardzo teraz podjary że to robie. Dużo graczy pewnie by kupywała ancki aby być w topce więc kolejne pieniążki. A można by zrobić taką jakby petycje gdzie podpisywali by się gracze NT z polski czy coś i jak mega dużo ludzi będzie za tym aby zrobić taki serwer to coś tam zdziałają? Co Wy na to aby takie coś zrobić? To nie jest głupi pomysł a jak nie wypali to i tak inni się zainteresują np. z Niemiec czy tam innych krajów i u nich by takie coś wypaliło.

Opublikowano

Nowy global który miałby raty takie jak jakiś priv? Jeżeli by takie coś zrobili to zarobek jest praktycznie z dzieci. Wiem jak sam kiedyś jak miałem hajs na koncie to zamiast sobie zostawić bo mama gadała abym na gry nie wydawał to i tak brałem sobie SM lub coś innego za mikro płatności bo wtedy była podjara. Teraz co miesiąc załadowanie ND za 25 zł to takie nic bo robię to od miesięcy i nie mam jakiejś za bardzo teraz podjary że to robie. Dużo graczy pewnie by kupywała ancki aby być w topce więc kolejne pieniążki. A można by zrobić taką jakby petycje gdzie podpisywali by się gracze NT z polski czy coś i jak mega dużo ludzi będzie za tym aby zrobić taki serwer to coś tam zdziałają? Co Wy na to aby takie coś zrobić? To nie jest głupi pomysł a jak nie wypali to i tak inni się zainteresują np. z Niemiec czy tam innych krajów i u nich by takie coś wypaliło.

Z tymi dziećmi masz trochę racji , ale nie każdy płaci , i dziecko da max 20-30zł , więcej nie , bo po prostu skąd tą kase weźmie.

A reszta np. Niemcy , nie jeden facet miesięcznie wyda te 100-200euro , nie którzy więcej żeby mieć coś z shopu.

Taka prawda , nie raz liczyłem ile to wychodzi na nasze , czyli jak ktoś miał sklepik w nostale na niemieckim , to nie kiedy sumy przekraczały 5000złoty :>

Sam nigdy bym tyle na gre nie wydał , jedynie nie kiedy jakies 30-40zł się wyda , taki co jest nie potrzebne.

Internet to teraz żyła złota.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Oskarku, niestety aby zrobic taka petycje najpierw gameforge musi to zaakceptowac :) Wysylac ticket z zapytaniem- po czym po 3 miechach (w porywach do pol roku) dostajesz odpowiedz na wiadomosc zawierajaca tresc negatywna :P Strata czasu, cieszmy sie tym co mamy, bo co by bylo, gdyby nostale niebylo? :D

(zapewne nic, ale szczegol xD )

Opublikowano

Wiecie każdy chce prywatny server ale nie wiem czy teraz już się opłaca jak do 55 lvl masz prawie lvl za każdą misje a potem to LoD

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Osobiście uważam, że Gameforge wypuszczając nowego łatwiejszego globa mogłoby dużo stracić, ponieważ gracze, którym nie idzie, przerzucaliby się na ten serwer, wbijali wysokie lvl i by im się znudziło. Wszystkie gry MMO są tak zaprojektowane, aby granie bez wydawania hajsu, było bardzo utrudnione, długie i żmudne, więc jaki by mieli interes w tym, żeby ułatwiać graczom osiągnięcie wysokich poziomów za darmo, jak mogą zostawić to tak jak jest i trochę sobie na nich zarobić. Według mnie większe szanse są na priva, a nawet kilka, niż na nowy "łatwy" global.

v My channel v

revlayout.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...