Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] Największa aktywność w dziale Dark Orbit

Gość Stim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1361660428-U636582.png

Pokaż, że to właśnie Ty jesteś najbardziej pomocnym i aktywnym użytkownikiem w naszym dziale!

Weź udział i zgarnij wyśmienite nagrody.

1361660440-U636582.png

Konkurs odbywa się przez okres 2 tygodni czyli 14 dni.

Rozpoczyna się 26 lutego 2013 roku o godzinie 24:00 a kończy 12 marca 2013 roku o godzinie 23:59.

Wszystko jest bardzo proste, trzeba pisać jak najwięcej pomocnych postów i raportować posty łamiące regulamin.

Jeśli uczestnik konkursu będzie spamować - otrzymuje ostrzeżenie w wysokości 5%, jeśli nie poskutkuje to kolejne 5% i zostaje zdyskwalifikowany.

Wszystko będzie obliczane za pomocą punktów, ten kto zdobędzie ich najwięcej przez ten czas - wygrywa.

Każdego dnia o godzinie 20:00 około godziny 22:00 będzie zamieszczany ranking najlepszych 3 osób abyście byli na bieżąco z wynikami.

Przy każdym zapisie moderator musi edytować post i używając kursywy + swojego koloru dopisać "//Zatwierdzono".

W konkursie są liczeni tylko zapisani użytkownicy.

Zapisywać się można w tym temacie za pomocą poniższego wzoru (posty inne niż zapisowe będą traktowane jako spam).

Zapisuję się na konkurs "Największa aktywność w dziale DarkOrbit". Oświadczam, że zapoznałem/am się z powyższym regulaminem.

1361664187-U636582.png

Poradnik: +5 punktów.

Raport: + 2 punkty.

1361660451-U636582.png

Λnonymous

Stim

Paradisia

1361660445-U636582.png

1 miejsce:

Gold Member lub Blue Member + -10% z paska ostrzeżeń

2 miejsce:

-15% z paska ostrzeżeń + 20 Lubię to.

3 miejsce:

-10% z paska ostrzeżeń + 10 Lubię to.

Do pytań i dyskusji powstał specjalny temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/866712-dyskusja-najwiksza-aktywno-w-dziale-dark-orbit/

lub

Przenieś mnie

UWAGA !! Posty w dziale DarkOrbit - Media nie zaliczają się do konkursu.

# Osoby zgłoszone, które nie ukazują jakiejkolwiek aktywności przez 2 dni trwania konkursu - zostają zdyskwalifikowane. #

Opublikowano

Zapisuję się na konkurs "Największa aktywność w dziale DarkOrbit". Oświadczam, że zapoznałem/am się z powyższym regulaminem.

//Zatwierdzono

niestety nie będę mógł wziąć udziału w konkursie :/ (szkołda itd :/ )

//Rezygnacja

Opublikowano

//Zatwierdzono

Opublikowano

//Zatwierdzono

Opublikowano

//Zatwierdzono

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

//Zatwierdzono

killalllogo.jpg

Opublikowano

Z przykrością muszę oznajmić, że po konsultacji z pewnymi osobami nagrody muszą zostać zmienione.

Jeżeli ktoś nie chce brać udziału w konkursie, proszę o PW i zostanie usunięty z listy.

Opublikowano

//Zatwierdzono

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Zapisuję się na konkurs "Największa aktywność w dziale DarkOrbit". Oświadczam, że zapoznałem się z powyższym regulaminem.

//Zatwierdzono

7yo9.png

Opublikowano

//Zatwierdzono

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

//Zatwierdzono

Opublikowano

Zapisuję się na konkurs "Największa aktywność w dziale DarkOrbit". Oświadczam, że zapoznałem się z powyższym regulaminem.

//Zatwierdzono

Prawa autorskie

Pomogłem Daj Like+

Opublikowano

Jakie to dziwne uczucie, spróbować zawsze warto, choćby 4fun :)

//Zatwierdzono

//Jak ja się cieszę, że spróbowałeś :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

//Zatwierdzono

//Nie ładnie oszukiwać, odrzucono. +5%

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

//Zatwierdzono

0572.jpg

Opublikowano

//Zatwierdzono

Opublikowano

Zapisuję się na konkurs "Największa aktywność w dziale DarkOrbit". Oświadczam, że zapoznałem/am się z powyższym regulaminem

//Zatwierdzono

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

//Zatwierdzono

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

//Zatwierdzono

Opublikowano

//Zatwierdzono

Opublikowano

//Zatwierdzono

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...